Pemasar Tech anu terhormat: Ngeureunkeun Fitur Pamasaran tibatan Mangpaat

7 Takeaway Key tina Wéb Taktik Pembuatan Eusi Kami

Pasangan minggu terakhir, kuring lalaunan nambihan pakakas pamasaran kana situs énggal. Salah sahiji hal anu luar biasa anu kuring perhatoskeun nyaéta perusahaan téknologi resep kana fitur pasar sareng sama sekali ngalalaworakeun kana kauntungan pasar.

Bisi dina titik nyaéta ngabandingkeun tinaHootsuite lawan CoTweet ™:
cotweet

Pamasaran CoTweet dina halaman bumi maranéhanana ngadorong manpaat tina ngagunakeun platform:

  • CoTweet mangrupikeun platform anu ngabantosan perusahaan ngahontal sareng ngiringan konsumén nganggo Twitter.
  • Monitor mérek anjeun - Ngadangukeun paguneman ngeunaan produk anjeun, mérek, perusahaan sareng pesaing. CoTweet nyaéta Twitter anjeun "Sistem Peringatan Dini"
  • Kalibetkeun jalma sapanjang perusahaan anjeun - Bagikeun padamelan janten tugas. Ketok hikmah koléktif jalma ngalangkungan daérah fungsional sapertos pamasaran, PR sareng palanggan. Napelkeun tugas sareng ngalacak tindak lanjut.
  • Fokus kana paguneman anu penting - Terang iraha anjeun kedah luncat. Lacak bursa anjeun ngalangkungan manajemén kasus anu saderhana. Jadwalkeun pembaruan pikeun nyieun pengumuman perusahaan.
  • Jaga merek anjeun MANUSA - Sacara otomatis kalebet tandatangan dina apdet anjeun pikeun ngaidentipikasi saha anu nyarios sareng ngajantenkeun paguneman pribadi.

hootsuite

Pamasaran halaman bumi Hootsuite mangrupikeun sadayana fitur tina platform maranéhna:

  • Jaringan Sosial anyar! - Atur sababaraha akun Twitter, Facebook, LinkedIn atanapi Ping.fm dina hiji antar muka anu gampang dianggo.
  • iPhone App anyar! - Jadwalkeun tweet, tambahkeun daptar, sareng lagu statistik nganggo aplikasi HootSuite iPhone
  • Lacak Statistik - Imprésikeun babaturan anjeun, bos anjeun, atanapi ngan ukur diri anjeun kalayan statistik link sareng visualisasi kami.
  • Twitter Daptar anyar! - Impor Daptar anjeun anu aya atanapi jantenkeun anu anyar sareng atur tina jero HootSuite
  • Alur Kerja Tim - HootSuite matak ngamudahkeun pikeun ngatur sababaraha pangguna dina sababaraha akun Twitter.
  • Ngawaskeun Brand - Pilarian terang naon anu diucapkeun jalma ngeunaan merk anjeun ayeuna.
  • Tampilan Pribadi - Atur aliran Twitter anjeun kana tab sareng kolom. Personalisasikeun tata perenah anu anjeun pikahoyong.
  • Jadwalkeun Tweet - Nyayogikeun eusi anu ngandung nutrisi pikeun pengikut anjeun iraha waé dina waktos nganggo penjadwal tweet HootSuite.
  • Lebetkeun Kolom - Candak kode tina HootSuite pikeun gampang masang kolom pamilarian dina halaman wéb anjeun!

Ngan sakali waé henteuHootsuite sebatkeun manpaatna ... sareng éta pikeun "Imprésikeun bos anjeun". Leres? Éta naha kuring bakal nganggo platform anjeun? Émutan abdiHootsuite ngagaduhan produk anu saé, tapi aranjeunna kedah ngadidik prospek naha aranjeunna mangrupikeun pilihan "Profesional" nalika platform Twitter perusahaan. Dina masing-masing fiturna, taroskeun patarosan "Naha?" ... naha ngalacak statistik? Naha tingali ngawaskeun mérek kuring? Naha ngajadwalkeun tweet? Naon manpaatna pikeun perusahaan?

Entong salah paham, bakal aya pembeli khusus anu milari fitur anu tiasa masihan anjeun langkung saing tina persaingan - tapi éta kedah leres diidentipikasi dina halaman Fitur anu gampang dipilarian sareng dibaca. Kuring yakin grafik ngabandingkeun jalan anu pangsaéna.

Halaman bumi sareng kontén pamasaran anjeun kedah difokuskeun kana kauntungan tina ngagunakeun platform anjeun. Tetep fitur dina halaman fitur!

10 Komentar

  1. 1

    Douglas, saur ogé. Konsép ieu dasar, tapi sering teuing teu dipalire.

    Kuring damel barang-barang konsumén pamasaran sapopoé ka pangecér kotak ageung, ageung dina katagori kalayan ngagaleuh non-dorongan, sareng sakedik bédana antara persaingan sareng produk.

    Candak contona pamasaran tai léngkah. Kaseueuran perusahaan bakal ngungkit fiturna; pigura aluminium, léngkah platform ageung, sareng konci hiji-leungeun. Sedengkeun aranjeunna kedah pamasaran éta kauntungan; ringan, aman & stabil, sareng gampang dianggo.

    Éta konsép saderhana, tapi efektif pisan pikeun sadaya jinis pamasaran, sareng / atanapi pasar.

  2. 2

    Sigana mah para pemasar produk murag asih pisan sareng "téknologi anyar anu keren" anu aranjeunna leres-leres hilap yén pangguna akhir henteu paduli.

    Aya kasombongan dina seueur usaha téknologi. Aranjeunna kedah teras-terasan ngagorowok "Tingali naon anu kuring tiasa laksanakeun", tibatan naros, "kumaha kuring tiasa ngabantosan anjeun?"

    Ieu tulisan anu saé. Hatur nuhun pikeun ngabagi conto ieu.

  3. 3

    Gregory, anjeun moal tiasa nyarios langkung saé. Sareng kuring parantos kaliru kana dosa anu sami! Kuring nembe ngaluncurkeun Marketing Tech Vendors sareng patarosan anu mimiti ti sobat Jim Brown nyaéta, "Naon atuh nganggo éta?" Doh! Kuring masih henteu ngagaduhan verbiage anu leres tapi anjeunna leres!

  4. 4

    Sora kawas pembeda konci pikeun bisnis anjeun tiasa ogé anjeun, Mark! Seueur perusahaan henteu nempatkeun bakatna di luhur - tapi éta mangrupikeun usaha Perusahaan anu merhatoskeun pisan!

  5. 5

    Douglas, anjeun bos, serius. Kuring maca ieu ti waktos ka waktos, éta sanés padamelan utama kuring, tapi kuring sering mendakan sababaraha tulisan anu mereun, sapertos ieu. Hatur nuhun sareng padamelan anu saé!

  6. 6

    DaveO di dieu - Komunitas Wrangler anu anyar dicetak dina HootSuite - ngacapruk nyarios yén anjeun nguntungkeun. Mémang gampang pikeun perusahaan ngawangun alat pikeun bogoh ka rékayasa sareng nganggap skénario dunya nyata anu dianggo - ieu leres-leres leres di jaman mimiti-awal nalika sadaya énergi ditunjuk dina iterasi anu didékonstruksikeun fitur sareng tugas-tugas.

    Kuring ngagabung sareng HS saatos nganggo alat pikeun kampanye média sosial anu sanés janten terang kauntunganna ogé. Nalika kuring netep di dieu, anjeun bakal ningali rupa-rupa matéri pendidikan sareng prakték pangsaéna pikeun nyorot kauntungan, sareng ogé nunjukkeun fitur anu dianggo pikeun kéngingkeun manpaat éta.

    Tetep nonton pikeun ningali kumaha urang tetep mekar sareng hatur nuhun pikeun nyebarkeun carita urang. Ngarasa Luncat ka ping kuring @dohoohoots kalayan ideu atanapi pendapat anu sanés.

    PS Kanggo langkung seueur perkawis kuring (teu isin kuring terang ;-)), mangga buka:
    http://blog.hootsuite.com/dave-olson-hootsuite-community-director/

  7. 7

    Ngabagéakeun DaveO dina pamali anu énggal! Anjeun nuju damel pikeun perusahaan kalayan produk anu saé. Kuring resep pisan aplikasi iPhone anjeun, kuring yakin éta anu pangsaéna dina pasaran. Mudah-mudahan anjeun tiasa kéngingkeun tulisan ieu ka tim pamasaran wéb anjeun, kuring yakin éta bakal ngabantosan anjeun ningkatkeun penetrasi pasar perusahaan.

    Hatur nuhun pikeun kaluar sareng ngaréspon - éta nyarios seueur ngeunaan HootSuite! 😀

  8. 8
  9. 9

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.