Wilujeng sumping di The Blog Marketing Tech 2009

Blog Tech Marketing

Upami anjeun parantos lami maca blog kuring, anjeun panginten atos ningali sababaraha parobihan. Kuring kantos naros bantosan blogger anyar sareng ngarobih blog ti my blog ka urang blog. Dinten ieu mangrupikeun léngkah anu hébat sareng strategi éta - anjeun ayeuna bakal ningali yén blog abdi ngagaduhan téma énggal!

Desain anu saé dikembangkeun ku salah saurang urang, Jon Arnold Présidén AS Grup Tuitive. Anjeunna damel padamelan anu saé pikeun néwak hakékat blog. Anjeun ogé bakal perhatoskeun yén Halaman pangarang énggal - daptar masing-masing blogger kami ogé tautan ka halaman bio na anu nyayogikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan kaahlian sareng bisnisna.

Kuring masih bakal janten blogger primér dina Blog tapi anjeun bakal ningali masing-masing blogger kami ngeposkeun 2 atanapi 3 kali sabulan. Tujuanana nya éta pikeun nyayogikeun ka pamiarsa sareng pilihan anu saé praktis naséhat pamasaran. Naha anjeun pamekar damel dina masalah CSS atanapi CMO nyobian mutuskeun anu salajengna analytics pakét pikeun nanem modal - kami bakal teraskeun masihan inpormasi anu manpaat.

Aya blog Pemasaran sanés anu aya di dinya (kuring nuturkeun sadayana!)… Sababaraha kanggo ngasilkeun artos online, aya anu pikeun ngajaga berita pamasaran, anu sanésna kedah ngajual inpormasi konpérénsi sareng whitepaper. Kaseueuran pisan berorientasi atanapi berita. Tujuan kami nyaéta janten blog goto pikeun para pemasar pikeun ningkatkeun usaha pamasaran sareng kéngingkeun pangasilan anu langkung saé pikeun usaha aranjeunna. Kami henteu hoyong sapoé jalan dimana anjeun henteu angkat sareng inpormasi tambihan pikeun ngajalankeun bisnis anjeun atanapi ngalaksanakeun padamelan anjeun langkung saé! Mangsa.

Ngeunaan Fotografer kami

Sapanjang situs, anjeun bakal mendakan poto anu hadé tina blogger kami, anu disayogikeun ku Fotografer Indianapolis Paul D'Andrea ti PDA Photography. Paul nyetél poto poto lengkep sareng kami na Andrew Ball nyayogikeun kami aksés ka musium swasta di jero AT&T. Anjeun bakal ningali yén sadaya poto kami gaduh komunikasi alat tukangeun urang - téma pisan cool!

Martech Zone pangarang
Lorraine jeung Jon teu tiasa ngadamel poto grup.

Naon salajengna?

Langkung seueur anu sumping! Urang bakal ngagaduhan kalénder Kajadian koléktif (ogé acara kami nyalira!), Bakal damel caket pikeun nyayogikeun kontén premium ka halaman Marketing Leutik Indiana, sareng kuring yakin konferensi sareng bengkel kami nyalira badé sumping deui!

Upami anjeun ngagaduhan pamundut atanapi hoyong ngalebetkeun tulisan anjeun nyalira - mangga pencét éta patuh kancing!

11 Komentar

  1. 1
  2. 3
  3. 5
  4. 7
  5. 9
  6. 10
  7. 11

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.