Marketpath - Manajemén Eusi Sederhana

logo marketpath

Sababaraha bulan ka pengker kuring ngadatangan tim di Marketpath sareng parantos ngagaduhan démo ngeunaan Perangkat Lunak na salaku Sistem Pangaturan Kandungan Layanan (SaaS) (CMS) - anu kalebet solusi e-niaga sareng dasar blogging. Kuring kantos nguping seueur perkawis perusahaan tapi éta saé tungtungna pikeun kéngingkeun démo sareng ningali naon anu aranjeunna kahontal.

Matt Zentz mangrupikeun salah saurang pendiri Marketpath sareng damel di ExactTarget deui dina dinten anu mimiti. Anjeunna henteu nyumputkeun kanyataan yén panganteur saderhana aranjeunna dipangaruhan ti jamanna di TargetTarget. Éta gerakan anu saé. Kaseueuran sistem manajemen eusi leres-leres meryogikeun kurva diajar anu lungkawing kanggo ngurilingan. Marketpath tetep ngajaga saderhana saderhana pisan sareng gampang dianggo. Upami anjeun terang kumaha muka program dina Windows atanapi dina Mac, anjeun bakal tiasa nganggo MarketPath.

Potret layar Administrasi CMP Marketpath

marketpath-admin.png

Potret layar tina Marketpath CMS Editor

marketpath-editor.png

Tangkepan layar Marketpath CMS Security

marketpath-sumputkeun.png

Potret layar tina Marketpath CMS Google Analytics

marketpath-analytics.png

Sakumaha anjeun tiasa tingali ku Potret layar, éta aplikasi anu saderhana saderhana dianggo - tapi anjeun tiasa ngawangun situs wéb anu rumit pisan sareng toko online kalayan éta. Tembok Tembok Harry Potter mangrupikeun palanggan anyar Marketpath's anu nyayogikeun kumaha intensif téma anjeun tiasa kéngingkeun ogé kumaha seamless situs sareng solusi ecommerce na.

Nalika di Marketpath, DK New Media nyayogikeun sababaraha tanggapan kana optimalisasi situs pikeun milarian. Abdi resep ngabantosan perusahaan régional urang sareng seueur pisan janji dina solusi Marketpath!

Marketpath ngagaduhan tim anu hébat sareng solusi anu saé. Upami anjeun mutuskeun pikeun nelepon aranjeunna, pastikeun pikeun ngabéjaan yén anjeun maca ngeunaan solusi na Martech Zone!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.