Naha Anjeun Kaleungitan Pakasaban Marketing Anjeun ka Robot?

Kebangkitan Robot

Ieu salah sahiji tulisan anu anjeun snicker ... teras angkat nyandak shot tina Bourbon janten hilap. Dina pandangan heula, ieu sigana patarosan anu pikaseurieun. Kumaha di dunya anjeun tiasa ngaganti manajer pamasaran? Éta bakal peryogi kamampuan diajar kabiasaan konsumén sacara tuntas, nganalisis data rumit sareng tren sacara obyéktif, sareng mikir sacara kreatif pikeun némbalan solusi anu tiasa dianggo.

Patanyaan ngabutuhkeun urang pikeun ngabahas tugas naon anu saleresna urang laksanakeun salaku pemasar dina unggal dinten ngalawan naon anu kedah dilakukeun ku pemasar dina unggal dinten. Kaseueuran pemasar mindahkeun data tina sistem ka sistem, ngembangkeun sareng nganalisis laporan pikeun nyayogikeun bukti yén percobaanana sah, henteu valid, atanapi tiasa dioptimalkeun, teras ngamangpaatkeun kreativitasna pikeun ngajalankeun hasil bisnis.

Hasil nyetir bisnis ku kreativitas sigana mangrupikeun pondasi unggal pamasar, sanaos seueur pemasar ngan saukur henteu cekap waktos pikeun leres-leres ngalakukeun éta. Sistem luntur, sistem henteu komunikasi, pasar ngalih, sareng kami meryogikeun metodologi lincah bahkan ngan ukur pikeun ngajaga. Hasilna, seuseueurna usaha urang dihasilkeun di luar nilai nyata urang - kreativitas. Sareng kreativitas tiasa janten halangan paling hese pikeun diganti ku robot. Kitu cenah ... tugas-tugas anu urang nyéépkeun waktos urang paling sering diganti ku anjeun panginten.

Kamajuan dina téknologi pikagumbiraeun pikeun para pemasar sabab bakal ngaleungitkeun tugas saderhana, repetitive, sareng analitik sareng ngamungkinkeun urang langkung museurkeun usahana dimana bakat urang leres-leres - kreativitas.

  • Pembelajaran Mesin - kalayan langkung seueur data terpadu nunjuk data pasar nyoco, data kalapa, sareng data konsumen, janji diajar mesin nyaéta sistem anu tiasa nyarankeun, ngaéksekusi, bahkan ngaoptimalkeun sababaraha tés. Pikirkeun sabaraha waktos anjeun bakal kéngingkeun deui nalika anjeun henteu kedah masagi sareng data pamundut langkung-langkung.
  • Kacerdasan buatan - nalika singularitasna tiasa janten langkung sababaraha dasawarsa langkung, kapinteran artifisial mangrupikeun kamajuan anu pikaresepeun dina ranah pamasaran. AI masih meryogikeun jumlah data anu teu aya watesna pikeun ngahontal tingkat kréatip manusa ayeuna, janten cangcaya manajerna bakal diganti kapan waé ogé.

Éta henteu hartosna yén AI moal nyonto rékaan kreativitas. Bayangkeun sistem anu nganalisis data klik-liwat dina iklan - teras nganalisis iklan kalapa. Sugan AI tiasa diajar kumaha carana nyiptakeun variasi logis dina headline sareng visual anjeun pikeun ngaoptimalkeun klik-liwat sareng konvérsi. Kami henteu taun jauh ti éta - sistem ieu aya di dieu.

Kreativitas manusa gampang ditiru, tapi bakal hésé ditiru. Kuring teu boga kapercayaan pisan yén kuring bakal ningali robot ngembangkeun kreatif sapertos kampanye sapertos Leisurejobs sareng infographic ieu nalika ayeuna. Tapi kuring yakin dina sababaraha taun éta bakal tiasa diajar ti dinya sareng nyalinna!

47% tanaga gawé manusa bakal diganti ku robot dina 2035, naon kamungkinan anjeun bakal diganti?

Naha Pakasaban Anjeun Leungit?

Robot Manajer Marketing

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.