Tantangan Segmentasi Marketing sareng Kasempetan

séwang-séwangan

Konsumén ngaharepkeun pangalaman anu dipersonalisasi sareng para pemasar jelas ningali kasempetan dina segmentasi pamasaran sareng personalisasi. Nyatana, program média anu dipersonalisasi ngarah ningkat tingkat réspon, ningkat penjualan sareng persépsi mérek anu kuat pikeun 48% pemasar. Surelek anu dipersonalisasi ngajalankeun 6 kali tingkat réspon tina email anu umum sareng strategi personalisasi anu mantep dina saluran anu tiasa nganteurkeun 5 dugi ka 8 kali ROI dina méakkeun pamasaran.

Naon Segmentasi Pasar

Segmentasi mangrupikeun prosés ngabagi basis pelanggan atanapi calon pasar anjeun kana kelompok anu ditetepkeun anu ngagaduhan demografi umum, kabutuhan, minat, prioritas, sareng / atanapi ciri régional. Segmentasi ngamungkinkeun para pemasar nerapkeun strategi anu dipersonalisasi anu saluyu pisan sareng sasaran pikeun unggal kelompok - ningkatkeun efektivitas kampanye sacara umum.

Kusabab 86% konsumén nyatakeun yén personalisasi ngagaduhan peran dina kaputusan pamésérna, naha para pemasar berjuang pikeun segmen sareng ngahususkeun?

  • 36% pemasar ngalaporkeun yén ngadamel pesen dina saluran nyalira mangrupikeun tantangan.
  • 85% merek nyatakeun strategi #segmentasi na didasarkeun kana klaster anu jembar sareng saderhana.
  • Kirang ti 10% pangecér tingkat luhur nyatakeun yén aranjeunna épéktip pisan dina #personalisasi.
  • 35% pemasar B2C nyarios yén ngawangun pandangan tunggal unggal palanggan dina saluran mangrupikeun tantangan anu ekstrim.

Dina infographic ieu, Kahuna rinci naha segmentasi sareng personalisasi sanés sanés anu saé tapi kedah, hasil tina ngalih saluareun segmentasi anu saderhana pisan, sareng naon anu nahan para marketer.

Segmentasi Pasar sareng Personalisasi

Ngeunaan Kahuna

Kahuna mangrupikeun platform otomatisasi komunikasi anu ngamanfaatkeun data lintas-saluran anu euyeub pikeun nyiptakeun sareng ngirim pesen anu dipersonalisasi dina skala. Anggo push, email, in-app, sareng saluran sosial pikeun komunikasi sareng konsumén anjeun iraha sareng dimana aranjeunna paling gampang kalibet.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.