The Gap dina Téhnologi Marketing?

Olimpiade Relay DropMangtaun-taun, kuring analis di Koran. Unggal minggu kuring nyusun data ti saluareun sistem produksi sareng distribusi urang sareng damel milari dimana aya waktos atanapi artos kanggo disimpen. Éta mangrupikeun padamelan anu nangtang tapi kuring ngagaduhan kapamimpinan anu saé sareng pikeun dasawarsa kuring damel di dinya, kami ngirangan anggaran operasi unggal taun.

Éta pagawéan anu luar biasa ngaganjel. Kuring pribadi jawab anggaran jutaan-juta - jadi milarian limbah henteu ngan saukur ngamungkinkeun perusahaan nyimpen artos, éta ogé ngamungkinkeun kuring nyéépkeun artos dimana éta paling diperyogikeun. Éta minuhan nyayogikeun padamel sareng alat sareng téknologi anu diperyogikeun pikeun ngajantenkeun kahirupan langkung gampang.

Milarian kasempetan dina sistem ampir sok ngarah urang sambungan dina sistem, tapi henteu dina prosés anu béda nyalira. Kaseueuran wengi, mesin pénsét sampurna, alat-alat sisipanna teu sampurna, treukna lumpat saé, sareng operator damel atos ngempelkeun kertas kana panto anjeun. Di antara, sanaos, konpéror macét, jalur gagal, palét murag, loader treuk gagal, sareng patalimarga ngeureunkeun operator.

Kalayan sababaraha puluhan taun pamasaran analisa ayeuna di tukangeun kuring, kasempetan henteu acan robih. Di tempat padamelan kuring, situs-situs na saé pisan, buletinna henteu kunanaon, éta analytics henteu kunanaon, blogna ngalakukeun anu hadé, seruan-aksi ayeuna diklik, sareng kalungguhan nuju ditambihan Salesforce.

Najan kitu, sadaya titik sambungan di antawisna kirang. Buletin henteu disaluyukeun sareng situs ogé analytics. nu analytics nangkeupan jambatan tina statistik, tapi henteu sababaraha inpormasi penting tina situs atanapi blog. Blog narik seueur lalu lintas, tapi nyukcruk jalma tina blog kana situs perusahaan bakal leungit. Sareng dina Salesforce, kami henteu ngalacak kecap konci anu ngabawa aranjeunna, artikel anu aranjeunna baca, atanapi CTA anu aranjeunna diklik. Sambunganana rusak.

Sareng aranjeunna gampang pikeun ngalereskeun!

Tim Pemasaran kami terang naon anu kedah dilakukeun, aranjeunna ngan saukur kakurangan sumberdaya pikeun sadayana tiasa dianggo lancar ayeuna. Kuring henteu percanten ieu béda sareng perusahaan anu sanés ... sadayana urang berjuang sareng inefisiensi kusabab kumaha sistem kami ngahijikeun sareng ngajadikeun otomatis. Éta mangrupikeun karep kuring salami mangtaun-taun, tapi kuring henteu yakin yén aya kamajuan anu hébat dina pasaran.

Nalika kuring ningali ka masa depan Téhnologi Pemasaran, kuring henteu percanten kasempetan aya di mediumna nyalira ... kuring yakin yén aranjeunna aya dina hubungan antara aranjeunna.

2 Komentar

  1. 1

    Ok anjeun tunggul kuring, dina dua hitungan. Kahiji, naha penting pikeun ngitung? Kumaha upami anjeun ngan ukur ngalakukeun naon anu anjeun lakukeun sareng henteu ngukur, naha éta bakal kaitung? Kadua, kuring tungkul sareng "Salesforce" janten kuring bakal milarian anu kaluar…

    • 2

      Hai Penny!

      Upami urang henteu kaétang, kumaha urang terang yén padamelan urang hasil? Re: Salesforce - éta mangrupikeun parangkat lunak salaku jasa (online) manajer hubungan pelanggan (CRM). Dasarna, anjeun tiasa ngalacak lead sareng konsumén, unggal titik touch sareng aranjeunna, kasempetan, sareng sajabana. Kanggo organisasi anu gaduh seueur departemén atanapi seueur nasabah anu anjeun henteu tiasa émut aranjeunna, CRM penting pikeun anjeun ngagaduhan sadaya palanggan 'sajarah dina ujung jari anjeun.

      Abdi bungah anjeun naros! Kadang-kadang kuring rada raoseun teuing didieu 🙂
      Doug

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.