Ieu Waktos kanggo Tinjauan Pemasaran Akhir Tahun Anjeun

Depositphotos 13973177 s

Éta waktos taun deui ... nalika anjeun kudu nempatkeun waktos kumisan pikeun marios rencana pamasaran taunan anjeun. Taun payun tiasa langkung penting tibatan taun sateuacanna kalayan gancang nyoko kana strategi média sosial. Ieu anu kuring nyarankeun pikeun ngumpulkeun:

  • Pamasaran Méakkeun ku Sedeng - ieu artos anu dibayar pikeun usaha pamasaran sareng iklan luar. Ngarecah ieu dina kategori penting ogé. Kalayan kecap sanés, tong ngan ukur daptar 'online'… béréskeun online kana situs wéb, pamasaran mesin pencari, média sosial, jst.
  • Marketing sumberdaya Dikaluarkeun ku Sedeng - ieu biaya sumber daya internal dina tanaga manusa ogé pasokan sareng alat. Deui, pastikeun ngarecah unggal sedeng kana pangbagi umum panghandapna.
  • Akuisisi Pelanggan atanapi Penjualan Produk ku Sedeng - ieu mangrupikeun jumlah itungan sareng jumlah pendapatan anu akumulasi ku sedeng ... kalebet duanana rujukan sareng lisan. Ngartos sabaraha palanggan, ogé nilai konsumén éta, penting pisan pikeun perencanaan pikeun taun payun. Sababaraha medium panginten tiasa ngitung langkung alit ... tapi tawaran anu langkung ageung.
  • Ingetan Palanggan ku Sedeng - ieu tiasa nyandak sababaraha usaha tambihan, tapi ngartos naon anu dilakukeun perusahaan anjeun anu mangaruhan ingetan konsumén anjeun. Sababaraha kali program atikan sareng konsultasi ditingali salaku biaya. Kenali nilai jasa anu anjeun pasihkeun tanpa biaya ... anjeun tiasa ningali kauntungan anu paling di dieu!
  • Babandingan sataun leuwih taun - kumaha performa strategi pamasaran anjeun dibandingkeun sareng taun kamari? Anjeun leres-leres tiasa yakin yén éta bakal robih deui taun payun! Ngarobih campuran média, sumber daya sareng stratégi anjeun bakal ningkatkeun pangunjung pamasaran anjeun.

Entong nunda tinjauan pamasaran akhir taun. Kaseueuran perusahaan nyéépkeun artos dina pamasaran dimana aranjeunna ngagaduhan sumberdaya, dimana aranjeunna mikir panghasilan asalna, atanapi dimana aranjeunna paling nyaman. Ngalakukeun ulasan akhir taun bakal nyayogikeun anjeun pakakas anu diperyogikeun pikeun nyerang taun payun ku strategi anu unggul anu anyar!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.