5 Pegatkeun Data sareng Asumsi Pamasaran Goréng

data handap

Kami nembé ngajalankeun tés pangalaman pangguna pikeun situs kami, sareng hasilna pisah. Panongton resep kana kontén kami tapi jengkel ku pariwara kami - utamina dimana éta ngageser atanapi nembongan. Sedengkeun tés divalidasi tata ruang situs kami, gampang napigasi, sareng kualitas eusi kami - éta ogé nunjuk kana hal anu ngaganggu pemirsa sacara umum.

Pegatkeun ieu mangrupikeun hal anu ampir unggal pemasar kedah saimbang, sareng kasus bisnis sering ngirangan réaksi atanapi opini pemirsa. Henteu ngupingkeun pemirsa anjeun kontra, tangtosna, pikeun seueur guru panaséhat pamasaran di luar sana yén percanten ngaréspon, ngupingkeun sareng nuturkeun naséhat pemirsa kedah didamel heula.

Ieu 10 Putus Data sareng Asumsi Pemasaran anu sering dilakukeun ku kami anu pikareueuseun pikeun bisnis urang.

  1. Anggap Sadaya Palanggan Sarua - MarketingSherpa nembé disadiakeun analisis naha konsumén nuturkeun merek dina média sosial. Bagan anu jelas nunjukkeun yén seuseueurna konsumén nuturkeun merek dina sosial pikeun diskon, undian, kupon, sareng sajabana. Nanging, bagan éta henteu nunjukkeun anjeun nilaina unggal-unggal konsumén. Diskon murni tiasa nurunkeun nilai mérek anjeun sareng ngubur perusahaan anjeun. Kuring bakal daék yakin yén palanggan anu ningali pertandingan gaya hirup sareng ngadukung karya amalna jauh langkung berharga jangka panjang pikeun kaséhatan bisnis hiji perusahaan.

survey-preferensi-konsumen

  1. Anggap Sadayana Anu Datang mangrupikeun Prospék - Naha anjeun terang yén lalu lintas Bot nyumbang langkung ti 56% tina analytics lalu lintas dilacak ka situs anjeun? Nalika anjeun narjamahkeun anjeun analytics data, kumaha bot mangaruhan kana halaman asup sareng kaluar, tingkat mumbul, waktos dina situs, sareng sajabana? Éta tiasa nyimpang statistik anu saé pisan yén anjeun ngamotivasi pikeun ngarobih situs anjeun salaku réspon ... tapi réspon na pikeun bot, sanés prospek! Nalika urang marios situs kami, kami langkung merhatoskeun kunjungan kualitas - jalma anu nganjang sababaraha halaman sareng nyéépkeun langkung ti menit dina situs kami.
  2. Anggap Umpan Balik Palanggan Bakal Ngaronjatkeun Produk Anjeun - Kuring damel pikeun panyadia SaaS anu raksasa anu ngagaduhan jadwal pangwangunan anu agrésif anu ngasupan rébuan paningkatan sareng puluhan fitur dina unggal pelepasan. Hasilna mangrupikeun platform kembung anu kalangkung rumit, sesah dilaksanakeun, nyababkeun konflik pangwangunan anu teu aya tungtungna, sareng ngirangan ingetan palanggan kami. Hasilna, penjualan janten langkung agrésip, langkung seueur fitur anu dijanjikeun, sareng siklusna dimimitian sadayana. Sedengkeun perusahaan naékkeun pendapatan sareng dipésér kalayan jumlah anu ageung, aranjeunna tetep henteu acan ngasilkeun untung sareng henteu dipikaresep. Nalika anjeun naros ka palanggan naon anu kedah anjeun tingkatkeun, palanggan langsung milarian kalepatan sareng nyayogikeun réaksi anékdotalna nyalira. Sabalikna, anjeun kedah ngawaskeun paripolah konsumén anjeun pikeun ngutamakeun paningkatan pikeun produk anjeun.
  3. Anggap Gangguan Prospék Ngaganggu - Kami parantos diuji sababaraha kali sareng, tanpa hapunten, urang ampir-ampiran nerapkeun téknologi interruptive pikeun moto perhatian anu nganjang sareng aranjeunna mutuskeun aranjeunna atanapi henteu bakal kalibet langkung jauh sareng klien kami. Taroskeun ka pengunjung anjeun upami aranjeunna resep metode promosi ngaganggu anu anjeun nyebarkeun sareng, langkung sering tibatan henteu, aranjeunna nyarios henteu. Tapi teras nyebarkeun metode promosi sareng anjeun bakal mendakan anu sami anu nyarios yén aranjeunna henteu resep aranjeunna nyaéta anu ngeklik sareng hubungan sareng anjeun.
  4. Anggap Anjeun Ngartos Palanggan Anjeun - Klién kami sering ngadamel asumsi naha jalma mésér ti aranjeunna - harga, kasadiaan, diskon, layanan palanggan, sareng anu sanésna sering salah. Nalika anjeun naros ka palanggan naha aranjeunna ngagaleuh ti anjeun, aranjeunna bahkan tiasa nyarioskeun alesan anu salah. Nalika anjeun ngandelkeun atribusi touch munggaran atanapi terakhir, anjeun ogé janten asumsi goréng. Data atribusi tiasa nyayogikeun bukti ngeunaan prospek anu nyandak tindakan, tapi henteu naha sababna leres-leres ngagaleuh. Panilitian persona penting pisan pikeun ngarti saha anu ngagaleuh ti anjeun sareng wawancara ti pihak katilu anu teu bias tiasa ngajawab naha aranjeunna mésér ti anjeun. Entong nganggap yén anjeun terang, anjeun bakal kaget pisan ku hasilna.

Intina di dieu, tangtosna, nyaéta ampir teu mungkin pikeun berpisah pamasaran mumpuni kalungguhan ti sésa anjeun analytics data. Anjeun kedah nyandak kaputusan pamasaran ngeunaan naon anu narik sareng ngalaksanakeun segmen éta, sanaos. Halaman wéb anjeun henteu aya pikeun nyungkeun sadayana; éta kedah ditingali salaku sumber penjualan anu narik sareng ngiringan pangunjungna, ngajalankeun aranjeunna dugi ka konvérsi.

Kuring parantos ngalakukeun kasalahan anu sami sareng bisnis kuring. Abdi nguping seueur teuing jalmi anu teu kungsi bade mésér produk atanapi jasa kami ngawartosan kumaha kuring kedah ngarobih tawaran sareng pengeluaran. Ampir nempatkeun urang kaluar tina bisnis. Henteu aya deui kuring ngupingkeun jalma-jalma ieu - kuring ngan ukur unggeuk sareng tetep ngalakukeun naon anu kuring terang tiasa dianggo pikeun klien kami. Anu tiasa dianggo pikeun aranjeunna sanés anu tiasa dianggo pikeun anjeun atanapi kuring.

Eureun ngadamel asumsi pamasaran ku ngupingkeun sareng nonton everyone anu némpél mérek anjeun. Ngawitan ningkatkeun pangalaman ka pemirsa anu penting… pemirsa anu sigana bakal mésér ti anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.