Alur Kerja: Prak-prakan Pangsaéna pikeun Ngabébaskeun Dinas Pemasaran Ayeuna

workflow

Dina jaman pamasaran kontén, kampanye PPC sareng aplikasi mobile, alat-alat kuno sapertos pulpén sareng kertas teu ngagaduhan tempat dina bentang pamasaran anu dinamis ayeuna. Nanging, waktos sareng waktos deui, para pamasar balik kana pakakas anu ketinggalan jaman pikeun prosés vitalna, sahingga kampanye rentan tina kasalahan sareng salah komunikasi.

Ngalaksanakeun alur kerja otomatis mangrupikeun salah sahiji cara anu paling cerdas pikeun nalungtik épisiénsi ieu. Kalayan alat anu langkung saé dina tempatna, para pemasar tiasa nunjuk sareng ngajadikeun otomatis tugas anu paling repetitive na, ngaminimalkeun résiko kasalahan sareng nyiptakeun jaring kaamanan pikeun nyegah dokumén kaleungitan dina koropak. Ku streamlining alur kerja, marketer meunang jam deui dina saminggu pikeun ngarencanakeun sareng ngaéksekusi kampanye lengkep langkung gancang sareng éfisién.

Otomatisasi mangrupikeun titik awal anu saderhana pikeun nyorong kagiatan umum, tina ulasan konsép kreatif dugi ka persetujuan anggaran, ka payun. Nanging, teu aya transformasi anu tanpa tangtangan na. Ieu mangrupikeun dua hal anu nyeri anu ditepungkeun ku organisasi nalika maju sareng otomatis workflow, sareng kumaha pemasar tiasa napigasi di sakitar aranjeunna:

  • pangajaran: Suksés nyoko téknologi otomatisasi alur kerja gumantung kana gaduh dukungan ti departemen lengkep (atanapi, organisasi). Téknologi inovatif - sareng otomatisasi khususna - parantos memicu prihatin ngeunaan kaamanan padamelan ti saprak révolusi industri. Kahariwang ieu, anu sering henteu sanés tina téknologi tapi tina kasieun saderhana anu kanyahoan, tiasa ngaganggu adopsi sateuacan malah dimimitian. Langkung seueur pamimpin pamasaran ngadidik timna ngeunaan nilai otomatis, langkung gampang pikeun ngaleungitkeun setrés parobihan. Dina ngamimitian prosés pendidikan, otomatisasi kedah diposisikan salaku alat anu ngaleungitkeun unsur-unsur anu teu pikaresepeun pikeun padamelan para marketer. , sanés salaku mesin anu bakal ngagentos individu. Peran Automation nyaéta ngaleungitkeun tugas-tugas handap sapertos ranté email anu panjang salami prosés panyatujuan. Démonstrasi khusus atanapi sési asah mangrupikeun salah sahiji cara pikeun ngantep karyawan ningali langsung cara dinten damelna bakal ningkat. Quantifying waktos sareng usaha tenaga kerja bakalan dina tugas biasa sapertos marios éditan kréatip atanapi persetujuan kontrak masihan pamahaman anu langkung jelas ngeunaan kumaha téknologi bakal mangaruhan dinten-dinten.

    Tapi pendidikan henteu tiasa dipungkas ku rapat atanapi latihan satengah dinten. Ngidinan pangguna pikeun diajar dina waktosna nyalira ngalangkungan sési asah hiji-hiji sareng sumberdaya online ngadukung para pemasar pikeun ngurus prosés nyoko. Dina catetan éta, para pamasar kedah caket pisan nalika ngembangkeun sumberdaya ieu. Sedengkeun kaputusan pikeun buka digital tiasa sumping ti luhur ka handap sareng departemén IT sigana bakal janten anu ngembangkeun alur kerja, para pamasar pamustunganana bakal terang kasus pamakean sareng pangabutuh proyék pangsaéna. Nyiptakeun bahan pembelajaran anu diluyukeun sareng kagiatan khusus jurusan pamasaran tibatan jargon IT masihan pangguna akhir alesan pikeun langkung diinvestasikeun dina usaha nyoko.

  • Prosés Anu Ditetepkeun: Aturan "sampah di, sampah kaluar" sacara lengkep dilarapkeun ka otomatis aliran kerja. Otomatiskeun prosés manual anu rusak atanapi kirang ditetepkeun moal ngalereskeun masalah anu ngadasarkeun. Sateuacan alur kerja tiasa didigitalkeun, departemén pamasaran kedah tiasa ngodifikasi prosésna pikeun mastikeun tugas awal micu tindakan ngaruntuy anu saluyu. Sedengkeun seuseueurna perusahaan ngartos alur kerja na dina istilah umum, prosés ieu ilaharna kalebet sababaraha léngkah anu sigana leutik anu dianggap entep sareng sering dipohokeun nalika transisi digital. Salaku conto, departemén pamasaran biasana milarian sababaraha éditan salinan dina salembar jaminan sateuacan ngalih kana fase cetak. Nanging, léngkah-léngkah anu dilaksanakeun nuju kaluar sareng pihak anu kalibet dina prosés éditan tiasa bénten-bénten ngalangkungan sababaraha departemén. Upami pemasar tiasa ngodifikasi prosés unik pikeun unggal tugas maka ngawangun aliran kerja mangrupikeun prosés anu saderhana.

    Ngotomatisasi prosés bisnis naon waé peryogi pamahaman anu jero ngeunaan léngkah-léngkah, jalma, sareng pamaréntahan anu kalibet pikeun nyingkahan kekaburan anu négatip tiasa mangaruhan hasil akhir. Salaku téknologi workflow dilebetkeun kana aksi, para pemasar kedah kritis dina mariksa épéktipitas prosés otomatis dibandingkeun sareng tara manual na. Dina skénario anu paling saé, automation workflow mangrupikeun usaha iteratif anu ngabantosan departemén pamasaran teras-terasan ningkatkeun.

Kasempetan sajajalan

Ngadegkeun alur kerja otomatis tiasa janten titik awal transisi digital anu langkung ageung dina tempat damel. Departemen pamasaran sering disandera ku alur kerja anu kalem sareng teu épisi nyéépkeun waktos kirang pikeun perencanaan sareng palaksanaan kampanye. Otomatisasi, nalika sacara tuntas direncanakeun sareng dilaksanakeun kalayan terang kana tantangan anu tiasa timbul, mangrupikeun léngkah dina arah anu leres. Sakali workflows aya dina tempat sareng lancar, marketer tiasa ngawitan ngarobih kanaékan produktivitas sareng kolaborasi anu hadir sareng alur kerja otomatis anu ditetepkeun.

Desainer Aliran Kerja SpringCM

Desainer Aliran Kerja SpringCM nyayogikeun pangalaman pangguna modéren pikeun nyetél alur kerja pikeun tindakan anu dilakukeun dina file, folder, atanapi bahkan tina sistem éksternal sapertos Salesforce. Ngajadikeun otomatis tugas administrasi, ngamimitian alur kerja anu maju, atanapi tag dokumén sareng laporan. Salaku conto, anjeun tiasa nyiptakeun aturan pikeun otomatis ngalirkeun dokumén masing-masing atanapi sakumpulan dokumén anu aya hubunganana sareng folder anu khusus. Atanapi ditetepkeun anu tiasa dipilarian, tag khusus anu nyingkronkeun sareng sistem Manajemen Hubungan Palanggan (CRM) sareng otomatis numbu ka dokumén tinangtu pikeun ngabantosan ngalacak sareng ngalaporkeun.

Citakan Aliran Kerja SpringCM

Aturan pinter ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun prosés otomatisasi anu penting kalayan sakedik atanapi henteu aya coding. Otomatis jalurkeun kontrak atanapi dokumén ka jalma di jero atanapi di luar tim anjeun. Aliran kerja anu maju langkung saé pisan nalika kontrak atanapi ngahasilkeun dokumen nalika anjeun tiasa nganggo data anu parantos ditangtoskeun pikeun ngirangan kasalahan manusa, ngajadikeun otomatis distribusi kanggo persetujuan, sareng arsip anu disatujuan versi sareng interaksi panganggo minimal.

Milarian anu akurat ngamungkinkeun pangguna pikeun gancang ngalacak dokumén ku milari metadata sapertos tanggal mimiti kontrak atanapi nami pelanggan. Anjeun tiasa ngahartikeun kumaha méré tag dokumén numutkeun kabutuhan bisnis khusus na. Tag ieu tiasa nyingkronkeun sareng CRM supados tim penjualan tiasa dianggo sareng data nasabah anu sami sareng aranjeunna tiasa dimanfaatkeun pikeun ngalacak kontrak anu ngandung klausa anu henteu standar atanapi disawalakeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.