Hantu Pemasaran Kapungkur, Ayeuna sareng Kahareup

prediksi pamasaran

Unggal taun kuring merjuangkeun naha nyerat prediksi atanapi henteu ngamajukeun anu sanés. Kapost parantos ngempelkeun infographic ieu - Hantu Pemasaran Kapungkur, Ayeuna & Kahareup:

Tujuan tina infographic kami nyaéta nyandak gambar jaman baheula, jaman ayeuna, sareng masa depan pamasaran anu henteu jauh teuing. Kami arepkeun anjeun resep.

Ramalan ngeunaan masalah kuring sabab aranjeunna tiasa netepkeun ekspektasi anu ngan saukur moal hasil. Kuring yakin munculna pamasaran média sosial éta sapertos kieu. Sedengkeun médium anu luar biasa pikeun ngungkit pikeun pamasaran, kuring yakin éta ngabayangkeun stratégi pamasaran anu sanés anu bakal langkung épéktip. Éta henteu hartosna média sosial henteu épéktip - sabalikna. Kuring ngan ukur yakin yén pemasar nyéépkeun waktos sareng usaha dina damel média sosial anu aranjeunna hilap yén medium sapertos email masih nyetir sajumlah lalu lintas sareng konvérsi.

Ieu naséhat kuring - ngukur pangaruh tina Anjeun usaha taun kamari ieu pikeun ngaramal anggaran anjeun pikeun neraskeun usaha pamasaran anjeun taun payun. Ieu konci penting, sanaos. Pasang perséntase khusus tina anggaran pamasaran anjeun pikeun nguji strategi anyar atanapi nyobian anu pang anyarna sareng pangageungna. Ieu bakal ngaleungitkeun haus anjeun dina waktos salajengna ngagurilap hal anu narik perhatian anjeun.

Hantu Pemasaran Kapungkur, Ayeuna sareng Kahareup

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.