Kumaha Kumaha Anjeun Marketing kelestarian Brand anjeun sarta Diversity?

Pamasaran Lingkungan

Poé bumi nyaéta minggu ieu sareng urang ningali jalan umum tulisan sosial dimana perusahaan ngamajukeun lingkungan. Hanjakalna, pikeun seueur perusahaan - ieu ngan ukur sataun sakali sareng sababaraha dinten sanés aranjeunna balik kana bisnis sapertos biasa.

Minggu kamari, kuring réngsé bengkel pamasaran di perusahaan ageung dina industri kasihatan. Salah sahiji hal anu kuring damel dina lokakarya nyaéta perusahaanna diperyogikeun pikeun pasar anu langkung saé pangaruh anu dilakukeun ku perusahaan kana lingkungan, kelestarian, inklusifitas, sareng keragaman.

Dina sababaraha taun ka pengker, perusahaan sering nyodokkeun sabagian kauntunganana pikeun sababaraha amal anu hébat, ngalungkeun siaran pers dina sumbangan aranjeunna, sareng nyebatna sapoé. Éta henteu neukteuk deui. Boh konsumén sareng bisnis sami-sami milari bisnis sareng perusahaan anu nyayogikeun barang-barang sareng jasa anu aranjeunna pikahoyong ... tapi ogé bertindak pikeun kapentingan umum. Henteu ngan ukur palanggan anu milari ieu, kitu ogé calon pagawé urang.

Sanaos aranjeunna palanggan, kuring leres-leres resep kana kumaha Dell Technologies parantos komitmen pikeun ngawangun dampak sosialna kana ranté pasokan sareng budaya perusahaan. Aranjeunna conto anu saé kanggo nuturkeun. Ogé, aranjeunna teras-terasan ngadorong inovasi, kompetitif sapertos anu sami, sareng henteu ngorbankeun kauntungan pikeun ngalakukeun éta. Aranjeunna sadar yén éta sanés ngan ukur hal anu leres pikeun ngalakukeun, éta ogé strategi bisnis anu saé.

Lingkungan sareng Kelestarian

Ieu hiji conto anu luar biasa… Dell ngadaur mulangkeunana plastik laut kana bungkusanna. Kelestarian sareng padamelan lingkunganana henteu liren di dinya. Salian ti didaur ulang, aranjeunna ogé damel dina eco-labeling, réduksi énergi, sareng nyusut tapak karbon. Aranjeunna parantos nempatkeun kelestarian dina unggal tautan dina ranté pasokanna.

Diversity sareng Inlusivity

Dell ogé kabuka sareng jujur ​​ngeunaan kurangna karagaman sareng kaaslian dina industri téknologi. Ieu sajarahna nyababkeun minoritas sareng awéwé henteu ngagaduhan kasempetan anu gaduh batur dina industri. Dell parantos gaduh sumberdaya, investasi dina program pendidikan budak leutik global, janten transparan pisan dina ngalaporkeun sorangan. Aranjeunna ogé parantos nempatkeun éta payun sareng pusat dina rekrutmenna:

Transparansi sareng Ngalaporkeun

Transparansi parantos janten konci ogé. Dell ngagaduhan ngalaporkeun biasa kana kamajuanana, nempatkeun kagiatanana payun sareng pusat sahingga konsumén, usaha, sareng investor sadar kana kamajuanana. Aranjeunna henteu kantos ngaku gaduh tetep masalah ieu, tapi aranjeunna kabuka neraskeun ngalaporkeun sareng nunjukkeun kamajuanana. Ieu pamasaran anu saé.

Abdi ogé ngadorong anjeun ngalanggan sareng ngadangukeun Podcast Dell Luminaries anu kuring sasarengan Mark Schaefer. Kami gaduh korsi jajaran kahiji, ngawawancara pamimpin, mitra, sareng konsumén Dell anu ngadamel bédana ieu.

Dell Luminaries Podcast

Janten, naon strategi perusahaan anjeun sareng kumaha merk anjeun ditingali tina sudut pandang barang sosial? Naha aya hal anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun ngarobih prosés internal anjeun pikeun ningkatkeun kalestarian sareng kaaslianana? Sareng, anu paling penting, kumaha anjeun tiasa komunikasi kana usaha éta efektif pikeun prospek anjeun sareng konsumén?

Sareng tong hilap ... nyumbang artos henteu cekap. Konsumén sareng bisnis ngarepkeun ningali alus sosial dilebetkeun kana budaya anjeun sareng dina unggal prosés. Palanggan atanapi padamel anjeun salajengna hoyong terang yén anjeun bakti pikeun ngajantenkeun dunya tempat anu langkung saé, henteu ngan ukur nyésakeun éta pikeun batur.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.