Martech Zone: Wilujeng sumping dina Publikasi Martech Anyar Kuring!

makéna martech

Karék sataun saprak kuring tukang ngajieun deui situs WordPress kami. Nalika kuring resep tata perenahna, kuring ngagaduhan seueur plugins sareng kustomisasi supados fungsina sapertos anu dipikahoyong ogé. Kalayan WordPress, éta tiasa ngamimitian ngejah musibah tina sudut pandang kinerja sareng kuring ningali retakan dina yayasan.

Janten, kuring teras-terasan moro desain anu tiasa ngalebetkeun kadua tampilan anu ageung ogé responsif kana layar sélulér - sadayana bari ngadorong pamiarsa urang pikeun tetep mendakan inpormasi anu aranjeunna kapalari.

Kuring ngembangkeun adat WordPress téma anak ngeunaan téma yayasan sareng anu didukung kalayan leres dipésér ti Themeforest, teras nambihan sababaraha fungsionalitas hébat anu urang peryogikeun pikeun ngadorong kontén kana aplikasi sélulér kami ogé sindikasi umpan kami pikeun sababaraha layanan khusus dimana kami hoyong ngabagi konténna.

Sakumaha anjeun atos perhatoskeun, kuring ngempelkeun deui ti The Marketing Technology Blog ka Martech Zone, ngagunakeun istilah khusus industri pikeun téknologi penjualan sareng pamasaran ... MarTech. Istilah blog parantos disisi jalan bari kuring teras-terasan nyebarkeun panalitian sareng tulisan anu fokus kana ngabantosan para ahli panaliti, mendakan, sareng diajar ngeunaan téknologi penjualan sareng pamasaran.

Kuring ogé ngagaduhan domain saderhana anu kuring ngagaleuh pamasaran.téknologi anu payun di dieu (urang tiasa ngalihkeun sadayana kana domain éta sakali. domain téknologi rada langkung populér).

Naon Lianna Martech Zone Gaduh?

  • sumberdaya - Kuring ayeuna gaduh komprehensif Sumberdaya Martech bagian, anu kalebet acara, whitepaper, sareng sumber daya sanés.
  • podcast - Kuring teras ngawawancara pamimpin parangkat lunak, praktisi, panulis, sareng panyatur ti industri penjualan sareng pamasaran dina Martech Zone wawancara.

Naon tujuan akhir pikeun Martech?

Kuring tiasa janten dasawarsa, tapi kuring teras-terasan ningali hubungan sareng firma kaanggotaan, panyadia, komunitas, sumber pendidikan, sareng sertifikasi ... upami anjeun ngagaduhan hal anu nambihan nilai publikasi kuring, hayu atuh terang!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.