Kumaha Ngaoptimalkeun Pidéo Youtube anjeun sareng Saluran

Kami teraskeun ngagarap panduan optimasi kami pikeun klien kami. Sanaos kami ngaudit sareng nyayogikeun nasabah naon anu lepat sareng naha éta lepat, éta penting yén kami ogé nyayogikeun pitunjuk ngeunaan cara ngabenerkeun masalah. Nalika kami ngaudit palanggan kami, kami bakal salawasna kaget ku usaha minimal pikeun ningkatkeun ayana Youtube sareng inpormasi anu aya hubunganana sareng video anu aranjeunna unggah. Seuseueurna ngan ukur ngamuat pidéo, nyetél judulna,

Naon ari MarTech? Téknologi Pamasaran: Kapungkur, Ayeuna, sareng Kahareup

Anjeun tiasa janten cekikikan ti kuring nyerat tulisan dina MarTech saatos nyebarkeun langkung ti 6,000 tulisan ngeunaan téknologi pamasaran langkung ti 16 taun (saluareun umur blog ieu ... Kuring kantos aya di blogger sateuacana). Kuring yakin éta pantes diterbitkeun sareng ngabantosan para ahli bisnis langkung sadar kumaha MarTech éta, aya, sareng masa depan naon anu bakal aya. Anu mimiti, tangtosna, nyaéta MarTech mangrupikeun portmanteau pamasaran sareng téknologi. Abdi sono pisan

Kunaon Mata Urang Kedah Ngasongkeun Skéma Palét Warna Komplementér… Sareng Dimana Anjeun Tiasa Ngadamelna

Naha anjeun terang yén leres-leres aya élmu biologis dibalikkeun kumaha dua atanapi langkung warna saling ngalengkepan? Abdi sanés ahli dokter mata atanapi optometrist, tapi kuring bakal nyobian narjamahkeun élmu di dieu pikeun jalma saderhana sapertos kuring. Hayu urang mimitian ku warna sacara umum. Kelir Naha Frékuénsi Apél beureum ... leres? Nya, henteu leres. Frékuénsi kumaha cahaya anu kagambar sareng réfraksi tina permukaan apél ngajantenkeun tiasa dideteksi, dirobih ku

JungleScout: Alat sareng Latihan Pikeun Ngaluncurkeun Sareng Tumuh Penjualan Anjeun Dina Amazon

Teu aya pangaruh anu handap tina Amazon dina ritel sareng ecommerce. Henteu kakantun musnah anu kajantenan dina industri ritel kusabab pandemi sareng kaputusan salajengna pikeun ngonci seueurna pangecér alit. Kiwari, langkung ti 60 persén konsumén ngamimitian milarian balanja online na di Amazon. Panghasilan Amazon tina anu ngajual pasar na ningkat ku langkung ti 50 persén di 2020 dibandingkeun sareng taun saméméhna. 2021 Badé Bawa

Hubungan Antara Personas, Perjalanan Anu Mésér, Sareng Corong Penjualan

Tim pamasaran inbound performa tinggi nganggo personas pembeli, ngartos mésér perjalanan, sareng ngawas raket corong penjualanna. Kuring ngabantosan nyebarkeun pelajaran palatihan dina kampanye pamasaran digital sareng pembeli personas sareng perusahaan internasional ayeuna sareng aya anu nyungkeun klarifikasi ngeunaan tiluanana janten kuring pikir pantes dibahas. Targeting Saha: Pembeli Personas Kuring nembé nyerat ngeunaan personas pembeli sareng kumaha kritikna pikeun usaha pamasaran digital anjeun. Aranjeunna ngabantosan bagean sareng sasaran anjeun