Yayasan Pemasaran Anu Saé sareng Goréng

operasi bébas leungeun

Sigana kawijaksanaan mangrupikeun hal anu henteu dipelajari, éta ngagaduhan rasa nyeri, kabungah sareng pangalaman anu sanés. Nalika kuring beuki dewasa dina bisnis kuring, kuring mendakan yén langkung seueur waktos kuring nyéépkeun netepkeun ekspektasi, hasilna langkung saé atanapi goréng tina para nasabah. Upami kuring nyebatkeun kuring badé kéngingkeun hiji hal anu dicandak sareng waktosna langkung lami tibatan anu kuring imajinasi - ekspektasi anu sono ngabalukarkeun prustasi. Upami kuring nyebatkeun kuring bakal kéngingkeun hiji hal anu dicapai sareng kuring nyayogikeun proyék salian ti padamel nilai anu sanés - kuring ngaleuwihan ekspektasi sareng klienna senang.

Kuring masih gagal sababaraha kali, tapi pondasi kasuksésan kuring dina bisnis caket pisan sareng ekspektasi anu kuring atur. Kuring henteu percanten éta mangrupikeun kaagamaan - tapi kuring yakin éta pondasi pamasaran anu saé sareng goréng kalayan bisnis online. Netepkeun ekspektasi jauh-jauh ditaksir. Anggo kasus, studi kasus, statistik, siaran pers, postingan, pembaruan ... sagala hal anu urang lakukeun sering ngeunaan skenario pangalusna-cased, sanés perkawis skénario réalistis.

Minggu ayeuna kuring ngumbara ka Florida pikeun ngabagéakeun kaponakan kuring balik ti mimiti dikerjakeun di Teluk. Kuring ngajalankeun sareng anjing kuring, janten kami lirén pisan. Di hiji daérah istirahat di Florida, kuring mendakan tanda anu rada humoris ieu dina saluran kemih.

leungeun-gratis

Anu jadi masalah ku tandana, tangtosna, nyaéta nalika masarkeun otomatis tina urina, ka tonggong pinter sapertos kuring, éta masihan pesen pamasaran anu henteu kahontal pisan. Operasi, tangtosna, henteu bebas-tangan ... anu bakal lumayan endah tapi sigana haram.

Urang kedah ati-ati sareng ekspektasi pamasaran anu kami atur. Sanaos tujuan urang panginten pikeun komunikasi kamajuan sareng investasi anu kami hasilkeun, éta henteu kedah komunikasi pesen anu sami ka pemirsa urang.

Netepkeun ekspektasi anu akurat sareng kahontal dina usaha pamasaran anjeun bakal ngabantosan anjeun pikeun ngaidentipikasi sareng nutup palanggan anu leres, ngarah kanaékan ingetan sareng nilai palanggan anu langkung ageung. Netepkeun ekspektasi anu goréng henteu ngan ukur ngakibatkeun tingkat atraksi anu luhur, éta ogé tiasa ngajalankeun ulasan anu goréng sareng obrolan sosial online. Ieu, kahareupna tiasa ngajauhan bisnis anu tiasa janten palanggan anu saé.

Dasar sadaya pamasaran nyaéta netepkeun ekspektasi hébat. Pamasaran hébat nyababkeun hubungan palanggan anu saé, anu ngabalukarkeun ngawangun reputasi hébat online… anu nyababkeun palanggan anu langkung saé.

2 Komentar

  1. 1

    Hi Pak Karr

    Unggal titik anu anjeun tulis leres sapertos hujan.

    Netepkeun ekspektasi realistis tinimbang kasus pangalusna leuwih berorientasi hasil. Pamasaran Alus sareng Buruk mangrupikeun kaulinan pikeun netepkeun ekspektasi.

    Sareng kuring kedah nyebatkeun conto anu anjeun parantos dipasihkeun ngan ukur pikasieuneun….LOL

    hatur nuhun
    Alish

  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.