Marketer Anjeun Dupi Aya Ngabantosan Anjeun

waktos ngupingkeun

Kuring gaduh seueur réréncangan anu ngajalankeun agénsi pamasaran sareng seueur propésional pamasaran sapanjang Internét anu kuring réncang. Kuring henteu kaleuleuwihkeun nalika kuring nyarios yén hal anu paling hanjelu anu kuring sareng batur mendakan ngeunaan padamelan urang nyaéta lawanan tina usaha anu urang damel.

Kami dibayar pikeun datang konsultasi sareng klien sareng ngabantosan stratégi pamasaranna sabab aranjeunna terang yén aranjeunna nuju nampi kenténg ku pesaingna. Aranjeunna leres-leres sadar yén naon anu aranjeunna lakukeun henteu jalan. Nanging, nalika urang nganalisis stratégi na, nalungtik pesaingna, sareng balik sareng rencana ... aranjeunna nolak:

  • Kami henteu gaduh waktos. - Leres? Upami anjeun henteu gaduh waktos kanggo ngajaga sareng mekarkeun usaha anjeun, maka bagja ku pendapatan anu turun anjeun. Pangalusna tina tuah!
  • Kami ngalakukeun éta sakali sareng éta henteu jalan. - Sakali. Henteu aya strategi jangka panjang, teu aya prakték anu pangsaéna, teu aya kaahlian ... éta henteu jalan kusabab anjeun henteu terang naon anu anjeun laksanakeun.
  • Kuring maca tulisan online anu nyarios yén henteu jalan. - Kanggo unggal tulisan online aya tulisan anu sami sareng sabalikna online. Jigana éta Hukum Katilu Newton dina Internét. Eureun milarian tulisan anu saluyu sareng posisi anjeun.
  • Kami henteu sanggup. - Leres # 2? Anjeun teu mampuh ngajaga sareng mekarkeun usaha anjeun? Naha anjeun nyauran kuring?
  • Dulur misan kuring, anu ngadamel halaman wéb pikeun Garéja kuring, nyarios ... - Leres, tangtosna ogé. Kabeneran ... Kuring henteu kantos nguping Garéja éta sateuacanna.
  • Usaha urang unik, konsumén urang béda. - Anjeun konsumén panginten ... tapi éta kusabab pamasaran anjeun bau sareng anjeun henteu kéngingkeun seuseueurna palanggan anu pesaing anjeun.

Anu ditarjamahkeun ku sadayana réspon ieu nyaéta:

Kami henteu percanten ka anjeun.

Acan, anjeun nyauran kami sareng nyungkeun bantosan kami. Sareng anjeun diverifikasi rujukan kami. Sareng anjeun ningali penghargaan industri anu urang tampi. Sareng - upami kami gagal, anjeun bakal duanana muru kami sareng ngawartosan ka sadayana anjeun terang naon padamelan goréng anu kami lakukeun. Naha anjeun leres-leres pikir kami hoyong éta kajantenan?

Tujuan kami salaku konsultan pamasaran nyaéta nyayogikeun pangalaman, kaahlian, sareng karep kami, pikeun ngabantosan bisnis anjeun langkung saé. Naha urang tiasa ngeureunkeun bulak-balik sareng damel? Éta nyapekeun.

Kuring sering panasaran upami salah sahiji jalma ieu ngalaman kacilakaan mobil, naha éta bakal nyarios ka tukang seuneu kumaha cara paling kaluar aranjeunna tina mobil, kumaha EMT anu kedah ngubaran aranjeunna, teras kumaha Dokter kedah nyageurkeun aranjeunna.

Punten Terangkeun ...

Sabaraha lami, sabaraha, kumaha, kumaha, kumaha… fase salajengna tina interogasi dijelaskeun, kalayan tepat, persis naon anu janten strategi sareng hasilna. Ibarat naros ka supir mobil balap sareng timna naon pangaluyuan sareng strategi anu badé diterapkeun sateuacan balapan. Teu paduli kaayaan cuaca, supir anu sanés, kamampuan mobil ... kantun wartoskeun perkawis 4 jam ka payun sareng sagala hal anu bakal kajadian dina unggal pangkonan.

Upami anjeun gaduh konsultan pamasaran anu ngawartosan anjeun, anjeun panginten badé mecat aranjeunna pikeun ekspektasi anu lasut sareng ngabohong ka anjeun. Upami anjeun ngagaduhan konsultan pamasaran anu jujur, aranjeunna bakal ngawartosan anjeun yén éta bakal nyandak waktos pikeun nalungtik, nguji, sareng ngarobih program anjeun pikeun ngahontal poténsi anu maksimal.

Atanapi Tong Ngadangukeun…

Kami gaduh klién anu urang laksanakeun sareng teras salami sababaraha taun. Unggal waktos, urang bakal ningkatkeun strategi na sareng aranjeunna bakal nyangka yén aranjeunna parantos beres… situs naék, lead naék, eusi ditulis, booming. Aranjeunna bakal ngareureuhkeun papacangan urang. Kami bakal ngingetkeun aranjeunna yén aranjeunna kedah ngajaga strategi, tapi aranjeunna bakal lirén sareng stratégi bakal roboh. Teras aranjeunna bakal datang deui ka kami, ngamimitian deui, nolak sagala anu kami lakukeun, sareng ngawadul ngeunaan hasilna. Hasilna bakal salawasna ngamimitian goréng kusabab urang kedah ngahurungkeun deui moméntum sareng minat merekna deui.

Sabulan ka pengker, urang mutuskeun pipisahan. Kami masih gaduh aksés ka aranjeunna analytics sareng kunjungan organikna nyaéta turun -29.26%.

Ngarah Anjeun Nguseup

Sajauh karesep kuring. Sababaraha minggu ka na ieu pesen anu urang teras-teras ngadangu sareng klien anu nolak. Aranjeunna parantos nolak unggal strategi sepanjang waktos, janten tangtosna nuju ngabandungan. Ieu ngabuktoskeun sadayana anu aranjeunna ucapkeun sapanjang waktos ... naon anu kami nyarankeun moal jalan, ceuk batur kitu, sareng konsuménna béda.

Atanapi aranjeunna?

Kuring bakal ngajawab yén motivasi sareng pelaksanaan pamasaran sareng penjualan rada benten. Jualan dimotivasi pikeun nutup, pamasaran dimotivasi pikeun ngajalankeun sajumlah gedé ngawujud anu hadé pikeun anjeun bisnis. Kami nembe nyerat ngeunaan hanjelu tina bisnis anu didorong ku penjualan kalayan pamasaran nyarios langsung kana masalah éta.

Ieu conto langsung tina bisnis kuring. Kami nyéépkeun anggaran anu ageung ageung pikeun ngahadiran sareng ngadukung acara taunan sababaraha taun ka pengker. Éta langkung ti satengah tina anggaran taunan anu biasa kami. Perusahaan kami nutup rekening alit tanpa masalah, tapi kami henteu kéngingkeun rekening konci anu janten jangkar pelanggan kami. Kuring tiasa neraskeun nutup usaha alit sareng teu kunanaon… atanapi kuring tiasa damel pikeun miara sababaraha hal anu hébat anu bakal hadir dina acara éta.

Kami ngiringan kana acara éta sareng nyéépkeun langkung ti sataun pikeun miara dua lead anu urang tepang di dinya. Butuh waktu leuwih sataun, tapi kami nutup duanana usaha pikeun dua aktipitas panggedéna sajarah parusahaan urang. Upami urang ngan saukur nangtoskeun usaha pamasaran urang sabulan atanapi langkung engké, urang panginten éta janten kagagalan total.

Ku cara ngajaringkeun jaring anu langkung ageung ku pamasaran online, anjeun bakal kéngingkeun langkung seueur langkung seueur. Sareng seueur ... bahkan seuseueurna… tina lead éta tiasa ngabandungan. Tapi anjeun ogé bakal kéngingkeun aksés ka sababaraha paus anu anjeun henteu pernah gaduh kasempetan pikeun narik. Paus ngan ukur butuh langkung seueur waktos pikeun anjeun ngawangun wibawa online, ngawangun kapercayaan ku papacangan anu langkung ageung, ngasuh hubunganana, sareng nutup langkung seueur penjualan.

Pamustunganana, pendapatan rata-rata anjeun per kalungguhan bakal ningkat, biaya per timah anjeun bakal turun, sareng anjeun bakal ngahasilkeun petunjuk anu langkung mumpuni.

Ngan butuh waktu. Bersantai sareng hayu urang ngabantosan anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.