MarketingPilot: Microsoft Dynamics CRM Integrated Management Management

saluran crag diag

Microsoft Dynamics CRM jeung MarketingPilot masihan anjeun wawasan anu anjeun peryogikeun pikeun langkung ngartos pelanggan anjeun. Kalayan tingkah laku sareng pamasaran anu kuat analytics, anjeun tiasa sacara gampil sasaran sareng ngabagi konsumén anjeun, ngartos naon anu aranjeunna minat, teras kalibet aranjeunna dina waktos anu saé sareng pesen anu leres. Microsoft Dynamics CRM sareng MarketingPilot nganteurkeun automation pamasaran perusahaan sareng manajemén kampanye multichannel.

Fitur MarketingPilot

  • Manajemén pamasaran terpadu - Otomatiskeun sareng sistemisasi operasi pamasaran anjeun ku pakakas manajemén anu dinamis, tungtung-ka-ujung anu dirancang pikeun ngabantosan bisnis sareng agénsi ngarencanakeun, ngaéksekusi, sareng ngalacak pamasaranna langkung éfisién.
  • Manajemén sumberdaya pamasaran - Jaga tim anjeun kolaborasi sareng pastikeun sumber daya anu leres aya dina proyek anu leres.
  • budgeting - Kéngingkeun wawasan real-time kana méakkeun kampanye sareng anggaran pamasaran, sareng ramalan langkung akurat.
  • Manajemén kampanye - Align langkung saé sareng penjualan sareng ningkatkeun efektivitas kalayan otomatisasi multi-kanal anu leres.
  • Mésér & perencanaan média - Rencanana, ngabandingkeun, sareng ngahijikeun média perusahaan anjeun mésér langkung gampil tibatan kantos.
  • Solusi agénsi - Dirancang pikeun layanan pinuh, mésér média, kréatip, iklan, acara, pangalaman, PR sareng instansi réspon langsung, solusi MarketingPilot ngalancarkeun operasi sareng ningkatkeun produktivitas sareng kameunangan jauh teuing ngalangkungan sistem manajemen agénsi tradisional.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.