Ngahémat $ 50 dina Kaanggotaan MarketingProfs PRO Anjeun

profs pamasaran

Upami anjeun henteu acan mariksa sababaraha kauntungan anu luar biasa sareng kursus anu aya ngalangkungan MarketingProfs, anjeun leres kedahna. Salila langkung ti 10 taun, MarketingProfs parantos nunjukkeun ka propésional naon anu leres jalanna - sareng naon anu henteu - di pasar ayeuna.

Dasar Kaanggotaan kalebet aksés kana perpustakaan artikel sareng buletin anu beunghar. Kaanggotaan PRO nambihan seminar kumaha waé, pondok Nyandak 10 wéb, Koleksi Kasus Studi Kasus, SmartTools praktis, sareng seueur deui. Gabung dinten ayeuna, sareng diajar kunaon langkung ti 492,000 profesional ngandelkeun MarketingProfs pikeun ngabantosan aranjeunna ngawangun program pamasaran anu tiasa dianggo.

Gabung dinten ayeuna ngagunakeun kode kupon DKVIP sareng anjeun bakal nampi diskon $ 50 tina biaya Kaanggotaan PRO $ 279!

Internét pinuh ku tip pamasaran, naséhat pamasaran, sareng ahli pamasaran — tapi kaseueuran anu aya di luar boh sampah murni atanapi leres-leres ngabingungkeun. Tim redaksi MarketingProfs ngeureunkeun sadaya sora pamasaran ieu pikeun mendakan para ahli sareng para pemasar dina-trenches anu terang naon anu aranjeunna nyarioskeun. Aranjeunna nyandak terang sareng kumaha nyampurna sareng palinter pamasaranna pikeun ngajantenkeun naséhat praktis anu leres-leres tiasa dianggo ngalangkungan buletin, konferensi, seminar, podcast, tulisan, sareng webcasts.

Aranjeunna kedah leres-leres ngalakukeun, aranjeunna perusahaan jutaan dolar anu ngalayanan komunitas langkung ti 492,000 pangusaha, pamilik usaha alit, sareng pemasar profesional di perusahaan panggedéna di dunya.

Gabung dinten ayeuna ngagunakeun kode kupon DKVIP sareng anjeun bakal nampi diskon $ 50 tina biaya Kaanggotaan PRO $ 279!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.