Daptar Rencana Kampanye Marketing Marketing: 10 Léngkah Pikeun Hasil Anu Unggul

Daptar Kampanye Perencanaan Kampanye Marketing Download PDF

Nalika kuring neraskeun damel sareng klien dina kampanye pamasaran sareng inisiatipna, kuring sering mendakan yén aya jurang dina kampanye pamasaranna anu nyegah aranjeunna tina nohonan poténsi maksimumna. Sababaraha papanggihan:

  • Kurang jelas - Pemasar sering tumpang tindih léngkah dina perjalanan mésér anu henteu masihan kajelasan sareng fokus kana tujuan pemirsa.
  • Kurangna arah - Pemasar sering ngalakukeun padamelan anu hébat dina ngararancang kampanye tapi sono unsur pangpentingna - ngawartosan ka pemirsa naon anu kedah aranjeunna lakukeun salajengna.
  • Kurangna buktina - ngagabungkeun buktina, studi kasus, ulasan, peringkat, kasaksian, panilitian, jst pikeun ngadukung premis kampanye anjeun.
  • Kurang ukuran - mastikeun anjeun gaduh sarana pikeun ngukur unggal léngkah dina kampanye sareng hasil na sadayana.
  • Kurangna tés - nyayogikeun citra alternatip, judul, sareng téks anu tiasa masihan ningkat kana kampanye.
  • Kurangna koordinasi - Pemasar sering ngaéksekusi kampanye dina silo tinimbang koordinasi sadayana medium sareng saluran sanésna pikeun ngamajukeun kampanye.
  • Kurangna perencanaan - sacara umum… masalah pangbadagna pikeun kaseueuran kampanye anu gagal saderhana - kurangna perencanaan. Langkung saé anjeun panilitian sareng koordinasi kampanye pamasaran anjeun, bakal langkung saé hasilna.

Kuring parantos ngembangkeun kurikulum pamasaran digital paménta sareng universitas régional pikeun ngabantosan bisnis pikeun nerapkeun prosés pikeun ngungkulan sela-sela ieu. Éta dumasar kana kerangka anu kuring ngembangkeun pikeun sadaya palanggan kami didokumentasikeun sacara grafis di urang Lalampahan pamasaran lincah.

Marengan perjalanan, kuring hoyong usaha sareng pemasar kedah salawasna ngagaduhan prosés nalika linggih pikeun ngarencanakeun inisiatip naon waé. Kuring nelepon daptar ieu Daptar Kampanye Perencanaan Kampanye Marketing - éta henteu diwatesan ku kampanye, éta ngeunaan unggal usaha pamasaran anu anjeun laksanakeun, ti tweet kana pidéo panjelasan.

Tujuan tina daptar cek henteu nyayogikeun strategi anu lengkep didokumentasikeun. Sapertos teknisi laboratorium nganggo daptar mariksa pikeun mastikeun yén aranjeunna henteu sono léngkah, bisnis anjeun ogé kedah ngalebetkeun daptar pikeun unggal kampanye atanapi inisiatif pamasaran anu anjeun nyebarkeun.

Ieu daptar patarosan anu kedah diwaler unggal inisiatif pamasaran.

Daptar Kampanye Perencanaan Kampanye Marketing:

  1. Naon pamirsa pikeun kampanye pamasaran ieu? Henteu ngan ukur saha… naon anu nyebatkeun saha, personasna, tahap na dina perjalanan mésér, sareng mikiran kumaha kampanye anjeun langkung unggul tibatan kampanye pesaing anjeun.
  2. Dimana pemirsa pikeun kampanye pamasaran ieu? Dimana cicingna pemirsa ieu? Naon média sareng saluran anu kedah anjeun anggo pikeun sacara efektif ngahontal pemirsa anjeun?
  3. Sumberdaya naon bakal kampanye pamasaran ieu perlu disadiakeun? Pikirkeun jalma, prosés, sareng platform anu anjeun kedah dianggo pikeun ngatur kampanye sacara efektif. Naha aya alat anu tiasa ngabantosan anjeun maksimalkeun hasil anjeun?
  4. Naon buktina anjeun tiasa kalebet dina kampanye anjeun? Kasus pamakean, kasaksian palanggan, sertifikasi, ulasan, rating, sareng panalungtikan… validasi pihak katilu naon anu anjeun tiasa gabungkeun pikeun ngatasi masalah kapercayaan ngeunaan merek atanapi perusahaan anjeun pikeun ngabédakeun anjeun tina kompetisi anjeun?
  5. Dupi aya usaha séjén anjeun tiasa koordinat kalawan pikeun maksimalkeun pungsi hasil prakarsa ieu? Upami anjeun nuju ngembangkeun whitepaper, naha anjeun gaduh postingan blog, pitch humas, postingan blog anu dioptimalkeun, babagi sosial, atanapi distribusi influencer ... naon medium sareng saluran anu sanés tiasa dilebetkeun pikeun maksimalkeun hasil investasi kampanye anjeun?
  6. Naha panggero-pilampah anu jelas dituduhkeun? Upami anjeun ngarepkeun udagan anjeun pikeun ngalakukeun tindakan naon waé, pastikeun pikeun ngawartosan naon anu kedah dilakukeun salajengna sareng nyetél ekspektasi pikeun éta. Salaku tambahan, anjeun tiasa mikirkeun CTA alternatip upami aranjeunna henteu siap pikeun pinuh kalibet dina waktos ieu.
  7. Métode naon anu anjeun tiasa gabungkeun pikeun nargetkeun pamiarsa anjeun? Prospek anjeun panginten henteu siap mésér ayeuna ... tiasa anjeun nempatkeun aranjeunna dina perjalanan anu ngasuh? Tambahkeun aranjeunna kana daptar email anjeun? Ngalaksanakeun kampanye abandonment karanjang ka aranjeunna? Pamikiran kumaha anjeun tiasa nargetkeun deui pamiarsa anjeun bakal ngabantosan anjeun ngalaksanakeun solusi sateuacan telat.
  8. Kumaha urang bakal ngukur naha inisiatif ieu suksés? Incorporating piksel tracking, URL kampanye, tracking konvérsi, tracking acara… ngungkit unggal aspék analitik pikeun ngukur réspon anu anjeun pikahoyong dina kampanye anjeun ku kituna anjeun ngartos kumaha carana ningkatkeun éta.
  9. Sabaraha lami kanggo ningali upami inisiatif ieu suksés? Sabaraha sering anjeun bakal nganjang deui kampanye anjeun pikeun ningali naha éta jalan atanapi henteu, nalika anjeun kedah maéhan atanapi ngadesain ulang atanapi ngaoptimalkeunana pikeun maju.
  10. Naon anu urang diajar tina inisiatif pamasaran ieu anu tiasa diterapkeun ka hareup? Dupi anjeun gaduh perpustakaan kampanye well-diatur nu nyadiakeun Anjeun sareng tips tentang kumaha carana ningkatkeun kampanye anjeun salajengna? Ngabogaan gudang pangaweruh penting pisan pikeun organisasi anjeun ku kituna anjeun ulah nyieun kasalahan anu sarua atawa datang nepi ka gagasan tambahan pikeun kampanye salajengna.

Pamasaran sadayana ngeunaan pangukuran, momentum, sareng paningkatan anu teras-terasan. Jawab 10 patarosan ieu sareng unggal kampanye pamasaran sareng kuring ngajamin anjeun bakal ningali hasil anu langkung saé!

2022-Marketing-Kampanye-Checklist-dikomprés

Kuring miharep anjeun resep kana lembar kerja nalika anjeun maju sareng prakarsa anjeun, hayu atuh terang kumaha éta ngabantosan anjeun!

Unduh Daptar Rencana Kampanye Marketing

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.