Resesi mangrupikeun Taktik Pamasaran anu Dibutuhkeun

Abdi resep pisan kana blog Andy Sernovitz, Bangsat! Abdi Hayang Panginten Éta! Dinten ayeuna, sanaos, kuring henteu yakin kuring satuju sareng Andy.

Pemasar: Ngeureunkeun ngirim promosi anu dimimitian ku jaman susah ieu, kumaha pasar dina resesi, atanapi promosi bertema ékonomi goréng anu sanés.

Kuring Keukeuh Andy panginten ieu:

Laksanakeun pamilarian dina Resesi di Google sareng anjeun bakal mendakan nomerna rada ngareuwaskeun. Kami nuju resesi. Kami jero resesi. Seueur jalma kaleungitan padamelan. Sieun batur kaleungitan padamelan nyababkeun konsumén ngirangan biaya. Éta sanés hal anu goréng, éta mangrupikeun hal anu logis.

Ngawangkong ngeunaan cara nyimpen dina resesi panginten henteu disada positip - tapi éta henteu négatip, ogé. The resesi mangrupikeun négatip, produk atanapi jasa anjeun anu anjeun nyayogikeun tiasa tetep positip.

Ieu sanés hayam atanapi endog ... urang henteu asup kana kakusutan ieu kusabab jalma mimiti nyarioskeun resesi atanapi nyarios ngeunaan éta. Nyatana, resesi éta panginten parantos dimimitian sataun katukang sateuacan saha waé anu leres-leres nyarioskeun perkawis éta. Ayeuna urang parantos aya di jerona, urang kedah nyandak tindakan supados hirupna hirup.

Unggal perusahaan kedah mikirkeun kumaha carana ngamanfaatkeun resesi sareng pesen anu saluyu. Naon anu ditawarkeun perusahaan anjeun pikeun bisnis atanapi konsumén anu milari cara pikeun ngirangan? Anjeun langkung saé ngamimitian nyarioskeun perkawis éta!

Compendium Blogware mangrupikeun conto anu saé:

Perusahaan kuring nyayogikeun alternatif anu langkung murah pikeun Pemasar pikeun ngahasilkeun kalungguhan asup pikeun perusahaanna. Numutkeun ka eMarketer, pamasaran masih dina blok pikeun seueur perusahaan:

resesi eMarketer

Upami kuring pamasar di perusahaan anu entong ngantepkeun sababaraha staf angkat atanapi milari sababaraha tempat kanggo dipotong, tebak naon anu kuring milari di Google? Kuring milarian cara pikeun ngirangan anggaran kuring, katingalina sapertos juara, sareng ngahemat padamelan abdi dugi ka hal ieu ngebul!

Sababaraha statistik anu sobering sejenna ngeunaan Marketing dina resesi:

  • 48% tina perusahaan ageung AS anu dijajal ku MarketingSherpa dina Séptémber nyatakeun anggaran média tradisionalna bakal dikirangan; 21% nyarioskeun potongan bakal "penting".
  • 59% tina 175 éksékutip pamasaran senior anu dijajal ku teguh jasa pamasaran Epsilon ngaharepkeun pangirangan dina anggaran pamasaran tradisionalna; ngan ukur 13% ngarepkeun paningkatan.
  • 85% tina 600 pemasar anu disurvei ku MarketingProfs nyatakeun yén aranjeunna bakal ngirangan kandaraan pamasaran tradisional na.
  • 53% tina Association of Advertisers Nasional (ANA) anggota nyatakeun yén aranjeunna ngiringan anggaran kanggo ngaréspon turunna; 40% nyarios yén aranjeunna ngarobih campuran saluran pamasaran kana saluran biaya anu langkung handap.

Éta bakal tanggel waler pikeun kuring, salaku Marketer, pikeun henteu nyarioskeun resesi sareng naha kami mangrupikeun alternatif béaya rendah pikeun perusahaan anu nyobian ngajalankeun bisnis tanpa sumber anu biasa dipimilik ku aranjeunna. Ieu iklim anu pasti urang butuh pikeun modalkeun sareng tumuh.

Anjeun kedah pamasaran ngeunaan éta ogé.

Tip hat ka Jeff di rarancang basement + gerak pikeun tautan kana kertas eMarketer!

3 Komentar

  1. 1

    Kuring sapuk pisan sareng anjeun Doug. Abdi badé ngaléngkah teras nyarios yén upami urang leres-leres hoyong ngabantosan kami bakal agrésif pisan nyarios ka aranjeunna kumaha carana ulah ngalakukeun kasalahan dina ékonomi handap atanapi resesi atanapi naon waé anu anjeun hoyong sebut waktos-waktos ieu.

    Pikeun ngajantenkeun langkung jauh deui, kuring bakal nyarios yén kusabab pamasaran mangrupikeun komponén anu teu kapisah tina total rencana bisnis, urang ogé kedah nargétkeun ka pengusaha atanapi pamilik bisnis khususna anu gaduh usaha leutik anu biasana ngalakukeun éta nyalira. Kaseueuran pamilik usaha ieu bénten, ngantosan sapatu salajengna murag sareng ngarepkeun aya anu masihan aranjeunna nasihat, nasihat anu saé.

    Kuring satuju yén urang kedah ngawartoskeun aranjeunna anu saleresna: "Sapuluh cara pikeun ngajaga usaha leutik anjeun tina kaayaan ékonomi handap ieu" atanapi anu sanés. Urang kedah ngawartosan aranjeunna yén aranjeunna kedah nyéépkeun pamasaran dina jinis ékonomi ieu sareng kunaon.

  2. 2

    Pos anu hébat, Doug, langsung pisan sareng bisnis-y. Abdi ngiringan anjeun di Friend Connect.

    Patarosan: Naha seueur jalmi – naha SAHA – percaya yén pamasaran mangrupikeun pangpayunna anu paling bijaksana? Kuduna mah sabalikna anu pas? Naha urang sadayana henteu ngan ukur ngabungkus diri ku jubah halimunan? Éta hal anu sami. Kumaha carana perusahaan naon waé anu kéngingkeun artos upami teu aya anu ningali aranjeunna?

    Di sisi balik koin, pamasaran henteu ngan ukur SPEAKS, tapi dina jaman pamasaran sosial ieu, éta DENGENG sareng ngaréspon sasuai. Éta niténan, éta napigasi. Motong pamasaran dina hal ieu mirip sareng manuk onta anu nguburkeun sirahna dina keusik, atanapi murangkalih nutup panonna sareng nutupan ceuli.

    Sadayana execs kedah néwak karéta pitunjuk: pamasaran mangrupikeun hal PANGSAÉNA anu kedah anjeun motong. Éta pikeun kuring mangrupikeun anu saleresna, lengkep sareng teu aya utamina. A no-brainer! Potong pamasaran ?! Naon?! Hapunten?!

    … Sareng éta, réréncangan, mangrupikeun sikep anu kedah dipedar ku pemasar upami urang salamet.

    • 3

      Patarosan hébat, Will! Dua sén kuring nyaéta seuseueurna pemasar diarahkeun réaksi tibatan rencana. Jurusan pamasaran biasana henteu ngagaduhan staf pikeun ngamimitian pikeun ngahasilkeun kamekaran sareng ukuran éta pikeun perusahaan. Kusabab aranjeunna henteu tiasa nunjukkeun nilaina ka organisasi, aranjeunna sering anu pangpayunna di blok chopping.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.