Martech Ayeuna Sadia dina Google Currents

Google Arus

Upami anjeun ngagaduhan Smartphone atanapi Tablet, ningali halaman wéb tiasa rada nangtang. Google datang pikeun nyalametkeun Google Arus.

Google Currents nyaéta Google Reader dina stéroid, bahkan ngamungkinkeun penerbit ngaoptimalkeun konténna sareng ngaturana nganggo Google Currents Producer na.

Martech dina Google Currents

Pastikeun pikeun ngalanggan Martech dina Google Currents. Kami ngagaduhan sadaya bagian kami parantos dibagi-bagi, acara radio kami, pidéo sareng bahkan kami Eusi Google+!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.