5 Diménsi Kaunggulan Operasi Marketing

ops pamasaran suksés

Salami langkung ti dasawarsa, urang atos Operasi Penjualan ngabantosan ngawaskeun sareng ngalaksanakeun strategi penjualan sacara real-time di organisasi. Sedengkeun Wakil Présidén damel kana strategi jangka panjang sareng kamekaran, operasi penjualan langkung taktis sareng nyayogikeun kapamimpinan sadidinten sareng asah tetep bola ngalir. Éta bédana antara palatih sirah sareng palatih anu nyerang.

Naon Operasi Marketing?

Kalayan munculna strategi pemasaran omnichannel sareng otomatisasi pemasaran, urang parantos ningali kasuksésan dina industri kalayan manajemén operasi pamasaran. Departemen pamasaran ngeusian sumber daya taktis, damel dina optimalisasi sareng produksi kontén, kampanye, sareng prakarsa anu sanés. Sakumaha Nadim Hossein ti BrightFunnel nyerat sataun katukang:

Nalika pamasaran tuang langkung seueur siklus penjualan, téknologi ieu aya di tengah. Sareng ieu hartosna operasi pamasaran janten peran anu langkung strategis - nempatkeun dirina di simpang pamasaran analytics sareng nyandak kaputusan sareng taktik ngahasilkeun pendapatan.

David Crane sareng tim di Integrate ngahijikeun infographic anu pikaresepeun ieu, éta Kaulinan Skill Operasi Marketing, dina 5 diménsi pivotal anu mastikeun kaunggulan operasi pamasaran.

Naon Anu Ngajalankeun Operasi Marketing Suksés?

  1. Alignment Marketing - Operasi Pemasaran kedah kolaborasi raket sareng sadaya tim padeukeut anu ngatur pakakas sareng téknologi anu mempermudah penjualan sareng perataan pamasaran. Ngan 24% jalma anu ngajual nyarios aya kolaborasi anu saé antara pamasaran sareng penjualan.
  2. Pamaduan Systems - Operasi Marketing mastikeun sadaya sistem sareng alat anu kalibet bakal ningkatkeun komunikasi palanggan. Abdi nambihan yén tujuanana kedahna ukur pandangan ka palanggan anu dibagi sapanjangna. Ngan 33% perusahaan anu nganggo #CRM sareng Marketing #Automation nyarios yén dua éta terpadu ogé.
  3. Quality data - Operasi Pemasaran kedah rajin dina pendekatan na kana kabersihan data sareng utilitas sadidinten-organisasi. 25% basis data B2B Marketing henteu akurat sareng 60% perusahaan gaduh data anu teu dipercaya.
  4. Laju Diterangkeun - Operasi Marketing ditagihkeun pikeun nyepetkeun tim penjualan ku data anu diperyogikeun pikeun ngalayanan prospek langsung. 30 dugi 50% penjualan angkat ka vendor anu ngaréspon heula.
  5. Pangukuran sareng Analytics - Nalika kamampuan téknologi pamasaran dilegakeun, langkung seueur data bakal disetir kana organisasi. Ieu bakal meryogikeun jalma pikeun ngagampangkeun pamahaman organisasi ngeunaan kinerja éta. Pamasaran analytics anggaran diprediksi bakal ningkatkeun 84% dina 3 taun ka hareup.

Operasi Marketing

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.