Milarian Kasempetan Otomatisasi Pamasaran

atur sareng hilap deui

Daptar pariksaKami kerja keras pikeun ngajadikeun otomatis prosés klien kami. Nalika anjeun mimiti mikirkeun usaha pemasar anjeun, dimana anjeun leres-leres nyéépkeun waktos? Perusahaan sering ngirangan atanapi nganggap enteng waktos anu leres-leres diperyogikeun pikeun mindahkeun antara prosés. Kami nembé dipasang ngeunaan waktos anu dibutuhkeun pikeun ngarékam lead sareng titik touch dina CRM - sareng produk anu nyederhanakeun tugas.

Kamungkinan anjeun ngalakukeun ieu sadidinten kalayan usaha pamasaran anjeun, tapi anjeun bahkan henteu sadar. Komo anu saderhana ngirim Tweet ka pengikut anjeun sigana henteu raoseun ... tapi upami anjeun hoyong kalebetkeun tautan sareng lagu éta Tweet deui kana program Analytics anjeun, éta tiasa nyungkeun anjeun nerapkeun tag atanapi pengenal kampanye, disingget ngalangkungan pihak katilu URL panyingget, uji tautan anu disingget ... teras pasang tweetna.

Ieu ngan ukur ngarobih tweet kana sakedik usaha. Upami anjeun ngulang tindakan ieu saatos waktos, anjeun bakal tuang waktos anu berharga. Candak sababaraha waktos sareng uji ieu nyalira. Dina waktos sanésna anjeun nyerat eusi, ngarobih data, atanapi nganalisis hasilna… tandaan waktos nalika anjeun ngaléngkah. Anjeun bakal mendakan yén ngalakukeun padamelan anu saleresna kirang langkung tina transisi di antawisna.

Transisi éta mangrupikeun emas sareng nyayogikeun kasempetan pikeun nanem modal dina aplikasi otomatisasi pamasaran. Sacara sederhana, otomatisasi pamasaran ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun langkung seueur sareng sumber anu kirang. Sareng sababaraha kali, otomatisasi pamasaran tiasa ngirangan résiko kasalahan manusa! Salaku hébat Ron Popeil saur, "Atur teras hilap!"

Nalika kuring resep nyarios, "Meureun aya aplikasi pikeun éta!"

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.