Naon Kaahlian Pemasaran Modern Anu Paling Penting dina 2018?

Kaahlian pamasaran pikeun 2018

Sababaraha bulan terakhir kuring nuju damel dina kurikulum pikeun bengkel pamasaran digital sareng sertifikasi pikeun perusahaan internasional sareng universitas, masing-masing. Éta mangrupikeun perjalanan anu luar biasa - sacara jero analisa kumaha para pemasar urang nuju disiapkeun dina program gelar resmi, sareng ngaidentipikasi lolongkrang anu bakal ngajantenkeun kamampuanana langkung dipasar di tempat damel.

Konci pikeun program gelar tradisional nyaéta kurikula anu sering nyandak sababaraha taun pikeun disatujuan. Hanjakalna, éta nempatkeun lulusan taun ka tukang nalika aranjeunna lebet kana tempat damel kecuali upami aranjeunna ngagaduhan magang anu sangat konstruktif.

Langkung penting tibatan diajar bentang anu kantos robih tina platform téknologi pamasaran, para pemasar kedah ngagaduhan pendekatan anu disiplin kana perencanaan, ngukur, sareng ngaéksekusi inisiatif pamasaran naon waé. Éta naha kuring ngembangkeun éta daptar kampanye kampanye pamasaran… Éta daptar anu lengkep anu mastikeun yén prakarsa anjeun bakal suksés sakumaha mistina.

Téknologi sareng média sosial parantos ngajantenkeun pangaruh pisan kana pamasaran sababaraha taun ka pengker. Sakitu deui, anu gaduh usaha leutik, pengusaha, sareng pemasar panginten kedah nganyarkeun susunan kaparigelanna pikeun leres-leres kalibet sareng anjeunna generasi saterusna konsumen (Gen Z) bari sacara efektif ngamanfaatkeun téknologi progresif. Sarjana Maryville University di Marketing

Universitas Maryville parantos ngempelkeun daptar keterampilan anu lengkep ieu diperyogikeun pikeun para pemasar pikeun suksés di tempat damel. Pastikeun maca tulisan lengkepna sareng ieu di handap infographic, 11 Kaahlian Pemasaran Modern pikeun Inovator Bisnis pikeun Ngawasa.

Kaahlian Pemasaran Modern Anu Paling Penting pikeun 2018

  1. Pamasaran Eusi - Organisasi sadaya jenis tiasa nganggo pemasar anu nyiptakeun eusi aslina, pikaresepeun, sareng kreatif. 86% pemasar nganggo pamasaran kontén salaku bagian rutin tina strategi aranjeunna, naha aranjeunna damel pikeun konglomerat global atanapi usaha lokal alit, Nanging, ngan 36% nganilai kaparigelan pamasaran konténna salaku asak atanapi canggih. Nyiptakeun kontén sareng manajemén, analitik wéb, sareng manajemén proyék digital mangrupikeun katerampilan konci dina daérah ieu.
  2. Pamasaran Mobile - 219.8 juta urang Amérika - 67.3% tina populasi Amérika Serikat - gaduh smartphone. Ieu ngajantenkeun strategi mobile penting pisan pikeun usaha pamasaran hiji organisasi. Kasempetan pikeun ngahontal pemirsa anu lega ngalangkungan mobile lumayan ageung, sabab urang Amérika ningali teleponna rata-rata 47 kali sapoé. Angka éta ampir dua kali pikeun urang Amérika umur 18 - 24, anu mariksa teleponna rata-rata 86 kali unggal dinten kaahlian konci dina daérah ieu kalebet desain seluler, pamekaran sélulér, sareng analisis e-commerce.
  3. Pamasaran E-mail - E-mail marketing parantos janten strategi pokok salami sababaraha taun sareng bakal teras-terasan janten. 86% pemasar nganggo e-mail pikeun ngadistribusikaeun eusi pamasaran. Otomatisasi pamasaran, strategi papacangan palanggan, sareng strategi pertumbuhan palanggan sadayana penting pikeun maéhan dina strategi ieu.
  4. Pamasaran Média Sosial - 70% Gen Z mésér produk sareng jasa ngalangkungan média sosial, ngajantenkeun pamasaran média sosial mangrupikeun taktik anu penting pikeun ngahontal demografi 69% Gen Z nganggo Instagram, ngajantenkeun platform média sosial paling populér di generasi éta. Ieu dituturkeun ku Facebook sareng Snapchat, anu masing-masing dianggo ku 67%. Rata-rata, pamasar nganggo lima platform média sosial pikeun ngadistribusikaeun kontén. Kaahlian konci di daérah ieu kalebet manajemén média sosial, strategi kontén, sareng arah kréatip.
  5. Pamasaran Mesin Search - Meunangkeun patalimarga ngalangkungan pamilarian organik sareng anu mayar peryogi pemasar tetep ayeuna kalayan parobihan anu tetep. Misalna, Google ngamutahirkeun algoritma na langkung ti 500 kali dina sataun. Tumuwuh optimasi mesin pencari (SEO) sareng ayana organik mangrupikeun prioritas utama diantara 69% ti Amérika Kalér pemasar inbound SEO, iklan milarian mayar, sareng optimasi halaman wéb mangrupikeun katerampilan konci dina daérah ieu.
  6. Produksi Video - 76% pemasar ngahasilkeun pidéo salaku bagian tina strategi pemasaranna Pidéo ieu tiasa ngalebetkeun wawancara, animasi, sareng gaya cariosan anu sanés. Ieu mangrupikeun komponén anu penting pikeun ngahontal Gen Z. 95% generasi ngagunakeun Youtube, kalayan 50% diantarana nyarios yén "moal hirup tanpa" halaman wéb anu disetir video. Kaahlian konci di daérah ieu kalebet éditan pidéo, animasi, sareng kurasi kontén.
  7. Analisis Data - 85% pemasar nganggo alat analitik dina taktik pamasaranna. Analytics mangrupikeun kaparigelan sesah kadua paling hésé pikeun dipanggihan dina bakat pamasaran énggal, kalayan 20% pemasar nyatakeun éta sesah milari Sanaos kasusah ieu, 59% pamasar ngarencanakeun ningkatkeun kaahlian analitik bisnis digital di organisasi maranéhna. Panambangan data, visualisasi data, sareng analisis statistik sadayana katerampilan konci dina daérah ieu.
  8. Blogging - 70% pemasar nganggo blog pikeun ngadistribusikaeun kontén pikeun tujuan pamasaran sareng blogging langkung sering tiasa ningkatkeun lalu lintas Perusahaan anu nyebarkeun 16+ tulisan per bulan ngagaduhan ampir 3.5 kali langkung seueur dibanding perusahaan anu nyebarkeun antara 0-4 tulisan bulanan. Kaahlian konci dina daérah ieu kalebet kreativitas, panulis naskah, sareng kaaslian.
  9. Kaahlian Operasional - Kaparigelan operasional stratégis mangrupikeun kaparigelan lulugu anu dipasihan ku para pemasar digital salaku penting pisan dina ngamungkinkeun aranjeunna pikeun nyumponan paménta sadayana. Nanging, éta ogé parantos dijantenkeun mangrupikeun kaparigelan paling sesah pikeun sumber dina bakat pamasaran anyar. Anggaran, koordinasi organisasi, sareng ROI sareng pangukuran métrik sadayana ngagaduhan kamampuan konci dina daérah ieu.
  10. Kaahlian Pangalaman Pamaké - Analisis pangalaman pangguna mangrupikeun tren anu paling nangtang pikeun para pemasar. Nanging, spesialis pangalaman pangguna tiasa masihan terang kana karesep sareng tingkah laku palanggan sareng ngabantosan situs wéb desain sareng aplikasi pikeun ngajalankeun ingetan palanggan sareng penjualan. Panilitian, nyayogikeun wawasan paripolah palanggan, sareng coding sadayana katerampilan penting dina daérah ieu.
  11. Kaahlian Desain Dasar - 18% pemasar ngalaporkeun katerampilan desain sakumaha sesah dipilarian dina bakat pamasaran énggal, ngajantenkeun katerampilan anu paling hese katilu pikeun dipilarian dina bakat pamasaran anyar Nanging, eusi pamasaran dina sadaya format na tetep kedah pikaresepeun sacara visual, sareng katerampilan ieu teras-terasan janten paménta. Kaahlian konci dina daérah ieu kalebet desain grafis, kréativitas, sareng desain visual.

Ieu infographic lengkep:

Kaahlian Marketing

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.