Gagal Pamasaran: Nalika Tech Henteu Langkung Ngabahayakeun Ti Saé

pamasaran gagal

Nalika urang damel sareng klien, urang sering ngawartosan aranjeunna yén kami masih di kulon liar pamasaran online ... ieu masih jaman ngora sareng henteu sadayana parantos diusahakeun. Tapi éta henteu hartosna urang masih teu tiasa diajar tina kasalahan batur.

Kalayan téknologi énggal muncul ampir unggal dinten, peryogi ahli pamasaran anu berpengalaman sareng dididik terang kumaha ngagunakeun poténsi pamasaran téknologi anyar sareng ngajantenkeun kasuksésan penjualan. Di dieu, urang perhatoskeun pamasaran luhur gagal, nyorot naon anu salah sareng kumaha anjeun tiasa nyingkahan kasalahan anu sami. Mesin Kisi

Ieu mangrupikeun sababara sababaraha kasalahan umum anu dilakukeun perusahaan. Kuring bakal ngaku pinuh yén kuring sering ngalaman kasalahan eusi. Sareng kuring nambihan yén kuring masih teu acan ningali aplikasi anu hébat kana Kodeu QR di luar Google Glass (anu henteu ngagaduhan kecap konci). Éta saur kuring aranjeunna kagagalan nalika aranjeunna henteu ngempelkeun mérek sareng henteu émut sapertos hal sapertos jalur URL.

pamasaran-kagagalan

Kéngingkeun langkung seueur inpormasi penjualan sareng pamasaran ti Hub Pangetahuan Kisi.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.