Naha Pamasar Naha Nyerah Dina Personalisasi?

Personalisasi Marketing

Tulisan Gartner anyar ngalaporkeun:

Ku 2025, 80% pemasar anu parantos nanem modal pikeun personalisasi bakal ninggali usahana.

Prédiksi 2020: Pemasar, Éta Henteu Éta Kana Anjeun.

Ayeuna, ieu sigana mangrupikeun sudut pandang anu rada alarmis, tapi anu leungit nyaéta kontéksna, sareng kuring pikir éta kieu ...

Éta kabeneran anu cukup universal yén kasusah tina hiji tugas diukur dina hubunganana sareng alat-alat sareng sumber-sumber anu disayogikeun ku salah saurang jalma. Salaku conto, ngagali solokan nganggo séndok téh mangrupikeun pangalaman anu langkung ageung tina sangsara tibatan backhoe. Ku cara anu sami, nganggo platform data warisan anu luntur, sareng solusi olahtalatah pikeun ngajalankeun strategi personalisasi anjeun langkung mahal sareng sesah tibatan kedahna. Sudut pandang ieu sigana dirojong ku kanyataan yén, nalika ditanya, para pemasar dicutat, kurangna ROI, peril tina manajemén data, atanapi duanana, salaku alesan utami aranjeunna pikeun nyerah.

Éta henteu héran. Personalisasi sesah, sareng seueur hal anu kedah disarengan dina simfoni pikeun dilakukeun sacara épéktip sareng éfisién. Sapertos seueur aspek bisnis, palaksanaan strategi marketing suksés sumping di simpang tilu komponén kritis; Jalma, Proses, sareng Teknologi, sareng kasusah timbul nalika komponén-komponén henteu — atanapi henteu tiasa — teras-terasan sareng anu sanésna.

Personalisasi: Jalma

Hayu urang mimitian ku jelema: Personalisasi anu ngagaduhan hartos sareng épéktip dimimitian ku ngagaduhan hajat anu leres, pikeun nempatkeun nasabah di tengah narasi nilai-sentris. Teu aya jumlah AI, analytics prediktip atanapi otomatisasi tiasa ngagentos faktor anu paling penting dina komunikasi: EQ. Janten, ngagaduhan jalma anu leres, sareng pola pikir anu leres, dasar. 

Personalisasi: Proses

Salajengna, hayu urang tingali proses. Prosés kampanye anu idéal kedah ngémutan tujuan, sarat, input, sareng garis waktos masing-masing panyumbang, sareng ngamungkinkeun tim pikeun damel dina cara anu aranjeunna paling yakin, nyaman sareng épéktip. Tapi seueur teuing pemasar anu kapaksa kompromi, mendakan prosés na diwatesan sareng didikte ku kakurangan alat pamasaran sareng platform na. Prosés kedah ngalayanan tim, sanés tibalik.

Personalisasi: Teknologi

Anu pamungkas, hayu urang ngobrol teknologi. Platform pamasaran sareng pakakas anjeun kedah janten paningkatan panerapan, panguat kakuatan, sanés faktor watesan. Personalisasi meryogikeun pamasar nyaho konsumén maranéhna, jeung nyaho konsumén anjeun meryogikeun data ... seueur data, tina seueur sumber, dikumpulkeun sareng diénggalan teras-terasan. Ngan ukur gaduh data henteu ampir cekap. Éta kamampuan pikeun gancang aksés sareng nyaring wawasan anu tiasa ditindak tina data anu ngamungkinkeun para pemasar pikeun nganteurkeun olahtalatah anu dipersonalisasi anu ngajaga tingkat sareng kontéks pangalaman konsumén ayeuna. 

Seueur anu paling akrab sareng dipercanten platform bajoang pikeun minuhan tungtutan anu teras-terasan nangtang pamasar modéren. Data anu disimpen dina struktur tablular anu langkung lami (relasional atanapi anu sanésna), sacara alami langkung hese (sareng / atanapi mahal) pikeun disimpen, skala, ngapdet sareng naroskeun tibatan data dina struktur non-tablular, sapertos susunan.

Kaseueuran platform olahtalatah warisan nganggo basis data SQL, anu meryogikeun pamasar anu terang SQL, atanapi maksa aranjeunna pikeun ngantepkeun kendali pamundutna sareng segmentasi na kana IT atanapi Téknik. Anu pamungkas, platform anu langkung lami ieu biasana ngamutahirkeun data na ngalangkungan ETL unggal wengi sareng nyegerkeun, ngawatesan kamampuan pemasar pikeun nganteurkeun olahtalatah anu aya hubunganana sareng pas waktuna.

Hadir Iterable

Kontrasna, platform modéren sapertos Berterotik, Anggo langkung seueur struktur data NoSQL anu tiasa diukur, ngamungkinkeun pikeun aliran data real-time sareng sambungan API tina sababaraha sumber sacara babarengan. Struktur data sapertos kitu sacara alami langkung gancang kana ruas sareng langkung gampang aksés pikeun ngajalankeun elemen personalisasi, sacara signifikan ngirangan waktos sareng biaya kasempetan ngawangun sareng ngaluncurkeun kampanye. 

Diwangun langkung énggal tibatan pesaingna anu langkung tenén, kaseueuran platform ieu ogé asli kaasup atanapi ngadukung sababaraha saluran komunikasi, sapertos email, push mobile, in-app, SMS, browser push, retargeting sosial sareng mail langsung, memberdayakeun para pemasar supados langkung gampang nganteurkeun a kontinyu pangalaman salaku konsumén mindahkeun pangalaman maranéhanana di saluran merek na touchpoints. 

Sedengkeun solusi ieu tiasa ngébréhkeun kurva tina sophistication program sareng nyingkat waktos-ka-nilai pamasaran, panerapan parantos rada lambat diantara merek anu langkung ageung atanapi lami, anu sacara tradisional langkung konservatif sareng henteu resep résiko. Janten, seueur kaunggulan parantos dialihkeun ka mérek anyar atanapi anyar anu ngagaduhan sakedik koper téhnis warisan atanapi emosional trauma.

Pamakéna sigana moal ngantepkeun harepan ngeunaan nilaina, genah sareng pangalaman iraha waé geura-giru. Nyatana, sajarah ngajarkeun urang yén ekspektasi éta ngan ukur bakal tumuh. Ninggalkeun strategi personalisasi anjeun henteu aya artina di pasar anu rame, dina waktos dimana pangalaman palanggan tiasa janten kasempetan anu hadé pikeun marketer pikeun nganteurkeun sareng ngabédakeun nilai mérekna, khususna kusabab aya seueur alternatif anu aya. 

Ieu mangrupikeun lima komitmen anu tiasa dilakukeun ku para pemasar sareng organisasi pikeun ngabantosan aranjeunna ngalangkungan évolusi anu suksés:

  1. Nangtukeun anu pangalaman anjeun hoyong nganteurkeun. Hayu anu janten titik kompas pikeun anu sanés.
  2. Satuju yén parobihan perlu na ngalakukeun kajahatan mun eta.
  3. Evaluate solusi anu tiasa énggal atanapi teu dikenal. 
  4. Mutuskeun yén balesan tina hasilna langkung ageung tibatan résiko anu ditanggap.
  5. Hayu jalma-jalma nangtoskeun proses; hayu prosés nyetél sarat pikeun téknologi.

Marketers ngabogaan pikeun ngagali solokan, tapi anjeun henteu ngabogaan ngagunakeun séndok téh.

Nyuhungkeun Demo Iterable

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.