Dursasana Marketing: Senang sareng Pidéo

Pidéo Fun Marketing

Ngawangun platform pikeun bisnis pikeun blog ngan ukur ayaan upami palanggan éta leres-leres ngungkit platform. Kami terang yén palanggan kami bakal suksés kéngingkeun labuh kana inpormasi upami urang nganuhunkeun pikeun nyiptakeun sareng ngabagi langkung seueur tulisan ngeunaan produk sareng jasa na.

Garapan platform meryogikeun yén parangkat lunak salaku perusahaan jasa leres-leres ngagaduhan strategi pikeun mastikeun panggunaan. Ti saprak ngalangkungan pamantauan panggunaan, platform kedah diparios pikeun mastikeun yén anjeun leres-leres ngamangpaatkeun platform. Éta saderhana… pemanfaatan nyababkeun hasilna, hasilna nyababkeun pangasilan dina investasi, sareng pangembalian investasi ngabalukarkeun pembaruan sareng ékspansi palanggan.

Nalika kami ningali surup dina panggunaan kami, kami ngagaduhan kréatip pikeun ngahasilkeun kampanye email anu ngasupan sababaraha pidéo anu kirang diproduksi sareng lucu pikeun narik perhatian konsumén urang.

Upami anjeun badé ngantepkeun handap haté anjeun dina panto, anjeun ogé tiasa ngirim tulisan ngeunaan éta. Kami parantos ngalakukeun sababaraha kampanye ulang aktipitas intensif pikeun klien anu produktivitas konténna kurang.

Kami narik sadayana halte sareng gaduh sababaraha hal anu pikaresepeun sareng sababaraha video pikeun klien kami. Éta dirékam nganggo iPhone, iMovie, sareng lagu audio standar. Kami ngahasilkeun sadayana dina hiji dinten sareng kadorong aranjeunna kaluar!

Pidéo Pamasaran Anu Pikaresepeun: Punten Pasangkeun!

Saatos saminggu, hasilna saé pikeun kaseueuran palanggan kami, janten kami lungsur aranjeunna email ayeuna kanggo hatur aranjeunna.

Pidéo Pamasaran Anu Pikaresepeun: Anjeun Dipasang, Doug disimpen!

Sareng tangtosna, klien kami anu henteu ngaléngkah kana piring nampi pesen anu sanés.

Pidéo Pamasaran Anu Pikaresepeun: Anjeun Henteu Dipasang, Doug TEU Disimpen!

Panyingkepan: Abdi nyekel saham sareng ko-pendiri Compendium Blogware.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.