Gagasan Pamasaran: Pendaptaran Acara Hiji Pencét

sampel newsletter

Langkung di konsultasi produktivitas parusahaan kuring ngajalankeun, urang ngalakukeun hiji ton seminar umum. Kami ngalakukeun standar hal pamasaran acara: kami ngagaduhan mikrosit, urang ngagaduhan buletin email, urang ngagaduhan sistem pendaptaran online. Tapi urang ngagaduhan hiji deui ideu anu urang pikirkeun pikeun nyobaan, sareng éta rada gélo. Meureun anjeun tiasa ngabantosan upami ieu mangrupakeun ide anu saé atanapi goréng: urang sebut "pendaptaran hiji-klik."

Kieu konsepna. Anjeun daptar pikeun buletin email, anu ngandung inpormasi ngeunaan kajadian anu bakal datang. Nalika anjeun mencét tombol, kami geuwat tempo anjeun daptar pikeun acara éta. Anjeun teu kedah ngeusian formulir. Kami bakal nganggo tautan anu unik dina buletin email pikeun nangtoskeun saha anjeun sareng ngalacak pencét éta. Pariksa mockup di handap:

sampel newsletter

Sigana mah langsung lugas, tapi aya sababaraha komplikasi anu parantos kami pikirkeun. Salaku conto:

Naon hartosna "langsung didaptarkeun"?

Acara pamasaran saéstuna gumantung kana jalma anu leres-leres komitmen pikeun némbongan. Janten ngaklik tombol tiasa nyandak anjeun ka halaman wéb dimana anjeun tiasa nambihan sésana detil anjeun. Atanapi anjeun bakal tiasa nyandak anjeun heula ka halaman interstitial anu nginpokeun ka kami yén anjeun siap ngadaptar, janten kami tiasa nuturkeun upami anjeun henteu leres-leres ngalengkepan sesa prosés pendaptaran.

Kumaha upami diskon khusus?

Kami parantos nyayogikeun harga éksklusif pikeun palanggan newsletter. Tombol "Sign Me Up" ogé tiasa nyebarkeun diskon kana halaman pendaptaran. Éta saé rapih, tapi naha urang hoyong ngajantenkeun tawaran khusus langkung jelas sareng dihaja?

Naon kajadian upami email diteruskeun ka batur?

Ieu mangrupikeun titik tancep ageung. Upami anjeun neraskeun email ka babaturan, sareng maranehna klik tombol "Sign Me Up", aranjeunna leres-leres bakal ngadaptar anjeun kanggo acara éta. Tangtosna, urang tiasa naros aranjeunna pikeun mastikeun yén nami na "Bob Smith", tapi naha éta nyusahkeun teuing dina kasus normal?

Naha urang kedah nawiskeun duanana tautan "Kuring resep" sareng tautan "Sign Me Up Now"?

Buletin email anu ayeuna ngan ukur ngagaduhan tautan "Detil tambahan", anu anjeun tiasa pencét kanggo ningali harga sareng katerangan kajadian. Henteu aya bahaya dina ngaklik tautan éta. Tapi tombol "Sign Me Up" nunjukkeun yén anjeun ngalakukeun komitmen. Naha éta ideu anu saé atanapi goréng?

Janten, kumaha saur anjeun? Kami resep eupan balik anjeun ngeunaan ideu pamasaran anyar ieu: naha urang kedah ngalaksanakeunana?

(Sareng upami anjeun resep, bobo pikeun nyobaan éta nyalira sareng ngantepkeun kami terang kumaha jalanna!)

12 Komentar

  1. 1

    Sigana mah ngaklik tombol kedah otomatis ngeusian inpormasi na kana platform pendaptaran acara pilihan anjeun. Ku cara éta anjeun ngajantenkeun prosés langkung produktif sareng titik éntri langkung gampil. Anjeun bakal kéngingkeun kauntungan tambahan tina jalma payun anu tiasa ngarobih nami na ti payun

  2. 3

    NO nepi ka dua tombol. Tombol "Sign Me Up" bakal nunjukkeun yén kuring bakal didaptarkeun upami kuring mencét kana éta (sanaos, leres-leres, kuring bakal ngarepkeun ngeusian heula formulir) sareng tombol "Kuring Museurkeun" bakal nunjukkeun yén kuring hoyong anjeun taroskeun ka kuring langkung seueur perkawis éta, anu kuring pikir henteu cara anu leres. Tombol "Kuring Museurkeun" sigana langkung henteu aya hubunganana sareng tombol "Sign Me Up".

    Abdi resep pisan pikeun nga-klik tombol dina e-mail anu nyandak kuring ka halaman kalayan inpormasi kuring parantos dieusian, kalebet harga diskon. Leres, kuring bakalan ngajantenkeun diskon na jelas dina halaman pendaptaran - kuring resep terang yén kuring ngagaduhan perjanjian. Maka anu kedah kuring lakukeun nyaéta nambihan inpormasi pamayaran kanggo didaptarkeun, gampang peasy. Panginget tulus pikeun ngiringan dina acara éta moal matak ngaganggu, tapi upami kuring mayar kanggo angkat maka sigana moal hilap.

    Upami kuring neraskeun buletin sareng panampi ngaklik tombol, maka aranjeunna kedah ngeusian informasi sorangan - sanés masalah ageung. Aranjeunna tetep kedah ngalebetkeun inpo pamayaran nyalira janten kuring henteu hariwang yén aranjeunna bakal ngadaptarkeun kuring pikeun anu teu cocog sareng kahoyong kuring. Patarosan abdi ka anjeun, maka, naha anjeun hoyong aranjeunna gaduh diskon anu sami sareng anu nampi newsletter? Kusabab éta kumaha sistem ieu jalan (kacuali anjeun gaduh program tambahan pikeun ngahubungkeun diskon sareng nami sanés tautan).

    Re: kéngingkeun detil tambihan tanpa ngadaptar, kuring nyarankeun numbu nami acara ka halaman wéb na anu pakait. Kuring pikir éta cukup intuitif pikeun jalma pikeun ngeklik nami na pikeun mendakan langkung seueur.

    • 4

      Oh, kuring resep! Janten judul acara janten tautan, sareng nambihan tombol kanggo ngadaptar langsung.

      (Kami parantos ngalaksanakeun sadaya panginget lautan, tapi tibatan ngalakukeun éta sacara otomatis kami leres-leres nyerat email sareng nelepon salam. Ieu leres-leres nambihan anu nunjukkeun.)

      Jigana henteu kunanaon pikeun anu sanés palanggan nganggo diskon buletin. Dina kasus éta, urang ngan ukur nyarankeun yén meureun anjeun kedah payun sareng ngadaptarkeun buletin parantos. 🙂

  3. 5

    Abdi resep ideu. Sakumaha anu parantos disebatkeun ku batur, kuring bakal mastikeun yén aya pilihan pikeun ngadaptar pikeun batur, saur upami jalma administrasi hoyong ngadaptarkeun bosna pikeun hiji acara. Ieu sami sareng kumaha Amazon.com ngalakukeun prosés mésér hiji-klik. Meureun nyandak sababaraha isarah ti aranjeunna teras nempatkeun tombol 'hiji-klik tanda-up' gantina?

  4. 6

    Kuring ngalakukeun seueur pamasaran acara sareng resep ideu daptar langsung. Dina tungtung tukang kuring bakal ngadaptarkeun jalma dina camapaign netes anu dimimitian ku email konfirmasi. Ku cara éta upami réréncangan kuring ngadaptar nganggo surat kuring, kuring ogé tiasa ngirimkeunana.

    • 7

      Ideu hébat, Lorraine!

      Janten sanés ngan ukur ngan ukur pendaptaran acara hiji-klik ieu, tapi ogé jalur anu alternatif pikeun netes kampanye.

      Hatur nuhun kana tanggepan!

  5. 8

    Stay Sourced, anu nyayogikeun dagangan promosi, parantos ngaluncurkeun sababaraha produk ramah lingkungan anu nunjukkeun sababaraha kagunaan anu anéh sareng éndah pikeun bahan daur ulang. Upami perusahaan anjeun milari ideu Pemasaran anu pikaresepeun sareng etika, aya seueur anu diperhatoskeun: mousemats sareng coaster ti ban daur ulang, pulpén awi, yo-yos sareng potlot anu tiasa ngambah katurunanna deui kana kasus CD lami anu hina. Panginten gadget anu paling matak dina kumpulan ramah lingkunganna nyaéta jam anu sanésna batré, nganggo cai anu nyababkeun sababaraha diskusi anu pikaresepeun diantara tim didieu. Pikeun sakumpulan calakan, aya sababaraha penjelasan anu langsung pikahariwangeun pikeun kumaha ieu tiasa dianggo sareng henteu aya anu kami hoyongkeun dina domain umum. Upami aya ilmuwan, alkémis atanapi voodoo-ists di luar sana anu tiasa nyorot kana hal ieu, punten koméntar sareng teraskeun kami tina kasangsaraan urang.

  6. 9

    Cinta ideu. Ngan ukur miharep éta ogé produk nyalira salain ti daptar email. Abdi ngajalankeun hiji acara. Abdi parantos ngagaduhan inpormasi kontak pikeun jalma-jalma anu kuring ngundang. Kuring ngan ukur hoyong aranjeunna klik tautan dina email anu dilabélan "enya" upami aranjeunna datang sareng "henteu" upami henteu. Sora saderhana tapi kuring henteu acan mendakan alat anu nawiskeun jasa ieu. Upami anjeun terang salah sahiji, punten wartosan kuring nalika ayeuna nuju gulat sareng Smart Sheets kanggo milarian jalan jalan.

    • 10

      @LisaDSparks: disqus Naha anjeun ningali kana produk sapertos meetup.com pisan? Kuring henteu yakin ngeunaan email, tapi situs na pasti saderhana sapertos kitu ... sareng sababaraha fitur tambahan pikeun ngantep anjeun ngatur komunitas anjeun.

      • 11

        Meetup saé pisan, ngan sanés kanggo naon anu kuring lakukeun ayeuna. Bakal neraskeun sareng Smart Sheet sareng ngarepkeun anu pangsaéna. Henteu tiasa teras-terasan kana hal ieu. Lauk anu langkung ageung digoréng, tapi hoyong anu raoseun tina jasa ieu - sareng enya kuring rela mayar éta! Nuhun, Douglas. - L

  7. 12

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.