Kumaha Pamasar Luar Suksés di Cina

pamasaran china

Dina 2016, Cina mangrupikeun pasar paling rumit, pikaresepeun sareng nyambung sacara digital di dunya, tapi nalika dunya terus nyambung sacara virtual, kasempetan di Cina tiasa janten langkung diaksés ku perusahaan internasional. App Annie nembé ngaluarkeun a laporan dina moméntum sélulér, nyorot Cina salaku salah sahiji supir panggedéna kamekaran dina pendapatan toko aplikasi. Samentawis éta, Administrasi Cyberspace Cina parantos maréntahkeun toko aplikasi kedah ngadaptar sareng pamaréntah pikeun langkung ngawaskeun kontén anu sayogi pikeun pangguna Cina.

Aya seueur seratan campuran anu dikirim ka para pemasar, sareng sesah terang perusahaan tantangan mana anu bakal nyanghareupan nyobian mendakan kasuksésan di pasar Cina, tapi pastina mungkin - sareng kuring tiasa nyebatkeun éta tina pangalaman anu mimiti. Dina 2012, nalika perusahaan kuring parantos ningali kasuksésan salaku pamaén global dina iklan sélulér, urang sadar kasempetan di Cina henteu kedah dianggurkeun. Ngawangun bisnis anu berkelanjutan di Cina nungtut pergeseran pola pikir sareng strategi anu didamel sacara saksama anu nyaimbangkeun campuran téknologi anu leres, ngartos kana kompleksitas pasar lokal, damel sareng mitra anu gaduh kaahlian pasar lokal, sareng gaduh katahanan hormat pikeun ningali bisnis suksés.

Ngartos Marketing kanggo Pasar Cina

Dimana pamaén global ragrag di Tiongkok, pahlawan wirausaha di bumi parantos naék. Gampang pikeun batur di Amérika Serikat nyatakeun WeChat mangrupikeun copycat Facebook, tapi nyatana, éta parantos ngarobihkeun naon platform sosial anu tiasa dihontal ku ngartos sareng nyumponan kabutuhan unik pasar Cina. Kalayan langkung ti satengah milyar pangguna aktif bulanan di daratan Cina, WeChat's kasuksésan unmitigated di Cina asalna tina adaptasi produk na saluareun jaringan sosial dasar pikeun ngalebetkeun jasa sanésna pikeun ngahijikeun deui kana kahirupan pangguna. Fitur anu sigana biasa-biasa waé sapertos mayar tagihan utilitas ngamungkinkeun WeChat ngabédakeun dirina tina saingan asing utama, pesaing domestik sareng nambihan nilai nyata pikeun ratusan jutaan pangguna WeChat. Pemasar barat ngagaduhan kaunggulan pikeun tiasa ngamanfaatkeun jaringan sosial umum, jaringan sapertos WeChat kedah ngamangpaatkeun paguneman hiji-ka-hiji atanapi kelompok leutik.

eMarketer prédiksi yén méakkeun iklan digital badé ngahontal langkung ti $ 80 milyar di Cina dugi ka 2020, pasar Cina panginten henteu cekap mikir ngeunaan iklan pituin di pasar Cina. Sedengkeun iklan pituin Cina sigana katingali saé béda ti di Amérika Serikat, didieu di InMobi kami ningali yén Cina ngagaduhan jaringan iklan pituin bebas pangageungna di 2016.

Mitra pikeun Suksés

Usaha patukang tonggong sigana jalan paling gancang pikeun kasuksésan nunjukkeun témbok Cina ngalawan bisnis sareng pengusaha asing; tiasa hésé pikeun ngahijikeun dua organisasi asing sareng damel nuju hiji tujuan. Perusahaan kedah milarian cara alternatif pikeun damel sareng pasangan lokal pikeun nyumponan kabutuhan Cina, sabab pasar pastina henteu cocog sareng a hiji-ukuran-pas-sadayana panongton.

Hiji pilihan mangrupikeun kamitraan leupas sareng perusahaan anu gaduh kaahlian lokal. Penting pikeun para pemasar, utamina ti Amérika Serikat, pikeun nginget yén Cina ngagaduhan sababaraha propinsi anu béda kalayan langkung ti 200 dialek anu diucapkeun di sakumna nagara. Tangtangan anu disanghareupan ku urang luar nyaéta yén perusahaan anu nyoba ngarobih nagara éta bakal sering gaduh tumpang tindih pikeun jasa anjeun. Dina waktos anu sanés, perusahaan-perusahaan ieu bakal dianggap pesaing, tapi Cina nganut koopétisi. Salaku conto, nalika urang tiasa sacara gampil ningali raksasa Internét anu kawajiban sapertos Baidu, Alibaba, sareng Tencent salaku persaingan, aya seueur kasempetan pikeun kolaborasi sareng nyampur kakuatan pikeun ngajalankeun hubungan anu bermakna. Seueur perusahaan internét Cina parantos sesah suksés dina pasar internét global, tapi ieu dimana hubungan sareng pamaén internasional anu kuat tiasa ngabantosan jarum.

Priceline nyayogikeun puteran anu béda pikeun mimitran di pasar Cina. Daripada badé head-to-head sareng perusahaan lokal, Priceline nyandak kaputusan sadar pikeun investasi langkung ti $ 1 milyar di perusahaan Cina kalebet Ctrip, Baidu, sareng Qunar. Hal ieu nyababkeun hiji kamitraan strategis dimana Priceline ayeuna nyayogikeun seueur inventaris hotél pikeun pangguna Cina anu maréntahkeun ngalangkungan Ctrip, ngarah kana kauntungan penjualan pesenan utama pikeun Priceline.

Lokalisasi sareng Desentralisasi

Lokalisasi bisnis di Cina peryogi pergeseran dina pola pikir. Perusahaan kedah siap ngawangun tim anu lengkep lokal, ulang insinyur budaya perusahaan pikeun cocog sareng pasar lokal sareng desentralisasi nyandak kaputusan.

Éta tiasa ngajantenkeun anjeun henteu raoseun di awal; tim diajar percanten sareng silih bantosan dina waktosna. Ngiringan warga nagara anu nganggo basa Inggris ku paparan global ngabantosan jurang budaya sareng ngagampangkeun prosés ngahijikeun tim Tiongkok kana éntitas global. Ku lokalisasi tim di Cina, para pemasar bakal gaduh pamahaman anu langkung jero ngeunaan nuansa budaya anu bakal ngajantenkeun sagala bédana. Di luhur gaduh pamahaman ngeunaan waktos puncak pikeun sasaran pangguna. Salaku conto, éta bakal langkung masuk akal pikeun para pemasar pikeun nganggo modal dina Poé Jomblo Nopémber, anu ningali penjualan $ 17.8 milyar dina taun 2016 tibatan fokus kana pariwara kira-kira Natal.

Dibikeun tingkat di mana téknologi mekar, teu bisa dihindari yén bakal aya ratusan, upami henteu rébuan, perusahaan dina sababaraha taun ka pengker milari ékspansi ka Cina. Perusahaan anu tetep nekad pikeun nganut kasaimbangan koopetisi, katahanan sareng kéngingkeun pamahaman anu mendalam ngeunaan pasar dina spéktrum bisnis, bakal teras pencét hambatan jalan pikeun suksés. Salaku paribasa Cina anu kawéntar:

Entong sieun tumuh lalaunan, kasieunan nangtung kénéh.

慢, 就怕 停。

 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.