5 Kasalahan Anggaran Pemasaran Anu Kedah Dielakkan

Kasalahan Anggaran Marketing

Salah sahiji infografis paling sering anu kami lakukeun nyaéta nyarios Anggaran Marketing SaaS sareng persis persén tina total pendapatan sababaraha perusahaan nyéépkeun pikeun mulasara sareng kéngingkeun pangsa pasar. Ku netepkeun anggaran pamasaran anjeun kana perséntase panghasilan sacara umum, éta nyayogikeun tim pamasaran anjeun pikeun ningkatkeun paménta sacara bertambah salaku tim penjualan anjeun meryogikeunana. Anggaran rata ngahasilkeun hasil anu saé ... kecuali upami anjeun mendakan tabungan dina campuran.

Infographic ieu ti MDG Advertising, 5 Kasalahan Anggaran Pamasaran Gedé pikeun Nyingkahan, ngagambarkeun lima daérah dimana kasalahan dina nangtoskeun nyababkeun henteu épisién nyéépkeun ogé kumaha ngutamakeun waktos, tanaga sareng anggaran nalika nerapkeun stratégi pamasaran.

Kasalahan Anggaran Marketing:

  1. Dimimitian ku Data Goréng  - Perusahaan yakin yén 32% data na henteu akurat, rata-rata. Data anu henteu dipercaya ieu, anu dibasajankeun teu leres analytics dasbor kana sela utama dina basis data palanggan, nyambung langsung kana pilihan anggaran anu goréng.
  2. Gagal koordinasi sareng Penjualan - 50% jalma penjualan henteu wareg ku usaha pamasaran firma aranjeunna. Unggal anggaran pamasaran kedah dikembangkeun babarengan sareng departemén sanés, khususna penjualan. Sumawona, unggal méakkeun kedah langsung dihubungkeun sareng hasil bisnis anu diarepkeun.
  3. Investasi dina Karyawan Anu Kabuktosan - 52% pemasar nyarios email mangrupikeun salah sahiji saluran anu paling épéktip anu aranjeunna anggo tapi pemasar sering nyorong anggaran kana strategi sanés sanaos épéktip email. Penting pikeun terus ningkatkeun investasi dina naon anu parantos jalan.
  4. Nganggap entos Kacepetan Parobihan - Dina 2017, digital diproyeksikeun janten 38% tina total méakkeun iklan AS, sareng sajumlah téknologi seger muncul anu tiasa ngadukung kanaékan gancang anu disayogikeun ku digital dina taun-taun ka payun.
  5. Ngaevaluasi Teuing Saeutik, Teu Teras - 70% perusahaan henteu nguji kampanye pamasaran sareng konsumén sacara rutin. Pemasar kedah gancang nyobian sareng ngarobih antara medium pamasaran, saluran, sareng strategi nganggo strategi marketing lincah.

Kasalahan Anggaran Marketing

One comment

  1. 1

    I’m now the COO for an urban incubator here in Indy, the Grindery. And the one item that I can’t seem to drive home enough is the importance of data. We live in a world with more data, analytics, and the ability to really apply that information to make SMARTER decisions. Yet, I have conversations that begin with, “.. I feel like..” or “…what it seems like to me…” . I ask, what kind of sample have you have you taken? What does that data indicate?

    This is a very cool infographic, and thank you for your wisdom. Now, I’m off to a webinar on some email saas

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.