Perpustakaan Perumahan Online parantos ngamajukeun

pamasaran perumahan

Industri Perumahan parantos ngalaman sababaraha parobihan ageung berkat gelembung perumahan (diprediksi di dieu), parobihan téknologi, sareng penguasaan milarian online deui. Gelembung ogé naékna sareng turunna pasar hipotek anu luar biasa parantos maksa agén perumahan janten langkung ati-ati sareng Investasi pamasaranna.

Téknologi ogé parantos robih. Integrasi mobile sareng téknologi online nawiskeun sistem anu nawiskeun agén perumahan aplikasi anu mantap, kalebet wisata perumahan virtual, wisata perumahan virtual virtual, sareng wisata perumahan audio. Sistem ieu henteu saé pikeun Agén Perumahan sababaraha taun ka pengker - agénna kedah ngagabungkeun kakuatan sareng persaingan sanés tinimbang gaduh aplikasi nyalira.

Malah Google ngagaduhan dina Kaulinan perumahan Real Méi kamari. Ajen sareng pasipatanana tiasa dikintunkeun ka Google Maps Real Estate. Pencét tautan Pilihan Pilarian di belah katuhu tombol Pilarian Peta sareng daptar turun-turun bakal muncul. Pilih Perumahan sareng anjeun ngagaduhan aplikasi anu mantap:
perumahan-daptar-google.png

Langkung 56% sadaya maluruh Internét dina "perumahan" sareng istilah anu aya hubunganana dilakukeun di Google sareng situs pasanganna, numutkeun Google. Ngadorong data ka Google bahkan tiasa sacara otomatis nganggo Google Base Data API.

3 Komentar

  1. 1

    Ngan hiji hal anu kuring nyebatkeun – sanés sinopsis anu hébat: SMS beuki aya hubunganana sareng ruang perumahan sélulér. Pamakéan naék naék, sareng nalika digabungkeun sareng wéb mobile, prospek sareng propésional RE leres-leres kéngingkeun anu pangsaéna tina téknologi pamasaran modéren. Oh, sareng kuring kabeneran damel pikeun perusahaan anu ngalakukeun ieu. B)

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.