Belanja Méakkeun Pergeseran kana Milarian

Abdi nembé nyarios di daérah Pikiran Seukeut acara sareng ngajelaskeun Search Engine Dominance dina Wéb 2.0. Seueur kasuksésan blogging bisnis sareng lebet kana média sosial pikeun perusahaan parantos disetir ku Search Engine. Éta henteu cekap ngawangun situs anu tiis sareng ngantosan éta dipendakan - anjeun kedah ngadamel situs anjeun kapendak sareng mendakan média séjén pikeun nyebarkeun kecap.

Ieu sababaraha sorotan anu dicandak tina hasil survey:

SEMPO parantos ngarilis analisis dinten ayeuna dina konperénsi Strategi Search Engine. Sedengkeun jumlahna katingalina mantap, sareng ngagambarkeun kahoyong pikeun para pemasar pikeun terus méakkeun pikeun milarian, survey henteu tiasa ngira-ngira akibat tina kakurangan inventaris pamilarian (milarian) anu disababkeun ku turunna ékonomi anu utama.

Beban Pemasaran Bergeser Kana Milarian

Pananjung anu kritis nyaéta belanja pamasaran milarian ningkat dina biaya iklan majalah cetak, pamekaran halaman wéb sareng fungsi pamasaran sanés, sabab para pemasar hakékat mindahkeun bagéan pai pengeluaranna, nuturkeun konsumen sabab beuki ngandelkeun mesin pencari pikeun ngalaksanakeun panilitian sateuacan-mésér.

Ieu mangrupikeun papanggihan konci:

  1. Industri SEM Amérika Kalér naék tina $ 9.4 milyar dina 2006 janten $ 12.2 milyar di 2007, ngalangkungan proyéksi anu langkung tiheula $ 11.5 milyar pikeun 2007
  2. Pangeluaran SEM Amérika Kalér ayeuna diproyeksikeun janten $ 25.2 milyar dina 2011, dugi sacara signifikan tina ramalan $ 18.6 milyar sataun katukang.
  3. Pemasar mendakan langkung seueur dolar pamilarian ku nyéépkeun anggaran tina pengeluaran majalah cetak, pamekaran situs wéb, surat langsung sareng program pamasaran sanés.
  4. Panempatan mayar candak 87.4% tina 2007 belanja; SEO organik, 10.5%; dibayar citakan, .07%, sareng investasi téknologi, 1.4%.
  5. Google Ads tetep janten program iklan pamilarian anu pang populerna, tapi duanana belanja pencarian Google sareng Yahoo parantos turun tina sataun katukang.

SEMPO - Pergeseran Artos

5 Komentar

  1. 1
    • 2

      Kaleb,

      Anjeun, kamungkinan pisan, gaduh situs PANGSAÉNA anu kuring kantos tingali. Éta lumayan dibuktikeun yén anjeun ngan ukur nyobian narik lalu lintas mesin pencari ka situs anjeun ku ngalungkeun sababaraha sakumpulan téks di antawisna. Kuring miharep anjeun henteu nyobian ngan ukur nancep kana patalimarga mah.

      Doug

  2. 3

    Statistik Cj kuring henteu nyarios wezeemall mangrupikeun situs anu paling parah. Koméntar anu kuring tinggalkeun dimaksudkeun pikeun ngabantosan pamiarsa sabab éta cocog sareng poko tulisan anjeun… .tapi anjeun wilujeng sumping kana pendapat anjeun.

    • 4

      Hai Kaleb,

      Kuring ngan ukur yakin pastikeun anjeun henteu miceun tautan ka handap pikeun nyobaan mangtaun kauntungan milarian. Abdi nyungkeun hapunten pikeun ngahina anjeun sareng ngahargaan anjeun nambihan paguneman.

      Intina kuring ngabales éta pastikeun anjeun 'nyata' sareng sanés spammer. Punten perhatoskeun yén kuring henteu ngan saukur miceun tautan - kuring badé parios heula.

      Doug

  3. 5

    Hai Douglas,

    Inpormasi anu saé pisan dina postingan anjeun. Kami mamatahan sadaya klien téknologi bisnis urang fokus heula kana pisibilitas online na, sareng milarian dimana urang ngamimitian. Nanging saur kuring aya bahaya dina nyéépkeun teuing artos tina fungsi pamasaran sanés, utamina pangembangan halaman wéb. Kalayan halaman wéb salaku hub tina program pamasaran - sareng pikeun pamasaran téknologi luhur anu saenyana - éta ngareuwaskeun sabaraha halaman wé anu leres-leres épéktip. (Sareng kuring sanés pamekar halaman wéb.)

    Lalu lintas pasti salah sahiji tina tilu konci pikeun ningkatkeun pendapatan, sareng pamasaran milarian saé pikeun ieu. Tapi kamampuan ngarobih patalimarga éta ka palanggan mangrupikeun konci anu kadua, sami penting.

    Kuring sadar postingan anjeun ngan saukur ngirimkeun inpormasi sareng henteu nyatakeun pernyataan. Ngan ukur mikir naon anu anjeun pikirkeun.

    Susan

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.