Nyiapkeun Kasuksesan Marketing di 2017

2017

Sedengkeun usum Natal tiasa ogé dijalankeun, sareng parpol anu dijadwalkeun sareng pie mince ngalakukeun sakuliling kantor, ieu ogé waktos kanggo mikir payun ka 2017 pikeun mastikeun yén dina waktos 12 sasih, para pemasar bakal ngagungkeun kasuksésan aranjeunna parantos ningali. Sanaos CMOs di saluareun nagara panginten tiasa ngambekan sesah saatos 2016 nangtang, ayeuna sanés waktosna kedah sugema.

Dina sataun katukang, urang kantos ningali raksasa téknologi ngeuyeuban tawaran, sapertos Uber EatsAmazon toko buku jeung apel nyabak jack headphone, sadayana anu parantos maksa usaha mikirkeun kumaha aranjeunna ogé tiasa mekar. Ngagulung daptar poko anu paling dibahas nyaéta Virtual Reality, otomatisasi sareng etos ngamimitian pikeun nangtang norma.

Saatos kaputusan bisnis profil tinggi ieu sareng tren anyar, pamimpin bisnis dipaksa pikeun naroskeun naon jinis parobihan anu kedah aranjeunna pikirkeun ogé. Ayeuna nya éta waktos kanggo pemasar janten ngémutan léngkah naon anu kedah aranjeunna laksanakeun pikeun mastikeun pangalaman anu dipuseurkeun ku customer di 2017.

Palanggan nyaéta Key

Upami kaputusan bisnis anu dicandak ku mérek ageung parantos nunjukkeun naon waé pikeun urang taun ieu, éta nasabah mangrupikeun konci. Anu mimiti sareng pangpentingna, para pemasar pancen kedah ngagaduhan pola pikir ieu pikeun unggal inpéstasi di 2017. Aranjeunna kedah mikirkeun kumaha kontén anu dipikahoyong ku para nasabah, naon anu bakal dilakukeun ku aranjeunna, sareng anu paling penting, kumaha aranjeunna hoyong nampi eusi ieu. Ku ningali kumaha aranjeunna tiasa hubungan sareng palanggan na langkung saé, bisnis nangtung pikeun ngasilkeun massa.

Ngajantenkeun Mobile Prioritas

Hiji-hijina cara pikeun kalibet sareng konsumén ayeuna nyaéta ku ngahontal aranjeunna ngalangkungan padika anu aranjeunna paling sering dianggo. Kalayan 80% sawawa Inggris ngagaduhan a smartphone, teu heran yén pikeun kaseueuran bisnis ieu alat penting pikeun ngahontal pamaké tungtung anjeun. Nanging, kami ngajempolan nalika nembé nembé Gangguan Digital ngalaporkeun yén 36% usaha masih teu gaduh halaman wéb sélulér. Ayeuna mangrupikeun waktos pikeun para pemasar pikeun mastikeun yén aranjeunna henteu kaleungitan ku gagal nawiskeun pilihan sélulér, sedengkeun anu parantos gaduh situs sélulér kedah parios yén tawaranna saéstuna ramah-pangguna.

Situs sélulér kedah diubaran kalayan pentingna sami sareng situs desktop. Éta kedah gampang pikeun nganapigasi, kalayan sadaya fitur anu aya dina desktop, sareng éta henteu kedah rancunit atanapi sesah pikeun maneuver. Ieu peryogi ménu anu tiasa digulung, ikon, sareng toolbar anu pikaresepeun ku panon. Unsur-unsur ieu kedah disaluyukeun sareng tata ruang anu logis sareng basa singket sahingga situs mobilena narik ati, tapi ogé tiasa dicerna.

Maximizing Investasi

2016 parantos ngalungkeun seueur téknologi énggal sareng tren jalan pikeun usaha anu diperhatoskeun. Nanging, ngaléngkah ka taun énggal, para pemasar kedah ati-ati pikeun henteu nanem modal dina téknologi demi téknologi. Pikeun 36% anu ceuk dina urang Gangguan Digital ngalaporkeun aranjeunna yakin bisnisna kedah nanem modal langkung seueur pikeun digital pikeun ngabaru, penting yén investasi ieu dilakukeun saatos panilitian anu tuntas nalika bisnis ngagaduhan katerampilan pikeun ngamaksimalkeun investasi éta sareng ngan upami kasus panggunaan anu asli parantos ditangtoskeun.

Unduh Laporan Digital Disruptor's

Tanpa méntalitas ieu, bisnis résiko nyéépkeun artos kana hal anu aranjeunna henteu ngagaduhan kamampuan pikeun dijaga. Salaku conto, 53% tina marketers ngaku mun berjuang nganggo perangkat lunak otomatis pamasaran saluareun investasi awal. Salaku tambahan, paménta ti nasabah kedah aya. Upami aranjeunna henteu resep nyoko kana téknologi anyar pikeun berinteraksi sareng merk anjeun, éta bakal janten investasi anu boros.

Dina raraga ngalebetkeun 2017 nganggo strategi digital anu kuat, para pemasar kedah tumut kana sadaya hal ieu. Ngajaga konsumén dina manah sagala kaputusan, bari teras-terasan nganilai nilai anu tiasa dibawa ku tren sareng téknologi anyar, hartosna perusahaan tiasa ngawangun hubungan anu langkung kuat sareng pangguna akhirna, sareng pamustunganana nguatkeun kasatiaan merek.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.