Personalisasi Pamasaran: 4 Konci pikeun Yayasan Sukses

personalisasi pamasaran kakuatan

Personalisasi sadayana ngamuk ayeuna tapi éta strategi anu tiasa janten rada ngahina upami leres dilakukeun. Hayu urang nyandak conto anu paling umum - kumaha karaosna nalika anjeun nampi pesen email dimana dibuka, Dear %%Nami payun%%… Sanés anu paling parah? Sedengkeun éta conto anu jelas, anu kirang jelas ngirimkeun tawaran anu teu relevan sareng kontén ka komunitas anjeun. Éta peryogi yayasan anu parantos aya.

Beunghar, dinamis, pangalaman anu ditargét khusus hyper ngajadikeun hirup gampang pikeun konsumén sareng ningkatkeun efektivitas méakkeun pamasaran kanggo perusahaan. Éta leres-leres win-win kanggo sadayana.

Infographic ieu ti MDG Advertising ngalangkungan data ti Adobe, Aberdeen Group, Adlucent sareng sababaraha studi sanés anu nyimpulkeun 4 yayasan konci pikeun suksés.

  1. Taktik pinter vs. belet: Personalisasi hartosna langkung seueur tibatan saderhana kalebet nami. Personalisasi dasar gaduh pangaruh minimal kana papacangan; Nanging, pesen dumasar kana tindakan pangguna khusus ngagaduhan tingkat kabuka 2X sareng tingkat klik 3X dibandingkeun sareng email standar. Diajar kumaha penargetan dinamis mangrupikeun konci nyata pikeun Dursasana anu épéktip.
  2. Téangan tunggal konsumén: Konsumén nyatakeun yén kauntungan utama personalisasi mangrupikeun kirang seueur iklan / pesen anu henteu aya hubunganana, gancangna mendakan produk / jasa énggal, sareng interaksi balanja anu langkung saé. Pikeun nganteurkeun pangalaman ieu sareng ngamanfaatkeun kakawasaan nargétkeun anjeun peryogi euyeub, terus ngapdet propil konsumén. Pendakan kunaon gaduh pandangan tunggal konsumén mangrupikeun pondasi pikeun kasuksesan.
  3. Data sareng sistem: Personalisasi sareng data / sistem henteu ngan ukur dikaitkeun, aranjeunna sacara dasarna saling pakait. Ti antara para pemasar anu nyarios yén aranjeunna henteu ngahususkeun eusi, 59% nyatakeun halangan utama nyaéta téknologi sareng 53% nyarios yén aranjeunna henteu gaduh data anu leres. Ngajajah kumaha investasi dina platform anu pas sareng jalma tiasa mayar pisan.
  4. Transparansi sareng kaamanan: Jalma tetep waspada kana personalisasi sabab aranjeunna henteu yakin kumaha data digunakeun sareng disimpen. Éta sababna kontrol sareng kaamanan penting pisan. Sakitar 60% pangguna online hoyong terang kumaha halaman wéb milih kontén anu dipersonalisasi pikeun aranjeunna sareng 88% konsumén resep pikeun nangtoskeun kumaha data pribadi na bakal dianggo. Ngartos kumaha pangsaéna pikeun ngurus masalah ieu.

Pikeun milarian terang kumaha cara ngamaksimalkeun taktik ieu pikeun mérek anjeun, parios 4 Léngkah pikeun muka konci Kakuatan Nyata Personalisasi Pemasaran.

Personalisasi Marketing

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.