Resesi mangrupikeun Taktik Pamasaran anu Dibutuhkeun

Abdi resep pisan kana blog Andy Sernovitz, Bangsat! Abdi Hayang Panginten Éta! Dinten ayeuna, sanaos, kuring henteu yakin kuring satuju sareng Andy.

Pemasar: Ngeureunkeun ngirim promosi anu dimimitian ku jaman susah ieu, kumaha pasar dina resesi, atanapi promosi bertema ékonomi goréng anu sanés.

Kuring Keukeuh Andy panginten ieu:

Laksanakeun pamilarian dina Resesi di Google sareng anjeun bakal mendakan nomerna rada ngareuwaskeun. Kami nuju resesi. Kami jero resesi. Seueur jalma kaleungitan padamelan. Sieun batur kaleungitan padamelan nyababkeun konsumén ngirangan biaya. Éta sanés hal anu goréng, éta mangrupikeun hal anu logis.

Ngawangkong ngeunaan cara nyimpen dina resesi panginten henteu disada positip - tapi éta henteu négatip, ogé. The resesi mangrupikeun négatip, produk atanapi jasa anjeun anu anjeun nyayogikeun tiasa tetep positip.

Ieu sanés hayam atanapi endog ... urang henteu asup kana kakusutan ieu kusabab jalma mimiti nyarioskeun resesi atanapi nyarios ngeunaan éta. Nyatana, resesi éta panginten parantos dimimitian sataun katukang sateuacan saha waé anu leres-leres nyarioskeun perkawis éta. Ayeuna urang parantos aya di jerona, urang kedah nyandak tindakan supados hirupna hirup.

Unggal perusahaan kedah mikirkeun kumaha carana ngamanfaatkeun resesi sareng pesen anu saluyu. Naon anu ditawarkeun perusahaan anjeun pikeun bisnis atanapi konsumén anu milari cara pikeun ngirangan? Anjeun langkung saé ngamimitian nyarioskeun perkawis éta!

Compendium Blogware mangrupikeun conto anu saé:

Perusahaan kuring nyayogikeun alternatif anu langkung murah pikeun Pemasar pikeun ngahasilkeun kalungguhan asup pikeun perusahaanna. Numutkeun ka eMarketer, pamasaran masih dina blok pikeun seueur perusahaan:

resesi eMarketer

Upami kuring pamasar di perusahaan anu entong ngantepkeun sababaraha staf angkat atanapi milari sababaraha tempat kanggo dipotong, tebak naon anu kuring milari di Google? Kuring milarian cara pikeun ngirangan anggaran kuring, katingalina sapertos juara, sareng ngahemat padamelan abdi dugi ka hal ieu ngebul!

Sababaraha statistik anu sobering sejenna ngeunaan Marketing dina resesi:

  • 48% tina perusahaan ageung AS anu dijajal ku MarketingSherpa dina Séptémber nyatakeun anggaran média tradisionalna bakal dikirangan; 21% nyarioskeun potongan bakal "penting".
  • 59% tina 175 éksékutip pamasaran senior anu dijajal ku teguh jasa pamasaran Epsilon ngaharepkeun pangirangan dina anggaran pamasaran tradisionalna; ngan ukur 13% ngarepkeun paningkatan.
  • 85% tina 600 pemasar anu disurvei ku MarketingProfs nyatakeun yén aranjeunna bakal ngirangan kandaraan pamasaran tradisional na.
  • 53% tina Association of Advertisers Nasional (ANA) anggota nyatakeun yén aranjeunna ngiringan anggaran kanggo ngaréspon turunna; 40% nyarios yén aranjeunna ngarobih campuran saluran pamasaran kana saluran biaya anu langkung handap.

Éta bakal tanggel waler pikeun kuring, salaku Marketer, pikeun henteu nyarioskeun resesi sareng naha kami mangrupikeun alternatif béaya rendah pikeun perusahaan anu nyobian ngajalankeun bisnis tanpa sumber anu biasa dipimilik ku aranjeunna. Ieu iklim anu pasti urang butuh pikeun modalkeun sareng tumuh.

Anjeun kedah pamasaran ngeunaan éta ogé.

Tip hat ka Jeff di rarancang basement + gerak pikeun tautan kana kertas eMarketer!

3 Komentar

  1. 1

    Abdi satuju pisan sareng anjeun Doug. Abdi badé ngaléngkah langkung jauh sareng nyarios yén upami urang leres-leres hoyong ngabantosan urang bakal agrésif pisan nyarioskeun ka aranjeunna kumaha carana nyegah kasalahan dina ékonomi turun atanapi resesi atanapi naon waé anu anjeun hoyong nyauran waktos ieu.

    Pikeun nyandak éta langkung jauh, kuring bakal nyarios yén saprak pamasaran mangrupikeun komponén integral tina total rencana bisnis, urang kedah ogé nargétkeun pangusaha atanapi pamilik usaha khususna pamilik usaha leutik anu biasana ngalakukeun éta nyalira. Seuseueurna pamilik usaha ieu petrified, ngantosan sapatu salajengna turun sareng ngarep-arep aya anu masihan naséhat, naon waé naséhat anu saé.

    Kuring satuju yén urang kudu ngabejaan aranjeunna kaleresan: "Sapuluh cara pikeun ngajaga usaha leutik anjeun ti lebet dina ékonomi handap ieu" atawa hal sapanjang jalur éta. Urang kedah nyarios ka aranjeunna yén aranjeunna kedah nyéépkeun pamasaran dina jinis ékonomi ieu sareng kunaon.

  2. 2

    Pos anu saé, Doug, lugas pisan sareng bisnis-y. Kuring gabung anjeun dina Friend Connect.

    Patarosan: Kunaon seueur jalma-naha SAHA saha waé-yakin yén pamasaran mangrupikeun pamotongan anu paling bijaksana? Teu kudu sabalikna? Naha urang sadayana henteu mungkus diri dina jubah halimunan? Éta hal anu sami. Kumaha pausahaan mana wae nu sakuduna dituju nyieun duit lamun teu saurang ogé bisa ningali aranjeunna?

    Di sisi sabalikna tina koin, pamasaran henteu ngan SPEAKS, tapi dina umur pamasaran sosial ieu, éta dengekeun na responds sasuai. Ieu observes, éta navigates. Motong pamasaran dina hal ieu sarua jeung manuk onta burying sirah na di pasir, atawa anak nutup panon na nutupan Ceuli na.

    Kabéh execs kudu nyekel karéta clue: pamasaran mangrupa hal panungtungan anjeun kudu motong. Nu keur kuring nyata, lengkep jeung total no-brainer. A no-brainer! Motong pamasaran?! Naon?! Hapunten?!

    … Sareng éta, réréncangan, nyaéta sikep anu kedah ditingalikeun ku para pemasar upami urang badé salamet.

    • 3

      Patarosan hébat, Will! Dua cents abdi yén mayoritas marketers diarahkeun meta tinimbang rencana. Departemén pamasaran biasana henteu ngagaduhan staf pikeun ngamimitian pikeun ngahasilkeun kamekaran sareng UKURAN éta kamekaran pikeun perusahaan. Kusabab aranjeunna henteu tiasa nunjukkeun nilaina ka organisasi, aranjeunna sering anu munggaran dina blok pamotongan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.