Marketing Blog resep sareng henteu resep

tuang sayuran anjeunBlog Marketing aya dina jadwal nyerna kuring sapopoé. Kuring nuturkeun blogger pamasaran dina Twitter sareng ngagaduhan eupan blog pamasaran bazillion dina pamaca kuring (anu kuring henteu kantos tetepeun). Kuring sering maca blog sareng lirén dina sababaraha dinten kusabab konténna, anu sanésna kuring kantos maca mangtaun-taun.

Kuring henteu percanten aya blog pamasaran nomer 1 dina Internét. Kuring bakal jujur ​​sareng nyaritakeun yén, sanaos kuring ngahargaan pisan buku-buku Seth Godin, abdi sanés kipas tina blogna. Abdi parantos atos mesen buku énggal Seth, Linchpin: Naha Anjeun Penting?,… Tapi kuring henteu sering nganjang ka blog na. Seth sering miceun bom unggal dinten pantes dibahas - tapi tanpa aya koméntar, teu aya kasempetan pikeun ngabahas.

Kuring ngahargaan keragaman anu dibaca ku seueur blog pamasaran. Pamasaran mangrupikeun topik anu bénten-bénten pisan, mimitian ti média tradisional, pikeun disiarkeun, dugi ka branding pribadi jeung média anyar. Pamasaran ogé ngalibatkeun strategi bisnis, penjualan, sareng iklan umum.

Resep Blog Marketing Kuring

  • Upami anjeun gaduh blog pamasaran, anjeun kedah duanana latihan naon anu anjeun da'wah sareng bagi hasil.
  • Upami anjeun ngawartosan ka pamiarsa anjeun ngeunaan statistik industri, pastikeun milari bukti anu sabalikna. Data sering disajikeun ku prasangka.
  • Blog pamasaran kedah nyayogikeun alat-alat sareng léngkah-léngkah anu diperyogikeun pikeun para pemasar pikeun ngajalankeun kampanye anu sami.
  • Blog pamasaran kedah nyungkeun koméntar sareng réspon sareng masihan sudut pandang éta janten sorotan ... bahkan ngamungkinkeun anu henteu satuju kana kasempetan pikeun posting tamu.

Blog Marketing kuring Teu resep

  • Blog pamasaran anu ngan ukur niténan, mairan sareng ngirimkeun inpormasi - henteu pernah nyayogikeun kaparigelan anu kedah disayogikeun ku sadayana blog.
  • Blogger pamasaran kedah nutup unggal tulisan anu sadar yén aranjeunna ngabagi sababaraha inpormasi anu ngabantuan a marketer… Henteu ngan ukur maca rata-rata.
  • Blog pamasaran sanés kedahna ngeunaan pamasar, kedahna ngeunaan palanggan, prosésna, pakakas, taktik sareng hasilna.

Tina couse, kuring ogé ngarepkeun aya bedana antara Internet Marketing atanapi Multi-Level Marketing (MLM) sareng blog Marketing Online. Sanaos kuring ngahargaan sababaraha strategi anu dikaluarkeun ku Multi-Level Marketers, perusahaan khas sareng sutradara pamasaran henteu pernah tiasa kalibet sareng prospekna ku cara anu sami. Kuring miharep Blog Marketing jelas bakal ngabédakeun dirina.

Naon ciri anu anjeun mendakan dina Blog Pamasaran? Naon ciri anu anjeun hoyong angkat? Topik naon anu anjeun pikahoyong pikeun kami langkung seueur? Koméntar kana tulisan ieu atanapi anggo tab Eupan Balik di kénca.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.