Marketing Cloud: Kumaha Jieun Automation di Automation Studio pikeun Impor Kontak SMS kana MobileConnect

Kumaha Ngimpor Kontak SMS Mobile kana MobileConnect Nganggo Automation Studio

Perusahaan kami nembé ngalaksanakeun Salesforce Marketing Cloud pikeun klien anu ngagaduhan belasan integrasi anu ngagaduhan transformasi rumit sareng aturan komunikasi. Dina akar éta a Shopify Ditambah dasar jeung Ngecas Langganan, solusi populér sarta fléksibel pikeun kurban e-commerce basis langganan.

Perusahaan ngagaduhan palaksanaan olahtalatah mobile anu inovatif dimana para nasabah tiasa nyaluyukeun langgananna ngalangkungan pesen téks (SMS) sareng aranjeunna kedah migrasi kontak sélulérna ka MobileConnect. Dokuméntasi pikeun ngimpor kontak sélulér kana MobileConnect nyaéta:

  1. Jieun definisi impor dina Kontak Pangwangun.
  2. Jieun hiji automation di Automation Studio.
  3. Tambihkeun hiji kagiatan impor kana automation.
  4. Nalika anjeun ngonpigurasikeun kagiatan impor, pilih harti impor anjeun nyiptakeun.
  5. Jadwal jeung ngaktipkeun automation nu.

Éta sigana sapertos prosés 5 léngkah anu saderhana, sanés? Kanyataanana nyaéta jauh langkung rumit janten kami parantos mutuskeun pikeun ngadokumentasikeun sareng ngabagikeunana di dieu.

Léngkah-léngkah pikeun Impor Otomatis Kontak Mobile Cloud Marketing anjeun kana MobileConnect Ngagunakeun Automation Studio

Léngkah munggaran nyaéta nyiptakeun definisi impor anjeun dina Pangwangun Kontak. Ieu ngarecah léngkah-léngkah pikeun ngalakukeun ieu.

  1. Jieun definisi impor dina Kontak Pangwangun ku ngaklik nyiptakeun tombol dina Kontak Pangwangun > Impor.

Kontak Pangwangun Daptar Impor

  1. milih daptar sakumaha anjeun Tujuan Tujuan jinis improt anu anjeun hoyong laksanakeun.

Kontak Pangwangun Daptar Impor

  1. milih Sumber Impor. Urang milih ngimpor ti samentara Ékstensi Data anu tos dimuat ku data.

Impor Harti Sumber pikeun MobileConnect Impor

  1. Jam Jam Pilih Daptar jeung Pilih Daptar Anjeun (Dina hal urang, Sadaya Kontak - Mobile).

Impor MobileConnect Data Extension

  1. Kontak-kontak ieu sadayana parantos milih sareng kami migrasi ka MobileConnect, janten anjeun kedah Satuju kana Kabijakan Sertifikasi Opt-In.

Satuju kana Kabijakan Sertifikasi Opt-In

  1. Peta Kolom Daptar Impor Anjeun (urang nyiptakeun Ékstensi Data kalawan hubungan ContactKey geus ngadegkeun).

Jieun definisi impor sareng konpigurasikeun pemetaan lapangan sareng ekstensi data anjeun.

  1. Sebutkeun kagiatan anjeun sareng pilih anjeun Kode SMS jeung SMS Keyword.

Ngaran Kagiatan pikeun Pangwangun Kontak MobileConnect Impor tur nyetel Kode SMS jeung SMS Keyword

  1. Pastikeun wizard teras klik ngabereskeun pikeun nyimpen aktivitas anyar Anjeun. Pastikeun pikeun nambihan alamat surélék anjeun pikeun béwara supados anjeun béwara unggal waktos impor dieksekusi sareng hasilna.

Tinjauan sareng Jieun Definisi Impor pikeun MobileConnect

Watesan impor anjeun ayeuna disimpen sareng anjeun tiasa ngarujuk kana Automation anjeun anu anjeun badé jieun Automation Studio.

Léngkah-léngkah pikeun nyiptakeun otomatisasi di Automation Studio teu jelas pisan. Entong nganggo Kagiatan Impor File. Lokasi anu Kagiatan SMS dimana anjeun tiasa nambihan kagiatan nganggo Impor Kagiatan Kontak SMS.

  1. Tambihkeun hiji kagiatan impor ka automation ku milih harti impor anjeun dijieun dina hambalan 8 di luhur. Anjeun bakal kedah ngalegaan folder SMS dimana anjeun bakal ningali anjeun harti impor.

impor kontak mobile kalawan aktivitas

  1. Jadwal jeung ngaktipkeun automation nu. Nalika otomatisasi anjeun jalan, kontak sélulér anjeun bakal diimpor sareng anjeun bakal dibéjaan dina alamat email dina léngkah 8.

Upami anjeun peryogi bantosan, tong ragu ngahubungi kami di Highbridge. Kami parantos ngalaksanakeun palaksanaan éksténsif sareng migrasi tina platform pamasaran mobile anu sanés ka Mobile Cloud.