Software Automation Marketing: Pamaén konci sareng akuisisi

platform automation pamasaran

Langkung ti 142,000 usaha nganggo software automation marketing. 3 alesan anu luhur nyaéta pikeun ningkatkeun kalungguhan anu mumpuni, ningkatkeun produktivitas penjualan, sareng pangirangan overhead pamasaran. Industri automasi pamasaran parantos dipelak tina $ 225 juta janten langkung $ 1.65 milyar dina 5 taun ka pengker

Di handap ieu infographic ti Marketing Automation Insider wincik épolusi parangkat lunak otomasi pamasaran ti Unica langkung dasawarsa ka tukang ngalangkungan akuisisi $ 5.5 milyar anu nyababkeun urang ayeuna, kalebet platform otomatisasi pamasaran ieu:

  • Act-Dina - Platform otomatisasi pamasaran diwangun pikeun ngabantosan anjeun pikeun nganteurkeun pangalaman anu luar biasa pikeun konsumén anjeun. Ti kasadaran mérek sareng generasi paménta, kana ingetan sareng kasatiaan, téknologi kami ngamungkinkeun para pemasar pikeun nonjol tina persaingan sareng ngajalankeun hasil anu langkung saé.
  • Kampanye Adobe - Hiji sét leyuran anu ngabantosan anjeun ngahususkeun sareng nganteurkeun kampanye dina sadaya saluran online sareng offline anjeun. Kampanye tiasa nyayogikeun propil palanggan terpadu, orkestasi kampanye lintas-kanal, pamasaran email kontekstual sareng manajemén interaksi real-time.
  • Solusi Marketing IBM - Bagéan tina portopolio Dagang IBM, Solusi Marketing IBM ngamungkinkeun anjeun kalibet sareng konsumén anjeun dina dialog anu interaktif pisan anu relevan, ngalangkungan saluran digital, sosial, seluler sareng tradisional. Anjeun tiasa nga-personalisasi sareng ngaoptimalkeun kampanye lintas-kanal sareng upaya pamasaran digital pikeun ngarobih pangunjung kana konsumén anu ngaliwat sareng pangacara.
  • Aliran Kerja Hubspot - Ngasuh kontak sareng nasabah anjeun ku pangasuh dumasar-tujuan, nyetak timah, bewara internal, eusi halaman wéb anu dipersonalisasi, logika cabang, sareng segmentasi.
  • IBM Silverpop - Otomatiskeun interaksi anu dipersonalisasi dina skala sareng nganteurkeun olahtalatah anu bermakna sareng penting pisan sapanjang unggal léngkah dina siklus hirup pelanggan.
  • Infusionsoft - Diwangun tina dasar pikeun ngabéréskeun masalah pangbadagna usaha leutik. Upami anjeun milari cara anu langkung pinter pikeun skala nalika anjeun tumuh, platform Infusionsoft anu kuat tiasa ngabantosan. Ngatur tugas sadidinten anu ngalambatkeun anjeun — sacara otomatis.
  • Marketo - Milarian sareng terlibat konsumén anu pas. Bantosan aranjeunna diajar naon anu aranjeunna hoyong terang ngeunaan produk anjeun nalika aranjeunna ngamimitian perjalanan. Diajar ngeunaan pamasaran milarian, halaman badarat, personalisasi wéb, bentuk, média sosial, sareng lacak tingkah laku.
  • Microsoft Dynamics Marketing - Solusi manajemén sumberdaya pamasaran terpadu pikeun operasi, perencanaan, palaksanaan, sareng analytics ngalangkungan sadaya saluran — email, digital, sosial, SMS, sareng tradisional.
  • Oracle Eloqua - Ngamungkinkeun para pemasar pikeun ngarencanakeun sareng ngaéksekusi kampanye bari nganteurkeun pangalaman pelanggan anu dipersonalisasi pikeun prospekna. Kampanye ageung skala pikeun pemirsa di saluruh saluran kalebet email, pamilarian tampilan, pidéo, sareng sélulér. Kalayan manajemén kalungguhan terpadu sareng nyiptakeun kampanye anu gampang, solusi kami ngabantosan para pemasar ngalibetkeun pemirsa anu pas dina waktos anu pas dina perjalanan anu ngagaleuh. Tim penjualan tiasa nutup langkung seueur tawaran dina tingkat anu langkung gancang, ningkatkeun ROI pamasaran ngalangkungan wawasan real-time.
  • Salesforce Marketing Awan - Salesforce Marketing Cloud ngamungkinkeun usaha tina ukuran naon waé numuhkeun usaha ku pamasaran email tingkat propésional. Sanaos henteu khusus software automation marketing, Salesforce Appexchange ngagaduhan integrasi dihasilkeun kalayan seueur Automation Marketing anu kasohor platform.
  • Salesforce Pardot - B2B Marketing Automation ngarobah pemasar sapopoé kana superhero ngahasilkeun pendapatan. Platform automasi pamasaran aranjeunna nyayogikeun pamasaran email, generasi kalungguhan, manajemén kalungguhan, alignment penjualan sareng ngalaporkeun ROI.
  • Aplikasi Pamasaran Teradata - Ngahontal kaprigelan pamasaran, ngartos konsumén salaku individu, sareng ngaéksekusi komunikasi digital anu kuat di unggal saluran anu nganggo Teradata Marketing Applications.

Marketing Automation Insider ogé bagan kaluar biaya lisénsi rata-rata, anu lungsur nalika jumlah pesaing parantos melonjak. Anjeun tiasa ngabandingkeun sadaya pakakas otomatisasi pamasaran utama dina 10 detik dina Marketing Automation Insider.

Bandingkeun Alat Otomatisasi Marketing

Software Automation Marketing

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Hai Douglas,
    Daptar hébat perangkat lunak otomatis pamasaran luhur. Kuring resep infusionsoft paling kusabab fitur anu saé anu disayogikeun.
    Salesforce parantos langkung ageung ku kéngingkeun seueur perusahaan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.