Penjualan sareng Pemasaran Ayeuna Akun pikeun 48% tina Anggaran TI Perusahaan

anggaran pamasaran téknologi pamasaran

Kami parantos ngadangukeun ieu bari, tapi tetep penting yén perusahaan terang kanyataan yén anggaran pamasaran parantos robih. Perusahaan neraskeun nanem modal dina téknologi pamasaran pikeun ngabantosan akuisisi, ingetan, sareng strategi jual aranjeunna tanpa nambihan sumber daya manusa. Sedengkeun Investasi IT utamina mangrupikeun inpormasi kaamanan sareng résiko - dina basa sanésna, "kedah" - Investasi pamasaran terus nungtut mulang kana investasi sareng evaluasi lengkep.

Sanaos CIOs masih kénéh maju dina hal investasi IT, para pemasar néwak gancang. Belanja IT anu dipimpin bisnis mangrupikeun 40% anggaran CIOs, numutkeun data anu anyar ku perusahaan piwuruk CEB. Salaku tambahan kana pengeluaran ieu, pamasaran nyayogikeun 25% anggaran na pikeun téknologi sareng penjualan nyayogikeun 23%. Warta Pamasaran Langsung

Joe Staples, CMO di AtTask, panyadia parangkat lunak manajemén damel pikeun perusahaan pamasaran sadaya ukuran, ngabagi wawasan na tentang naon hartosna gelombang tech anyar ieu pikeun profesional pamasaran:

  • Téknologi henteu salawasna mangrupikeun panacea: éksékutip pamasaran tiasa nganggap enteng biaya téknologi sareng résiko bari nganggap enteng manpaat pikeun produk énggal.
  • Salami mangtaun-taun perusahaan IT parantos lebet kana jebakan ngukur kasuksesan tina segi waktos, pangiriman anggaran tina kamampuan énggal, henteu ngémutan naha kamampuan nyiptakeun nilai. Eksekutif pamasaran kedah waspada kana sarap anu sami: upami téknologi henteu efektif diadopsi, karyawan tiasa gagal ngamangpaatkeun kauntungan produktivitas anu dijanjikeun ku solusi anyar anjeun. Anjeun kedah ulah aya-in-investing dina kagunaan sareng teras ngemutan celah keterampilan karyawan.
  • Ngawangun solusi pikeun ngabantosan karyawan ngabagi sareng ningkatkeun téknologi - Dibandingkeun sareng perusahaan IT, karyawan pamasaran langkung gampang mendakan solusi anu pangsaéna pikeun kolaborasi sareng damel produktif, tapi biasana aranjeunna henteu ngabagi pamanggihan téknologi ieu pikeun timna. Pikeun ngungkulan ieu, éksékutip pamasaran kedah ningalikeun téknologi anu diidentifikasi ku padamelna.

pamasaran-téknologi-anggaran

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.