Metrik Marketing anu Matéri

Metrik Éta Perkara Pardot

Pardot ngahijikeun ieu métrik pamasaran curang anu parantos ngadamel nu buleud.

Pamasaran dinten ieu analytics anu kuat. Pemasar gaduh aksés ka sadaya jinis métrik, ti ​​panémbong halaman sareng jumlah kipas nepi ka statistik anu langkung ngungkabkeun ngalibatkeun lead sareng penjualan. Kalayan transparansi anu bertambah dina data pamasaran, gampang pikeun terperangkap dina data anu - langkung sering tibatan henteu - henteu leres-leres mangaruhan pendapatan anjeun. Pemasar kedah fokus kana métrik anu langkung saé indikasi penjualan sareng kasuksésan pamasaran. via Pardot

Kuring ngagaduhan masalah ngeunaan sababaraha métrik. Salaku conto, kuring henteu ningali sawala ngeunaan nilai per konsumén atanapi ingetan konsumén. Nalika urang milarian mekarkeun pamasaran email urang - contona - urang kedah ngartos atraksi sareng tingkat ingetan tina daptar palanggan urang. Kami ningali antara 3% sareng 5% tina daptar kami anu robih unggal minggu nalika jalma ngantunkeun padamelan atanapi ngan ukur ngarobih alamat email. Éta hartosna yén pikeun neraskeun numuwuhkeun basis palanggan kami, urang kedah aktip ngamajukeun sareng ngungkulan defisit éta. Kami ogé kedah nonton parobihan anu dramatis dina tingkat ingetan ... upami sababaraha palanggan milih kaluar, urang panginten kedah ngémutan deui strategi kontén email kami.

Kurangna métrik kalapa ngareuwaskeun ogé. Kami sering ningali klien ngorondang nalika statistikna turun - tapi kadang mangsana mangaruhan dulur sareng klien kami masih ningkatkeun pangsa pasarna. Aya sababaraha langkung métrik anu penting (sareng saluran pamasaran anu penting) ... tapi kuring pikir ieu mangrupikeun awal anu saé.

Metrik-Éta-Perkara-Pardot

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.