Kami Bukti yén Minat Téhnologi Pamasaran Tumuwuh!

Depositphotos 25271063 s

Hadirin urang nuju ningkat. Henteu sakedik-sakedik dilakukeun sacara bertahap dina dasawarsa ka tukang. Éta naék unggal bulan kusabab seueur perusahaan anu kabebanan ku kaputusan anu kedah dilakukeun téknologi pamasaran.

Martech Zone parantos ageung ngahontal na 40% sataun langkung sataun… Rata-rata langkung ti 100,000 kunjungan bulanan sareng ~ 75,000 palanggan email (ayeuna urang nuju CircuPress - platform email anu urang ngawangun pikeun WordPress). Urang Twitter, Facebook, Google+ jeung pribadi akun terus ngabareuhan ogé. Aplikasi sélulér urang ngembang sareng podcast gabungan kami sareng Tepi radio Wéb parantos ngahontal langkung ti 3,000,000 anu ngadangukeun dina sababaraha taun ka pengker. Wah!

Venture Beat nembé ngadamel artikel anu beredar ngeunaan kaayaan waragad di industri téknologi pamasaran.

Warta anu goréng nyaéta sanaos sakitar $ 49.1 milyar dina inpéstasi sumebar di antara 537 produk téknologi pamasaran anu nampi waragad utama, penetrasi umum tina 25 produk téknologi pamasaran luhur dina sajumlah 151 industri mangrupikeun 4.1 persen. Éta bakal utamina, tangtosna, di luar gelembung Silicon Valley.

Éta henteu laun ogé. Témbal Brinker ngalaporkeun langkung ti $ 21.8 milyar tina dana pikeun téknologi pamasaran… Hartosna gelombang pakakas sareng téknologi caket dieu!

Naha minat ningkat?

  • nepungan - perusahaan parantos ngembangkeun solusi sareng mimiti ngawangun alat berharga anu leres-leres ngabantosan perusahaan nyebarkeun sareng ngukur upaya pamasaranna. Milarian pakakas anu pas - kalayan seueur pilihan sapertos VB nyatet di luhur, sesah.
  • pilihan - aya rébuan solusi kaluar aya! Ku teu sangka éta kejutan yén bentang na umumna datar tur lega. Perusahaan gaduh kasempetan pikeun mendakan platform anu nyumponan kabutuhanana tibatan ngagaleuh solusi saukuran-ukuran-sadayana anu ngabutuhkeun aranjeunna pikeun ngarobih prosésna.
  • harga - harga pikeun IT parantos murag tapi harga téknologi pamasaran tetep sami atanapi bahkan ningkat. Éta sakedik gelembung dina pamendak kuring, sareng urang nuju niténan sareng ngabagi seueur alat énggal, murah anu fitur euyeub tur kalapa kompetitif sareng platform anu parantos lami, kembung sareng mahal.
  • Betah Pamakéan - upami anjeun mésér sistem otomatisasi pamasaran sababaraha taun ka pengker, anjeun kedah investasi di staf anu téknis pisan pikeun nyebarkeun sareng ngatur jalan kaluarna. Moal seueur deui. Solusi énggal janten langkung gampang dianggo sareng dianggo, janten usaha kabuka pikeun nanem modal langkung seueur kana rohangan kumargi henteu aya halangan anu lebet pikeun lebetna.

Janten aya naon anu leungit?

Kuring parantos nempatkeun analogi yén ngajual téknologi pamasaran seueur pisan kawas ngajual kulkas ka jalma kalaparan. Kulkas na murah, seueur, beunghar fitur, sareng tiasa ngalakukeun padamelan anu hebat. Tapi aranjeunna henteu kénging laknat upami anjeun teu ngagaduhan tuang. The kadaharan tina téknologi pamasaran mangrupikeun stratégi sareng kontén anu diperyogikeun pikeun BBM bisnis anjeun.

Kusabab téknologi pamasaran parantos mirah sareng seueur, éta sacara lega diadopsi tapi kirang dikintunkeun. Dasawarsa ka tukang, departemén pamasaran bakal gaduh strategi multi-taun sareng sumber daya manusa anu direncanakeun kalayan unggal mésér téknologi pamasaran konci. Seueur teuing perusahaan anu ayeuna nyebarkeun téknologi tanpa stratégi, atanapi gaganti stratégi. The barang éta anu dijual di industri ieu ngan ukur ngamungkinkeun para pemasar miskin nyebarkeun langkung seueur sampah anu henteu kéngingkeun hasilna.

Urang kedah ngarobih éta! Sareng salaku publikasi dina téknologi pamasaran, kami parantos fokus kana ngarobih taun kamari. Nalika urang dijodokeun ku perusahaan ayeuna, urang tahan nyerat ngeunaan solusina kecuali urang gaduh inpormasi anu nyayogikeun masalah konci anu aranjeunna nyobian ngungkulan sareng naon jinis strategi anu kedah dikaluarkeun kalayan solusinya pikeun hasil. Sanés perkawis fitur, tapi ngeunaan kauntungan.

Janten naon anu salajengna?

Kami henteu tetep sareng urang nanem modal sakedik waktos sareng upaya kana strategi urang pikeun ngabantosan anjeun ... ieu anu bakal datang:

  • Rarancang Loka - Kami gaduh desain ulang blog anu badé dikenalkeun. Éta bakal ngajantenkeun kami langkung katingali sapertos publikasi digital tibatan blog, didesain ku panganteur pangguna sareng ahli desain di Kaluar 31. Abdi kalebet sawangan di handap!
  • Perbaikan Eusi - urang nuju damel raket sareng tim sareng téknologi di Ngahontal atom pikeun ngepaskeun eusi kami sareng ngadorong langkung seueur papacangan sareng pamiarsa. Kami ogé ngagaduhan sababaraha hubungan anu saé sareng panulis buku anu kami milari mekarna pikeun ngabantosan kami ningkatkeun kontén kami.
  • kalungguhan Capture - Urang gaduh seueur pamiarsa anu peryogi bantosan sareng henteu terang dimana giliranna. Rarancang ulang kami kalebet gaduh panangkepan formulir sareng solusi anu dibagi sareng unggal pos. Peryogi bantosan anjeun bakal tiasa nyungkeun éta - diteruskeun langsung ka tim kami atanapi salah sahiji mitra kami.
  • podcast - Kami nuju damel langkung seueur propésional industri sareng pemasar dina podcast kami sareng jalma anu hébat di Strategi Loka. Urang bakal ngalakukeun padamelan anu langkung saé pikeun promosi acara via situs sareng program email kami. Podcast na ngahontal sapuluh jalma sareng urang kedah ngalakukeun padamelan anu langkung saé pikeun nyuntikkeun kana situs sareng aplikasi kami.
  • App Mobile - Hanjakalna, perusahaan aplikasi sélulér anu ngawangun aplikasi kami nutup bagian tina bisnisna, janten kami bakal ngerjakeun rékayasa aplikasi énggal pikeun taun énggal anu kalebet iklan sareng pamimpin timbal sapertos situs kami.
  • webinars - Urang bogoh ka klien kami ReadyTalk, sareng damel kanggo ngembangkeun webinar kanggo anjeun unggal sasih kanggo ngabantosan anjeun sareng kabutuhan téknologi bisnis sareng pamasaran!
  • kajadian - Taun kamari urang gaduh acara anu luar biasa di kota Indianapolis anu narik langkung 250 peserta pikeun ngasilkeun artos pikeun amal. Urang badé ngudag acara anu langkung ageung di dieu di Indianapolis - khususna sabab Salesforce ngalih konperénsi Connection na ka New York. Kami masih yakin aya kasempetan anu luar biasa di dieu pikeun konperénsi pamasaran sareng téknologi midwest. Festival musik anu kami pasangkeun mangrupikeun tambahan anu saé!
  • video - urang ngaluncurkeun Klip Pemasaran sareng bakal ngagabungkeun Podcast kami ogé pikeun nyebarkeun aliran video biasa pikeun ngabantosan pamiarsa urang.

Kami ogé nyobian koordinasi sareng damel langkung caket sareng mitra industri sanés di luar sana, sapertos Media Sosial Examiner, nu Institute Marketing eusi, CopyBlogger, MarketingProfs, MarketingSherpa, Anyar Media Expo, Kapala Téhnologis Marketing, sareng sagala rupa pakumpulan. Organisasi ieu ngagaduhan sumber pendidikan anu luar biasa, kaahlian, konferensi online, sareng acara taunan anu urang hoyong dukung sareng promosikeun sareng komunitas urang sorangan.

Ti sudut pandang agénsi, DK New Media parantos janten fokus pisan, damel ngan ukur sareng platform pamasaran, perusahaan pamasaran, panyedia téknologi pamasaran sareng perusahaan téknologi di 2014. Jenn Lisak (ayeuna pasangan) sareng kuring ngadorong merek Téhnologi Pamasaran kana sorotan sareng ngirangan pisibilitas DK New Media.

Naha kuring nyebatkeun desain ulang? Ieu puncak sneak. Éta bakal responsif sapinuhna supados urang tiasa ningkatkeun pangalaman pangguna wéb sélulér kami anu tumuh ku dinten! Sadaya halaman halaman parantos dirarancang sareng pamekar parantos ngamimitian damel!

Martech Zone

2 Komentar

  1. 1

    Hebat janten bagian tina komunikasi suksés Marketing Tech Bog. Éta mangrupikeun taun anu hébat pikeun kamekaran sareng kamitraan, sareng kami bungah ngeunaan rencana kami pikeun kapayunna. Kasuksésan blog anjeun mangrupikeun bukti fokus anjeun, Doug. Bagja aya dina léngkah konci sareng anjeun nalika kami méréskeun wates pamasaran digital kalayan inpormasi anu saé!

  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.