Kumaha Salin Tarjamahan Marketing Anjeun Méakkeun Kauntungan tina Boommommommerce

tarjamahan

Ecommerce parantos janten trend anu ningkat dina dasawarsa katukang. Sareng kalayan pandemi éta, langkung seueur jalma balanja online ti kantos. Ecommerce nyayogikeun cara anu sampurna pikeun ngahontal demografi di panjuru dunya ti katuhu tukangeun komputer. Di handap ieu, urang bakal ningali pentingna tarjamahan pamasaran jasa sareng cara ngagunakeunana pikeun naekeun penjualan eCommerce anjeun. 

Kunaon Nganggo Tarjamahan Marketing Profesional pikeun Stratégi Pemasaran Internasional Anjeun

Ngagunakeun layanan tarjamahan pamasaran profesional pikeun kagiatan eCommerce anjeun tiasa nguntungkeun hadiah ageung. Ofer Tirosh, CEO penyedia jasa bahasa Tomedes, masihan pituah ngeunaan milarian perusahaan propésional sareng ngawangun kana perusahaan anjeun strategi marketing internasional dina raraga ngalegaan: 

Upami anjeun henteu nyarios basa nagara anu dimaksud, milari agénsi anu pantes pikeun digarap - sareng lakukeun gancang! Ngalibatkeun agénsi dina usaha pamasaran internasional anjeun ti mimiti tiasa ngadamel bédana anu signifikan pikeun kasempetan anjeun pikeun suksés. Naha anjeun nalungtik adat istiadat lokal, milari inpormasi ngeunaan téknik pamasaran pikaresep dina udagan pasar anjeun, atanapi nampilkeun inpormasi ngeunaan produk anjeun, ngagaduhan batur anu nyarios basa éta kalayan lancar penting pisan. Panarjamah anu saé anu tiasa méréskeun sadayana tina inpormasi pamasaran dugi ka jasa tarjamahan halaman wéb tiasa gancang janten bagian anu teu berharga tina anjeun strategi marketing internasional.

Ofer Tirosh, CEO Tomedes

E-commerce pasti ngabeledug taun ayeuna, kalayan jalma kapaksa balanja online bari toko nutup atanapi maksa jarak sosial. Dina Q2 2020, penjualan eCommerce di Amérika Serikat, salaku conto, ngaluncat nepi ka 16.1%, naek tina 11.8% dina Q1.      

Baca deui pikeun diajar ngagunakeun tarjamahan pamasaran pikeun ngabantosan usaha anjeun.

Kumaha Pasaran Situs Ecommerce Anjeun Ngagunakeun Tarjamahan Marketing

Tarjamahan pamasaran nyertakeun seueur jinis pamasaran digital anu tiasa ngabantosan anjeun nyandak kecap pikeun demografi anu leres ngeunaan halaman wéb eCommerce anjeun. Ngalangkungan tarjamahan pamasaran, anjeun tiasa mastikeun usaha pamasaran digital ieu ngalangkungan jalma-jalma kana situs eCommerce anjeun. Naon sababaraha conto tarjamahan? Utamana tina kontéks digital, éta kalebet:

  • Tulisan média sosial
  • Iklan digital, kalebet iklan tampilan sareng iklan média sosial 
  • Tulisan pamasaran apiliasi
  • Iklan pidéo
  • pamasaran email 

Tarjamahan pamasaran ogé tiasa ngabantosan narjamahkeun bahan pamasaran pikeun iklan tradisional upami éta mangrupikeun hal anu dianggap perusahaan anu pantes pikeun dimodalan sapertos anjeun fokus kana strategi marketing usaha. Tarjamahan pamasaran tiasa ngadamel iklan cetak tradisional, brosur, surat penjualan, brosur, katalog, sareng seueur deui.  

Eusi pamasaran mangrupikeun cara sanés pikeun nyalurkeun anjeun tarjamahan pamasaran méakkeun kana booming eCommerce. Éta henteu langsung ngamajukeun produk atanapi jasa khusus. Sabalikna, éta ngahasilkeun kontén anu informatif atanapi ngahibur pikeun demografi anu pantes. Salaku conto, toko eCommerce suplai piaraan tiasa ngahasilkeun tulisan blog ngeunaan cara anu pangsaéna pikeun ngalatih anak anjing énggal.  

Eusi pamasaran ngagaduhan jalma kalibet sareng mérek sareng nyarios ka konsumén poténsial ku cara anu ngabantosan aranjeunna. Pamasaran tradisional nungtut jalma-jalma mésér, anu mangrupikeun panggunaan internét ayeuna. Eusi pamasaran tiasa janten bagian anu kuat pikeun naon waé strategi marketing internasional

Upami anjeun milih pikeun milarian pamasaran kontén, jasa tarjamahan tiasa mastikeun kontén anu manpaat sareng ngahibur anjeun ngajaga pesen inti na cocog sacara organik sareng basa sareng budaya anyar.  

Tarjamahan Marketing sareng Situs E-commerce Anjeun 

Tarjamahan pamasaran ogé tiasa ngabantosan situs eCommerce anjeun nyalira. Pastikeun situs anjeun ditarjamahkeun jeungdilokalisir mangrupikeun bagian anu penting tina strategi bisnis internasional. Naon tarjamah umum? Tarjamahan pastikeun téks na nyalira maca kalayan hadé dina basa anyar. Nanging, lokalisasi ogé penting pisan pikeun pangalaman eCommerce. Lokalisasi tiasa:

  • Perbarui sadaya simbol sareng pormat dina halaman wéb, sapertos simbol mata uang, format alamat, sareng nomer telepon
  • Pastikeun tata perenahna pas sareng harepan konsumén lokal sareng basa anyar
  • Perbarui grafik sapertos poto pikeun cocog sareng konvensi budaya lokal 
  • Bantosan situs eCommerce pikeun nyocogkeun peraturan lokal sapertos hukum privasi atanapi bewara cookie 
  • Tetep eusi dina halaman wéb éta sorangan peka budaya 

Nu hadé tarjamahan pamasaran jasa tiasa ngatur tarjamahan, lokalisasi, sareng bahkan transcreation. Éta tiasa ningalikeun transkripsi sareng tarjamahan janten gampang pikeun eusi pidéo sareng tiasa mastikeun sadaya salinan saluyu sareng ekspektasi pemirsa target. 

Sadaya detil ieu ngagabungkeun pikeun ngadamel halaman wéb eCommerce anu katingali profesional. Umum pikeun milarian situs eCommerce anu kirang ditarjamahkeun atanapi masih ngagaduhan simbol mata uang dina format asing. Unsur-unsur leutik éta ngajantenkeun halaman wéb langkung sesah dianggo sareng ngajantenkeun anjeun heran lamun anjeun parantos kaserang situs scam. Pastikeun éta pangalaman palanggan eCommerce mangrupikeun hal anu positip pikeun palanggan anjeun kalayan lokalisasi halaman wéb. Lokalisasi mangrupikeun bagian penting tina anu pangsaéna strategi marketing internasional

Kumaha Milarian Jasa Tarjamahan Pemasaran Anu Terjangkau

Pastikeun balanja antara agénsi panarjamahan anu béda. Anjeun tiasa mendakan aranjeunna ku naroskeun di sekitar jaringan propésional anjeun atanapi milarian online.  

Anjeun tiasa mendakan jasa lokal ku ngagunakeun istilah sapertos jasa tarjamahan caket kuring, jasa tarjamahan profesional Inggris atanapi agénsi panarjamahan London. Anjeun ogé tiasa milarian jasa ku basa anu anjeun peryogikeun, nganggo istilah sapertos tarjamahan pamasaran dina basa Spanyol, tarjamahan pamasaran dina basa Cina, atanapi tarjamahan pamasaran dina basa Perancis.  

Pastikeun nyiapkeun daptar patarosan pikeun unggal jasa. Kumaha kontak anjeun ngajawab patarosan éta bakal nyaritakeun kumaha arimanna sareng kumaha personalia aranjeunna komunikasi. Anjeun tiasa naroskeun perkawis harga, kumaha aranjeunna tetep teratur pikeun tetep dina tenggat waktos, naon kredensial panarjamahna, sareng naon anu kaalaman ku tarjamahan pamasaran nyaéta. 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.