Ramalan Marketing pikeun 2016

Prediksi 2016

Sataun sakali kuring ngaluarkeun bola kristal anu lami sareng ngabagi sababaraha ramalan pamasaran kana tren saur kuring bakal penting pikeun usaha leutik. Taun kamari kuring leres ngaramal kanaékan pariwara sosial, peran dimekarkeun tina eusi salaku alat SEO sareng kanyataan yén desain responsif sélulér moal aya deui opsional. Anjeun tiasa maca sadayana pamasaran 2015 kuring prediksi sareng tingali kumaha caketna kuring. Teras baca deui pikeun ningali tren luhur anu bakal ditonton dina 2016.

Eusi, Média Sosial sareng Prédiksi Pemasaran SEO

  • Siaran sosial langsung: Kalayan aplikasi sapertos Periscope, Meerkat sareng Facebook Live énggal éta langkung gampang tibatan kantos ngabagi "naon anu lumangsung ayeuna". Henteu kedah alat-alat pidéo anu mahal atanapi aplikasi streaming langsung anu rumit. Anu anjeun peryogikeun nyaéta telepon pinter sareng konéksi internét atanapi sél sareng anjeun tiasa nyiarkeun naon waé, iraha waé. Kamampuh hirup siaran tina hiji acara, wawancara sareng klien anu bahagia atanapi demonstrasi produk gancang aya dina saku anjeun. Henteu ngan ukur pidéo gampang dianggo, tapi statistik ngeunaan papacangan sareng ngabagi langkung luhur sacara dramatis tibatan poto saderhana. Upami anjeun hoyong diperhatoskeun dina 2016 anjeun bakal kedah pidéo pikeun ngajantenkeun éta.
  • Mésér AYEUNA, AYEUNA, AYEUNA !: Taun kamari pamilik usaha leutik ngaraosan dorongan pikeun Ngaiklan dina platform sosial sabab ningali pisibilitas organik turun. Sangkan pariwara langkung pikaresepeun, ditambah fitur "mésér ayeuna" énggal dina Facebook sareng Pinterest bakal ngarobah iklan sosial tina ngawangun kasadaran kana penjualan anu ngahasilkeun. Nalika ieu néwak kuring ngarep langkung seueur platform sosial anu bakal nuturkeun.
  • Nyandak eusi anjeun maca: Taun kamari urang pamit kana wangunan link acak sareng strategi isian kata kunci. Warta anu saé - Ieu nyababkeun pergeseran kana eusi salaku inti tina strategi SEO anu épéktip. Warta anu goréng: ledakan eusi dina halaman wéb sareng situs média sosial parantos ngajantenkeun langkung hésé tibatan kantos diperhatoskeun. Dina 2016 perusahaan anu suksés bakal langkung museurkeun kana stratégna distribusi, kéngingkeun konténna di payuneun jalma anu leres ngalangkungan komunikasi email anu ditujukeun sareng kelompok sosial anu daria. .

Ramalan Desain Web Wéb

  • Wilujeng sidebars: Sakali fitur standar unggal halaman wéb, aranjeunna gancang luntur sabab ngan henteu tiasa dianggo saé di lingkungan mobile. Inpormasi kritis dina sidebar murag kana handapeun halaman dina alat sélulér anu ngajantenkeun aranjeunna gunana salaku bumi pikeun naon waé jinis panggilan.
  • Desain modular: Pikirkeun sofa modular. Anjeun tiasa nyusun potongan kanggo ngawangun dipan atanapi korsi cinta sareng korsi anu misah. Kalayan rupa-rupa pakakas desain (kalebet Divvy ku Elegan Tema), pamekar wéb tiasa ngawangun halaman anu saleresna mangrupikeun séri modul anu misah anu disusun pikeun ngahontal tujuan anu khusus. Pendekatan modular ieu ngabébaskeun désainer wéb tina larangan téma tinangtu. Unggal halaman tiasa béda pisan. Nyangka ningali panggunaan modul anu langkung inovatif dina 2016.
  • Desain henteu rata: Salami sababaraha taun ka pengker, minimalism parantos maréntah. Desain saderhana, tanpa bayangan atanapi elemen sanés anu masihan jero sareng diménsi gambar didominasi sabab gancang dimuat dina sagala jinis alat. Nanging téknologi na ningkat sareng duanana Apple sareng Android ayeuna ngadukung desain anu dirobih, semi datar. Nalika gaya ieu nyusup kana ponsel éta bakal tiasa dianggo deui kana desain wéb. Kuring henteu ngarep yén urang bakal ningali deui kana bayangan serelek atanapi baseuh katingalina populér sapuluh taun ka pengker, tapi urang tiasa ngarepkeun desain anu rada langkung euyeub dina 2016.
  • Alat anu saling nyarios: Abdi pikir ngalih ka pamasaran interaktif bakalan langkung gancang tibatan éta pikeun kuring bade mindahkeun ramalan ngeunaan IoT (Internet of Things) ti 2015 dugi ka 2016. IoT mangrupikeun aplikasi anu ngamungkinkeun komunikasi antara alat sareng / atanapi antara alat sareng manusa. Salaku conto, éléktronika pinter anu dipasang dina mobil anjeun tiasa nyarios nalika tekanan ban anjeun kirang atanapi parantos saatos ngarobih minyak anjeun. Fitbit kuring sacara otomatis nyingkronkeun sareng telepon pinter kuring anu teras masihan terang kuring nalika kuring deukeut sareng tujuan sadidinten kuring. Upami alat pinter tiasa ngirim peringatan ka alat sanésna ngan ukur logis aranjeunna bakal ngamimitian ngirim pesen ka padagang sareng panyadia jasa. Tungku anjeun tiasa waspada téknik HVAC anjeun nalika éta kedah dilayanan, atanapi kulkas anjeun tiasa nyusun ulang susu nalika rak kosong. Dina 2016 bakal aya deui aplikasi anu ngamungkinkeun palanggan anjeun daptar pikeun panginget sareng waspada pikeun sagala jinis produk sareng jasa

Kami resep pisan kana tren, khususna di kalangan anu gaduh usaha alit (perusahaan anu kirang ti 100 padamel). Upami éta siga anjeun, naha anjeun bakal nyandak sababaraha menit kanggo ngalengkepan survey taunan kami?

TakeTheSurvey_2_Footer

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.