Kumaha Ngukur sareng Ningkatkeun Stratégi Marketing Twitter Anjeun

Twitter Marketing sarta Analytics

Henteu seueur teuing berita di payuneun Twitter sareng kuring teu acan nguping deui ti Jack Buka Surat ka Twitter. Kitu cenah, kuring masih nganggo Twitter unggal dinten, mendakan nilai di antara sora anu matak pikakeuheuleun, sareng miharep éta hasil. Naha anjeun tiasa nganggo Twitter pikeun ngabantosan ngamajukeun mérek pribadi anjeun, mérek perusahaan, produk, atanapi jasa? Tangtosna!

Lima puluh tujuh persén pangguna parantos mendakan usaha alit atanapi sedeng énggal dina Twitter, sareng jalma-jalma éta, satengahna nuturkeun sareng balanja di toko atanapi halaman wéb perusahaan. Salajengna, pengikut anjeun tiasa janten kakuatan anu kuat pikeun garis handap anjeun: tilu tina lima pengikut ngadamel beuli dumasar kana hal anu aranjeunna tingali dina eupan, sareng 43% ngarencanakeun ngadamel sababaraha pameseran ti perusahaan anu aranjeunna nuturkeun. SurePayroll

SurePayroll ngembangkeun infographic ieu - Tip Twitter Analytics Sederhana Pikeun Langsung Ningkatkeun Dursasana Anjeun - narjamahkeun tip pamasaran sareng pangukuran Twitter kana infographic detil ieu:

  • tuntung deuleu - henteu paduli kontén, ngan ukur gaduh akun mérek perusahaan ningkatkeun anggapan mérek ka konsumén.
  • Nelepon ka Aksi - konsumén langkung condong nyandak tindakan dina inpormasi dina Twitter tibatan ngalangkungan situs, deal sosial, email, atanapi surat langsung.
  • meuli - tilu tina lima pengikut ngadamel beuli ti usaha alit dugi ka ukuran sedeng dumasar kana hal anu aranjeunna tingali dina Twitter.
  • metrics - tingkat Dursasana, pertumbuhan pengikut, sareng klik mangrupikeun métrik pangpentingna numutkeun Twitter.

Infographic na ngajelaskeun rinci pikeun ngajelaskeun sababaraha laporan sareng dasbor anu sayogi dina Twitter's Analytics, kalebet Kegiatan Tweet sareng Wawasan Pamirsa.

Didatangan Dashboard Twitter Anjeun

Kumaha Ningkatkeun Dursasana dina Twitter

  • Tweet di waktos katuhu ngagunakeun alat sapertos Followerwonk, panyangga, atawaHootsuite data sareng posting otomatis.
  • Tweet dina eusi leres ngagunakeun poto, pidéo, tanda petik, statistik sareng tagar pikeun ngadorong ngabagi.
  • Tweet dina jalan anu leres ku ngeposkeun sababaraha kali sapoé, malikan tweet, ngagunakeun obrolan Twitter, acara tweeting langsung, sareng hatur ka anu ngabagi eusi.
  • nyoba kalayan kecap anu béda, format, sareng nyandak jajak pendapat.
  • make pakakas kawas Followerwonk na Buzzsumo pikeun mendakan sareng nuturkeun pangaruh.

tips pamasaran twitter infographic

3 Komentar

  1. 1

    Hatur nuhun pikeun ngabagi pidéo ieu Doug, éta ngarah kuring daptar-kanggo Twitter dinten ayeuna… saatos ngadatangan situs éta kira-kira 30 kali dina sataun katukang. Kuring henteu ngagaduhan klien anu ngamangpaatkeun Twitter sama sekali, tapi kuring pikir kuring ogé tiasa ngaburukeun jalan satapak pikeun aranjeunna. Meureun kuring bakal mendakan metode pikeun ngagunakeun éta pikeun dipasarkeun desain wéb.

    Naha aya palanggan tina Patronpath ngagunakeun Twitter? Atanapi ngajajahna?

  2. 2

    Abdi heran kana kumaha Twitter parantos dicandak. Mimiti kuring pikir éta ngan ukur mode, tapi kuring mimiti ningali nilaina. Pikeun anu gaduh blog éta cara anu saé pikeun nyambungkeun komunitas pamaca ka anjeun, sareng mudah-mudahan tetepkeun deui pikeun langkung seueur…

  3. 3

    Kuring nganggo Twitterfeed ogé… anu sanés anu leres ngabantuan nyaéta Tweet engké (www.tweetlater.com). Salaku tambahan pikeun ngirim tulisan blog éta ka twitter sareng TwitterFeed, anjeun ogé tiasa ngirim pesen wilujeng sumping otomatis, pesen langsung, bahkan ngantrikeun tweet pikeun dileupaskeun dina tanggal payun nganggo tweet engké. Éta alat anu saé pikeun tujuan pamasaran upami anjeun ngalungkeun tautan dina pesen wilujeng sumping otomatis.

    Kuring gaduh laporan gratis sareng sababaraha video anu ngiringan sadayana dina pamasaran Twitter & kéngingkeun patalimarga ti twitter anu anjeun panginten tiasa cocog sareng pamiarsa anjeun. Hayu atuh terang upami anjeun resep nyarioskeun twitter deui, iraha waé, sareng anu anjeun pikaresep.

    Abdi gampang kéngingkeun ...

    -Chris Vendilli
    http://www.twitterhints.com

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.