Saur Pamasaran Mangrupikeun Ngasilkeun Artos

nyieun Money

Upami aya dua kecap anu kuring tingali dina industri ieu anu ngajantenkeun kuring ngaleos sareng leumpang jauh, éta frasa na nyieun duit. Kuring henteu hoyong asup kana politik anu anyar, tapi perusahaan nyandak kaputusan pikeun ngaluncurkeun kampanye pamasaran anu kontroversial. Salah sahiji kolega kuring nyatakeun yén éta pamasaran anu hadé sabab éta bakal ngajantenkeun aranjeunna sakilo artos.

Ih.

Tingali, aranjeunna perusahaan sareng tiasa ngalakukeun naon waé anu aranjeunna pikahoyong ku pamasaran aranjeunna. Sareng ngaluncatan kontropérsi populér panginten anu saé pikeun bola soca komo tanda dolar. Tapi kuring henteu percanten yén tujuan pamasaran nyaéta pikeun ngahasilkeun artos. Kuring parantos ngerjakeun seueur perusahaan anu sadayana ngeunaan ngahasilkeun artos, sareng aranjeunna sangsara atanapi maot - kusabab ngasilkeun artos mangrupikeun métrik anu paling penting.

  • koran - Kuring damel koran anu ngagaduhan monopoli dina pariwara sareng teraskeun ngirangan ongkosna. Warta janten "pangeusi antara iklan". Nalika persaingan datang online, konsumén sareng pangiklan henteu tiasa ngantosan luncat kana kapal.
  • SaaS - Kuring digawé pikeun sababaraha Perangkat Lunak panggedéna salaku panyadia Jasa di industri. Dina sumangetna pikeun ngéléhkeun gawang unggal kuartal, kuring ningali aranjeunna ngageleger klien teras ngajalankeunana pikeun klien anu langkung penting salajengna. Nalika pendiri ngaluncurkeun startup anu bakal datang, éta klien lami henteu némbalan telepon. Sareng nalika solusi énggal kapendakan, klien anu lali hijrah.

Ngahasilkeun artos mangrupikeun tujuan jangka pondok anu museur tina sagala anu diperyogikeun pikeun ngawangun usaha anu mekar. Artos anu disilihtukeurkeun antara perusahaan sareng konsumén pikeun nilai anu aranjeunna bawa. Duit penting pisan - muatan teuing sareng palanggan anjeun panginten raoseun sareng angkat. Upami anjeun henteu ngeusi cukup, anjeun moal tiasa mampuh ngalayanan pelanggan anu leres. Duit mangrupikeun variabel ... tapi ngawangun hubungan anu padet anu penting.

Pamasaran ngagaduhan peran ku nyobian mendakan, ngaidentipikasi, sareng sasaran calon nasabah anu ngabutuhkeun produk atanapi jasa anjeun sareng éta siga nasabah pangsaéna anjeun. Unggal minggu kuring jauh tina poéna dimana kuring henteu yakin yén kuring pas damel sareng perusahaan. Sababaraha perusahaan malah janten kesel yén kuring moal ngabantosan aranjeunna - tapi kuring terang yén tujuan jangka pondok tina nyieun duit ampir ngancurkeun bisnis kuring baheula. Nalika kuring mendakan nasabah anu pas, ngantosan kalayan sabar pikeun damel sareng aranjeunna, netepkeun ekspektasi anu saluyu, sareng yakin yén aranjeunna peryogi sareng hoyong produk sareng jasa kuring ... éta nalika urang ngawangun hubungan.

Hayu atuh nempatkeun sababaraha conto di luar sana:

  • Abdi ngabantosan a perusahaan ngumpulkeun dana éta tiasa dianggo sareng sakola ayeuna. Aranjeunna parantos ngalaman kamekaran anu luar biasa dina sababaraha taun ka pengker yén kuring parantos ngabantosan aranjeunna - tapi kusabab aranjeunna fokus pisan ka saha sakola anu pas pikeun damel. Aranjeunna nyingkahan damel di sakola dimana produkna tiasa nyababkeun konflik di antara murid ... sareng, tibatan, aranjeunna ngadukung sakola-sakola éta ku cara dermawan. Naha aranjeunna tiasa ngahasilkeun artos ku ngajual ka aranjeunna? Tangtosna ... tapi aranjeunna terang éta henteu demi kapentingan sakola.
  • Abdi ngabantosan a parusahaan data center anu inovatif sareng mandiri. Aranjeunna tiasa ngasilkeun artos ku ngajual padumukan alit sapanjang taun ... aranjeunna langkung nguntungkeun dina jangka pondok. Nanging, aranjeunna terang yén konsumén perusahaan anu ageung sareng tantangan anu matuh aya dimana aranjeunna caang. Janten, aranjeunna masarkeun ka usaha ageung sareng hindarkeun pamasaran ka perusahaan alit.
  • Abdi ngabantosan a jasa imah bisnis anu ngalakukeun hateup, siding, sareng jasa luar anu sanés. Éta mangrupikeun bisnis kulawarga anu parantos aya ampir 50 taun di masarakat. Persaingan aranjeunna ngajanjikeun sareng nyéépkeun hubungan anu pikasieuneun ku ngagunakeun penjualan anu beurat sareng ngadorong unggal konsumén pikeun nutup atanapi ngagaleuh. Klién kuring milih leumpang jauh tina aktipitas éta sareng, tibatan, pasar ka babaturan, kulawarga, sareng tatangga klienna.
  • Abdi ngabantosan a ujian cai bisnis anu tujuan mimiti nyaéta ngabantosan konsumén pikeun nguji kualitas cai ku pakakas bumi. Nanging, aranjeunna ngaidentipikasi masalah anu langkung ageung dimana kotamadya henteu ngagaduhan perangkat lunak pelacak pikeun matuh pinuh ku peraturan lokal, nagara bagian, sareng féderal. Aranjeunna terang yén aranjeunna tiasa ngahasilkeun langkung seueur pangaruh sareng tujuan pikeun ngabantosan ngarobih kualitas cai di nagara éta upami aranjeunna pivoted sareng fokus jangka panjang dina kontrak pamaréntah.

Dina sadaya kasus ieu, urang teu pilari nyieun duit. Usaha pamasaran kami pikeun ngaoptimalkeun sareng nyocogkeun sareng produk sareng jasa tina usaha anu kami bantosan ku calon nasabah anu tiasa aranjeunna dilayanan. Sadaya perusahaan ieu gaduh pertumbuhan anu saé, tapi éta kusabab aranjeunna terang iraha aranjeunna kedah ngajauhan artos ... henteu ngudag.

Naon waé pamasar tiasa ngabantosan perusahaan nyieun duit. Kirang langkung pemasar ngabantosan usaha berkembang sareng berkembang sareng konsumén anu ngahargaan produk sareng jasa na. Dina dasawarsa ka tukang ku bisnis kuring sorangan, kuring mendakan yén artos saleresna asalna salaku hasil tina milarian sareng damel sareng klien anu pas. Pamasaran kuring nyaéta milari perusahaan-perusahaan éta, sanés milari sareng ngahasilkeun artos. Kuring miharep éta ogé fokus anjeun.

 

 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.