Anjeun ngagaduhan (Masih) kéngingkeun Surat: Naha Kecerdasan Jieunan Hartosna Mangsa Kuat pikeun Email Marketing

Kacerdasan jieunan sareng Email Marketing

Hésé yakin yén email parantos aya salami 45 taun. Kaseueuran pamasar ayeuna henteu pernah cicing di dunya tanpa email.

Nanging sanaos dianyam kana lawon kahirupan sadidinten sareng bisnis pikeun seueur urang salami lami, pangalaman pangguna email parantos mekar sakedik saprak pesen munggaran dikirimkeun 1971.

Pasti, urang ayeuna tiasa ngakses email dina langkung seueur alat, lumayan iraha waé dimana waé, tapi prosés dasarna henteu robih. Pangirim pencét ngirim dina waktos anu sawenang-wenang, pesen angkat ka koropak teras ngantosan panampi mukaana, mugia sateuacan mupus.

Périodik ngalangkungan mangtaun-taun, pundits meramalkan leungit email, diganti ku aplikasi olahtalatah anu langkung énggal sareng langkung tiis. Tapi sapertos Mark Twain, laporan maotna email parantos kaleuleuwihi. Éta tetep mangrupikeun garis komunikasi anu penting sareng sering dianggo antara bisnis sareng palanggan - sanés ngan ukur hiji, pasti, tapi mangrupikeun bagian anu penting tina campuran.

kasarna 100 milyar email bisnis dikirim unggal dinten, sareng jumlah akun email bisnis diarepkeun bakal tumuh kana 4.9 milyar dina akhir taun ieu. Email tetep dipikaresep di B2B, sabab ngamungkinkeun komunikasi anu langkung lami sareng langkung jero upami dibandingkeun sareng média sosial sareng bentuk olahtalatah sanés. Nyatana, B2B marketer nyarios pamasaran email nyaéta kali 40 langkung épéktip tibatan média sosial dina ngahasilkeun kalungguhan

Sanés ngan ukur email henteu badé dihapus iraha waé ogé, tapi ka hareupna katingali cerah, berkat téknologi kecerdasan jijieunan anu siap pikeun hirupkeun deui pangalaman email. Ku analisa pola kabiasaan panarima dina muka, mupus sareng nimpah surélék, AI tiasa ngabantosan para pemasar pikeun ngajantenkeun teureuh emailna pikeun preferensi khusus konsumén sareng prospek.

Dugi ka ayeuna, seueur inovasi pamasaran sakitar email parantos dipuseurkeun kana kontén. Aya hiji industri anu didédikasikeun pikeun ngabantosan ngadamel pesen email anu paling relevan pikeun nyungkeun réspon sareng tindakan. Inovasi sanésna fokus kana daptar. Daptar sumber. Ngembang daptar. Daptar kabersihan.

Sadaya éta penting, tapi ngartos iraha sareng naha anu nampi email muka tetep seueur misteri - sareng éta penting pikeun direngsekeun. Kirimkeun seueur teuing, sareng anjeun résiko konsumén anu ngaganggu. Entong ngantunkeun cekap jinis email anu pas - dina waktos anu pas - sareng anjeun résiko kaleungitan dina perjuangan anu langkung rame pikeun perumahan inbox.

Sedengkeun pemasar parantos ngusahakeun pisan pikeun ngahususkeun eusi, perhatian dina ngaropea prosés pangiriman parantos jarang. Dugi ka ayeuna, para pemasar parantos nyéépkeun waktos distribusi email sacara masif ngalangkungan intuisi atanapi bukti samar anu dikumpulkeun tina kelompok ageung sareng dianalisis sacara manual. Salian ti tamu nalika email sigana bakal kabaca, analisa back-of-the-napkin ieu henteu leres-leres kajantenan nalika jalma-jalma langkung gampang ngaréspon sareng nyandak tindakan.

Pikeun menangkeun, para pamasar bakal beuki diperyogikeun pikeun ngaturkeun pangiriman pesen pamasaran berbasis email sapertos aranjeunna parantos nga-personalisasi eusi pesen-pesen éta. Hatur nuhun kana kamajuan dina AI sareng pembelajaran mesin, jenis personalisasi pangiriman ieu janten kanyataan.

Téknologi na muncul pikeun ngabantosan para pemasar prédiksi waktos pangsaéna pikeun ngirim pesen. Salaku conto, sistem tiasa terang yén Sean langkung condong maca sareng ngalakukeun tindakan dina email anu anyar jam 5:45 sonten nalika di komérsial ngalatih bumi. Trey di sisi anu sanés sering maca email na sateuacan bobo jam 11 sonten tapi henteu pernah nyandak tindakan dugi ka linggih di méja na énjingna.

Sistem pembelajaran mesin tiasa ngadeteksi pola optimasi email, émut aranjeunna sareng ngaoptimalkeun jadwal pikeun ngirim pesen ka luhur koropak salami jandéla Dursasana optimal.

Salaku pamasar, urang ogé ngahargaan prospek gaduh seueur daptar saluran komunikasi anu pikaresep. Pesen téks. Platform olahpesen média sosial. Nyorong bewara kana aplikasi sélulér.

Moal lami deui, sistem pembelajaran mesin dioptimalkeun pikeun preferensi pangiriman email tiasa diajar saluran anu dipikaresep pikeun ngirim pesen. Eusi anu leres, ditepikeun dina waktos anu pas, ngalangkungan saluran anu dipikaresep khusus pikeun waktos.

Unggal interaksi anjeun gaduh sareng konsumén penting. Unggal interaksi anjeun sareng palanggan mangrupikeun kasempetan pikeun ngasupan umpan balik anu ningkatkeun perjalanan mésér ku cara anu énggal sareng béda. Sarerea ngagaduhan pola beuli anu benten.

Sacara tradisional, para pemasar parantos nyéépkeun jam-waktos anu teu lami nyobian memetakan perjalanan mésér linier pikeun kelompok ageung konsumén teras tuang semén dina prosés. Sistem teu ngagaduhan jalan pikeun adaptasi sareng parobahan anu teu tiasa dilawan dina pola mésér masing-masing sareng teu tiasa ngaréaksi parobihan lingkungan.

Kalayan email anu diarepkeun bakal tetep aya hubungan penting antara perusahaan sareng konsumén, peran AI dina ngajar anjing anyar umur 45 taun mangrupikeun pamekaran anu disambut. Sistem pamasaran otomatis kedah ayeuna mikir ngeunaan unggal palanggan, unggal eusi, sareng cocog aranjeunna sacara real-time pikeun minuhan tujuan bisnis. Pangiriman email anu langkung pinter kedah janten bagian anu penting dina éta.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.