Belanja Méakkeun Pergeseran kana Milarian

Abdi nembé nyarios di daérah Pikiran Seukeut acara sareng ngajelaskeun Search Engine Dominance dina Wéb 2.0. Seueur kasuksésan blogging bisnis sareng lebet kana média sosial pikeun perusahaan parantos disetir ku Search Engine. Éta henteu cekap ngawangun situs anu tiis sareng ngantosan éta dipendakan - anjeun kedah ngadamel situs anjeun kapendak sareng mendakan média séjén pikeun nyebarkeun kecap.

Ieu sababaraha sorotan anu dicandak tina hasil survey:

SEMPO parantos ngarilis analisis dinten ayeuna dina konperénsi Strategi Search Engine. Sedengkeun jumlahna katingalina mantap, sareng ngagambarkeun kahoyong pikeun para pemasar pikeun terus méakkeun pikeun milarian, survey henteu tiasa ngira-ngira akibat tina kakurangan inventaris pamilarian (milarian) anu disababkeun ku turunna ékonomi anu utama.

Beban Pemasaran Bergeser Kana Milarian

Pananjung anu kritis nyaéta belanja pamasaran milarian ningkat dina biaya iklan majalah cetak, pamekaran halaman wéb sareng fungsi pamasaran sanés, sabab para pemasar hakékat mindahkeun bagéan pai pengeluaranna, nuturkeun konsumen sabab beuki ngandelkeun mesin pencari pikeun ngalaksanakeun panilitian sateuacan-mésér.

Ieu mangrupikeun papanggihan konci:

  1. Industri SEM Amérika Kalér naék tina $ 9.4 milyar dina 2006 janten $ 12.2 milyar di 2007, ngalangkungan proyéksi anu langkung tiheula $ 11.5 milyar pikeun 2007
  2. Pangeluaran SEM Amérika Kalér ayeuna diproyeksikeun janten $ 25.2 milyar dina 2011, dugi sacara signifikan tina ramalan $ 18.6 milyar sataun katukang.
  3. Pemasar mendakan langkung seueur dolar pamilarian ku nyéépkeun anggaran tina pengeluaran majalah cetak, pamekaran situs wéb, surat langsung sareng program pamasaran sanés.
  4. Panempatan mayar candak 87.4% tina 2007 belanja; SEO organik, 10.5%; dibayar citakan, .07%, sareng investasi téknologi, 1.4%.
  5. Google Ads tetep janten program iklan pamilarian anu pang populerna, tapi duanana belanja pencarian Google sareng Yahoo parantos turun tina sataun katukang.

SEMPO - Pergeseran Artos

5 Komentar

  1. 1
    • 2

      Kaleb,

      Anjeun, sigana mah, gaduh situs awon anu kuring kantos ningali. Éta cukup jelas yén anjeun ngan ukur nyobian narik lalu lintas mesin pencari ka situs anjeun ku ngalungkeun sababaraha sakumpulan téks di antara. Abdi ngarepkeun anjeun henteu nyobian ngan ukur kait kana lalu lintas kuring.

      Doug

  2. 3

    Statistik Cj abdi henteu nyarios wezeemall mangrupikeun situs anu paling awon. Koméntar anu kuring tinggalkeun dimaksudkan pikeun ngabantosan pamiarsa sabab éta cocog sareng topik tulisan anjeun… .tapi anjeun wilujeng sumping kana pendapat anjeun.

    • 4

      Hi Kaleb,

      Kuring ngan hayang mastikeun anjeun teu dumping Tumbu ka handap pikeun nyobaan mangtaun kaunggulan pilarian. Hapunten pikeun ngahina anjeun sareng ngahargaan anjeun nambihan kana paguneman.

      Maksud kuring pikeun ngawaler nyaéta pikeun mastikeun yén anjeun 'nyata' sareng sanés spammer. Punten dicatet yén kuring henteu ngan saukur ngahapus tautan - Abdi hoyong pariksa heula.

      Doug

  3. 5

    Hi Douglas,

    Inpormasi anu saé pisan dina tulisan anjeun. Kami mamatahan ka sadaya klien téknologi bisnis urang pikeun museurkeun heula kana pisibilitas onlinena, sareng milarian dimana urang ngamimitian. Najan kitu kuring pikir aya bahaya dina draining teuing duit tina fungsi pamasaran séjén, utamana ngembangkeun ramatloka. Kalayan halaman wéb salaku hub program pamasaran - sareng pikeun pamasaran téknologi tinggi anu rada dipasihkeun - éta kaget sabaraha situs wéb anu leres-leres henteu efektif. (Sareng kuring sanés pamekar situs wéb.)

    Lalu lintas pasti salah sahiji tina tilu konci pikeun ningkatkeun pendapatan, sareng pamasaran milarian anu saé pikeun ieu. Tapi kamampuhan pikeun ngarobah éta lalulintas keur konsumén mangrupakeun konci kadua, sarua penting.

    Kuring sadar pos anjeun ngan saukur nepikeun informasi jeung teu nyieun hiji pernyataan. Ngan wondering naon pikir.

    Susan

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.