14 Istilah anu Béda Dianggo Peuntas Platform Otomatisasi Marketing

istilah platform pamasaran otomatis

Kuring henteu yakin kunaon para pemasar teras ngarasa kapaksa ngadamel terminologi nyalira pikeun ampir sadayana ... tapi kami ngalakukeun. Sanaos platform automation pamasaran gaduh fitur anu cukup konsisten, masing-masing panyadia otomatisasi pamasaran anu paling populér nyebut masing-masing fitur anu béda.

Upami anjeun ngaevaluasi platform, ieu tiasa matak lieur nalika anjeun ningali fitur hiji-hiji deui nalika kajujuran, sadaya fitur anu sami aya.

Kadang-kadang, éta sigana mah para pemasar nyarios basa anu sanés-utamina nalika nganggo istilah anu aya hubunganana sareng alat sareng platform khusus. Éta bakal janten langkung rumit nalika istilah-istilah anu tangtu henteu standar di sadaya platform. Nyortir jalan anjeun ngalangkungan jargon otomatisasi pamasaran ku terang istilah pamasaran otomatis anu aya hubunganana sareng Marketo, Pardot, HubSpot, Act-Dina jeung Eloqua dina infographic Uberflip urang, Kumaha "Nyarios Otomatisasi Pamasaran".

Infographic nyertakeun datang halaman wéb anu henteu dikenal, rékaman, daptar, daptar anu disaring (atanapi bagean), pemicu acara, kampanye, kampanye netes otomatis, kagiatan, skor, integrasi Salesforce, analytics, asét, almenak sareng dukungan masarakat.

Terminologi Automasi Marketing

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.