Sorotan: Marketpath CMS sareng Ecommerce

Wawancara Marketpath

Marketpath nyayogikeun desain halaman wéb propésional, pamekaran, sareng jasa palaksanaan anu nuturkeun Marketpath 5D's: Discover, Design, Develop, Deliver, and Drive.

Marketpath ayana di dieu régional sareng urang bagikeun sababaraha klien. Marketpath parantos ngalakukeun padamelan anu luar biasa dina nyayogikeun CMS komprehensif anu ngahijikeun anjeun sistem manajemén eusi sareng opsional toko ecommerce kalayan usaha.

Di dieu Matt Zentz, CEO sareng Pendiri, sareng Kevin Kennedy, Chief Marketing Officer, ngabahas produk sareng jasa aranjeunna aranjeunna nyayogikeun palangganna. Aranjeunna parantos ngalaksanakeun padamelan anu hadé pikeun ngapdet CMS pikeun ngamangpaatkeun pamilarian sareng sélulér pikeun klienna - daptar anu teras-terasan tumuh unggal taun!

Hatur nuhun ka mitra pidéo kami di 12 Bébas Média pikeun produksi anu hébat!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.