Lima Patarosan pikeun Ngajajar Penjualan sareng Penjajaran Marketing anjeun

Depositphotos 6884013 s

Kutipan ieu leres-leres nyangkut kuring minggu kamari:

Tujuan pamasaran nyaéta pikeun ngajual superfluous. Tujuan pamasaran nyaéta pikeun terang sareng ngartos palanggan kalayan saé yén produk atanapi jasa cocog sareng anjeunna sareng ngajual diri. Peter Drucker

Kalayan sumber daya ngaleutikan sareng seueur padamelan anu ningkat pikeun rata-rata pamasar, sesah tetep udagan usaha pamasaran anjeun tetep kapikiran. Unggal dinten urang ngungkulan masalah padamel, serangan email, tenggat waktos, anggaran ... sadayana ngarugikeun naon konci pikeun bisnis séhat.

Upami anjeun hoyong usaha pamasaran anjeun mayar, anjeun kedah nganilai program anjeun sacara tetep sareng tetep kumaha sumberdaya anjeun digunakeun. Ieu 5 patarosan pikeun ngabantosan anjeun ka program pamasaran anu langkung épéktip:

  1. Nyaéta pagawé anu nyanghareupan palanggan anjeun, atanapi manajerna, sadar kana olahtalatah anu anjeun komunikasi sareng program pamasaran anjeun? Penting, khususna sareng palanggan énggal anjeun, yén padamel anjeun ngartos anu ditetepkeun sapanjang prosés pamasaran sareng penjualan. Ngaleungitkeun ekspektasi ngajantenkeun klien langkung bagja.
  2. Nyaéta program pamasaran anjeun ngajantenkeun langkung gampang pikeun staf penjualan anjeun kanggo ngajual produk atanapi jasa anjeun? Upami henteu, anjeun kedah analisa halangan jalan tambahan pikeun ngarobih klien sareng ngasupkeun strategi pikeun méréskeun éta.
  3. Nyaéta pribadi, tim sareng departemen tujuan sapanjang organisasi anjeun cocog sareng usaha pamasaran anjeun atanapi bentrok sareng aranjeunna? Conto umum nyaéta perusahaan anu netepkeun tujuan produktivitas pikeun pagawé anu leres-leres ngirangan kualitas layanan palanggan, sahingga ngaleuleuskeun usaha pamasaran ingetan anjeun.
  4. Naha anjeun sanggup ngitung balik deui kana investasi pamasaran pikeun masing-masing strategi anjeun? Seueur pemasar katarik obyék ngagurilap tibatan ngukur sareng ngartos persis naon anu tiasa dianggo. Urang condong gravitasi pikeun dianggo urang siga pikeun ngalakukeun tibatan pagawéan anu nganteurkeun.
  5. Naha anjeun parantos ngawangun a peta prosés strategi pamasaran anjeun? Peta prosés dimimitian ku ngabagi-bagi prospek anjeun ku ukuran, industri atanapi sumber ... teras nangtoskeun kabutuhan sareng bantahan masing-masing ... teras nerapkeun strategi anu tiasa diukur anu cocog pikeun ngajalankeun hasil deui kana sababaraha tujuan sentral.

Nyayogikeun tingkat jéntré ieu dina program pamasaran anjeun sacara umum bakal muka panon anjeun pikeun bentrok sareng kasempetan dina strategi pemasaran perusahaan anjeun. Éta usaha anu kedah anjeun lakukeun langkung gancang tibatan engké!

4 Komentar

  1. 1

    Anjeun nyarios bahasa abdi. Kuring henteu kantos ngartos naha jalma-jalma henteu ngagaduhan prosés sareng ku jalanna kalénder sanés prosés. Prosésna tiasa dianggo salami éta diénggalan sareng teras ditingkatkeun. Jalma-jalma gampang nyerah dina usaha ngembangkeun hiji sareng éra éta sadayana; Sabaraha ideu anu saé musnah kusabab prosés anu goréng?

    Pos anu saé! Utamana, nalika anjeun mikir sapertos kuring! :)

  2. 2

    Ieu jalan anu saé pikeun prosés pamasaran. Kuring ayeuna ningali téknik pamasaran énggal pikeun perusahaan kuring sareng teu gaduh latar pamasaran anu saleresna. Blog ieu mangrupikeun alat anu saé pikeun kuring.

  3. 3

    pos hébat!
    Nomer dua penting pisan pikeun nohonan tujuan penjualan. Kuring parantos ningali tempat-tempat anu aranjeunna disebat pamasaran, tim pencegahan penjualan!

    Cutatan Mr. Drucker urang, kalayan hormat, rada myopis. Kedah anu ngawangkong nyaéta:

    ? Tujuan penjualan, maka, bakal ngajantenkeun pamasaran superfluous? Tujuan penjualan nyaéta pikeun hubungan sareng palanggan kalayan hadé yén produk atanapi jasa henteu kedah dipasarkeun?

    - Teu aya anu akibat

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.