Hei Mike! Pamasaran Ogé ngeunaan Make-Up

Kamari, kuring nampi email ti pamaca, Mike, anu naros kunaon kuring bakal nempatkeun gambar dina blog kuring anu nembongkeun kuring sakumaha rambutna poék, pas sareng langsing nalika - nyatana - kuring kulawu sareng kaleuwihan beurat. Ironisna, gambar anu anjeun tingali dina blog kuring nyaéta kuring sakitar 5 taun ka pengker. Kuring parantos kénging sababaraha pon sareng rambut kuring langkung kulawu, nanging éta kuring di ditu.

doug sethDina abdi kira-kira halaman, anjeun bakal mendakan gambar kuring pendak sareng Seth Godin. Gambar dina lulugu kuring ngagaduhan kuring dina jas anu sami sareng jas anu kuring pake dina gambar sareng Seth. Éta jas anu kuring pikaresep sareng kuring masih ngagem éta. Kuring henteu kantos ngalaman ngepaskeun, tapi kuring mendakan beuteung kuring condong kana sabuk kuring langkung seueur tibatan anu kantos aya.

Dina sasih kamari kuring nuju termotivasi turun sababaraha pon sareng turun 10 pon. Dina sagala kajujuran, kuring tahan leungit 100 pon. Kuring pasti gendut - hasil tina gaya hirup teu olahraga sareng seueur teuing tuangeun.

Kumaha waé ogé, kuring kaget ku email Mike tapi asa kapaksa ngajawab éta. Tujuan tina gambar kuring dina lulugu nyaéta henteu mendakan gambar anu paling pikasieuneun anu kuring tiasa mendakan sareng pasang di dinya pikeun nyingsieunan jalma-jalma. Éta gambar anu kuring resep. Kuring, kanyataanna, tiasa dikenal dina gambar (sanés ANU baheula) sareng jalma sering sumping ka kuring pikeun masihan terang yén aranjeunna maca blog kuring.

Gambarna ngalakukeun tugasna ... éta nempatkeun raray anu ngabagéakeun kana blog kuring sareng nunjukkeun jalma yén aya jalma anu asli di tukangeunana.

Pamela Anderson tanpa Makeup Naha anjeun kantos ningali Pamela Anderson tanpa make-up? Naha aya anu angkat ka Pamela sareng ngawartosan yén anjeunna 'ngabohong' ka jalma sabab katingalina langkung saé kalayan pon make-up? Nya kantenan henteu! Sareng kamampuan na waé is pikeun katingalna saé.

Pakasaban kuring sanés janten modél atanapi palaku lalaki. Tugas kuring nyaéta damel dina bidang pamasaran sareng téknologi sareng ngabagi inpormasi éta sareng pamiarsa blog abdi. Upami anjeun pikir kuring kumaha waé ngalakukeun saha waé anu teu sopan atanapi henteu jujur ​​ku cara némbakan kakuatan perusahaan anu hadé tina diri kuring sareng pasang kana sirah kuring ... kéngingkeun kahirupan.

Mike, anjeun pasti jalma anu sami anu ngirim hamburger na deui sabab henteu katingalina sapertos iklan. Naha anjeun nyerat Tom Cruise henteu acan ngantepkeun anjeunna terang yén anjeunna kedah katingali pondok sakumaha anjeunna dina pilem na? Dina waktos sanésna anjeun mutuskeun ngahubungi kuring ngalangkungan formulir kontak kuring, siapkeun sareng nganggo alamat email anu saleresna. Kuring nulis alamat surélék anjeun ngalangkungan kuring sareng éta mantul.

PS: Abdi henteu nganggo make-up dina gambar lulugu. 🙂

7 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Douglas,

    Saatos maca tulisan ieu kuring ngarasa kapaksa masihan koméntar ngeunaan éta. Diajar hubungan masarakat parantos masihan kuring sudut pandang anu pikaresepeun dina paribasa baheula? Persépsi kanyataan sareng kedah dikokolakeun.? Kuring ngaraos matak seueur sabaraha urangna - sapertos pamaca Mike - anu henteu sadar yén fenomena ieu aya, atanapi leres-leres skandal ku éta. Saur argumen anjeun anu ngadukung ieu salaku prakték anu tiasa ditampi didamel saé pisan. Memang pikaresepeun pikeun ningali rupa anu wilujeng sumping di luhur blog anjeun sareng henteu pisan-pisan ngalangkungan ruang lingkup alesan atanapi moral ningali naha anjeun bakal milih anu langkung ngora, langkung weléh? milarian rupina kanggo nampilkeun ka umum. Bit Pamela Anderson duanana matak pikaresepeun sareng lucu. Ieu pertama kalina kuring kantos ningal Pam tanpa makeup na? lalaki, kuring ngarasa kitu? ngabohong ka! Kuring yakin moal aya anu (salain ti Mike tangtosna) ngaganggu anjeun némbakan kakuatan perusahaan. Kuring pikeun hiji anu rada kabagjaan yén anjeun milih ngirimkeunana sareng langkung-langkung na Mike mutuskeun pikeun nyauran anjeun, tanpa jalma sapertos Mike, kami moal pernah resep kana cariosan lucu anjeun. Barina ogé, henteu ngan ukur pamasaran? Ogé ngeunaan makeup ,? éta ogé ngeunaan kamampuan pikeun nolak sesekali négatip dina cara anu sipatna propésional sareng sakaligus lucu sareng kréatip pikeun ngagulkeun masarakat ka sisi anjeun. Saé.

  3. 3

    Aduh Doug, janten mangsa troll anu bahkan henteu ngeposkeun koméntar? Kuring miharep anjeun tuah kaleungitan beurat. Salah sahiji kolega anjeun anu sateuacana, Dan W., teras-terasan ngaleupaskeun pon sareng kuring ngarepkeun anjeun tiasa ngalakukeun hal anu sami.

  4. 4

    Congrats on the 10 pounds, Doug, sareng wilujeng sumping sareng rezim latihan kahareup. Abdi mangrupikeun salah sahiji jalma anu untung, dikaruniai metabolisme tinggi, tapi kuring yakin éta bakal lungsur gancang, nalika ngahontal umur 30an.

  5. 5

    Padamelan anu saé Doug pikeun ragrag beurat awak. Gampang pisan ditumpukkeun pon kitu hésé ngaluarkeunnana.

    Nanging, kuring prihatin yén anjeun bakal nyauran batur sapertos kieu dina pos umum.

    Jalma ieu Mike ngahubungi anjeun, sacara pribadi, pikeun nyandak hal sareng sabab "ngareureuwas" anjeun, anu ngajantenkeun pantes dipasang?

    Naon email pribadi anu sanés anu anjeun tampi teras ngajantenkeun tulisan? meureun anjeun peryogi kabijakan privasi dina situs anjeun?

    Salah sahiji koméntar anjeun di luhur ti Patrick Farrell nyarios "ragrag mangsa ka troll anu henteu ogé ngeposkeun koméntar" tapi kuring henteu ningali kumaha email pribadi dianggap troll.

    Jelas Mike ngabahas titik anu valid sareng anjeun ngabahas éta dina tulisan ieu.

    Kuring satuju éta sakedik nyasabkeun gaduh gambar anu langkung lami salaku lulugu anjeun. Kuring ogé satuju sareng naha anjeun ngalakukeun éta.

    Nanging, kumaha upami aya anu badé nyéwa anjeun kanggo omongan atanapi presentasi sareng aranjeunna pikir aranjeunna kéngingkeun lalaki éta tina lulugu anjeun, maka nalika anjeun muncul sareng katingali béda?

    Kumaha waé ogé, padamelan anu saé pikeun muterna beurat. Ngalakukeun jalan-jalan sadidinten sareng nginum seueur cai bakal ngabantosan.

    Ogé, pangendali bagian ogé. Kuring terang sesah tapi anjeun siga jalma berdedikasi. Anjeun tiasa ngalakukeun éta. Pamiarsa anjeun percanten ka anjeun.

    • 6

      Hm. Ieu tulisan anu kuring nyobian koméntar, tapi henteu sanggup. Ayeuna, kuring resep kusabab éta méré kuring kasempetan pikeun ningali batur.

      Saur anjeun henteu katingali jauh béda sacara pribadi tibatan poto lulugu anjeun. Éta mangrupikeun "headshot", sareng kami sok katingali rada béda nalika anjeun nambihan sadayana bungkus babarengan. Naon anu aranjeunna pikahoyong anjeun lakukeun? Pasangkeun gambar awak lengkep anjeun dina header? Ayeuna Éta pastina bakal nyumbang kana élmu sareng pendidikan anu kami peroleh tina situs anjeun, saur anjeun henteu? (lebetkeun gulung panon sareng sindiran "julie" di dieu) Kuring salawasna milih blog naon anu kedah dibaca dumasarkeun atanapi henteu kuring tiasa kéngingkeun gambar anu akurat pikeun blogger.

      Kuring negeskeun henteu satuju kana pernyataan yén gambar anjeun anu langkung lami nyasabkeun, utamina nalika ngupahan nyarios atanapi masihan presentasi. Anjeun leres-leres nyayogikeun jasa-jasa éta pikeun organisasi kuring sareng kuring kedah nyarios yén saréréa sok kagum kana jumlah masif anu aranjeunna pelajari ti anjeun. Teu aya anu paduli penampilan fisik anjeun (salami anjeun mandi sareng nganggo baju, kuring yakin).

      Salaku sobat pribadi sareng kolega bisnis kuring nyarioskeun tetep gambar anjeun dina lulugu sakumaha anu kasebut sareng henteu panginten anu sanés. Éta ngagambarkeun seuri pikaresepeun anjeun sareng kahadéan anu tulus; kecap sareng tulisan anjeun ngagambarkeun katerampilan anjeun sareng inpormasi ageung pangumpulan sareng kamampuan nyebarkeun.

      Grr. Subjék ieu saéstuna "ngagaduhan peretasan kuring". Congrats kana leungitna beurat sareng jaga tetep, sanajan! Kami hoyong anjeun séhat sakumaha anjeun tiasa. Abdi henteu tiasa ngabayangkeun jenis dinamo naon anu anjeun pikahoyong kalayan langkung énergi ... .. awas dunya ……

      Jules

  6. 7

    Wah - sadayana gaduh pendapat masing-masing ngeunaan tulisan ieu sareng éta anu janten koméntar. Kuring sacara pribadi mikir yén éta mangrupakeun ide nu sae pikeun ngirim ieu. Éta mangrupikeun muka panon pikeun kuring pikeun nyadar yén penting pikeun masang gambar diri anjeun anu katingalina saé. Tangtosna, anjeun henteu hoyong gambar anu ngajantenkeun anjeun henteu dikenal, tapi dina hal ieu, anjeun henteu resep. Nuhun parantos nunjukkeun konsép pamasaran ieu ka urang sadayana.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.