Lima Cara Pausahaan Martech Maénkeun Game Panjang Dibikeun Turunna 28% dina Méakkeun Marketing

enjing

Pandemi Coronavirus parantos sumping sareng sababaraha tantangan sareng diajar ti sudut pandang masarakat, pribadi, sareng bisnis. Éta nangtang pikeun ngajaga pertumbuhan bisnis anyar kusabab kateupastian ékonomi sareng kasempetan penjualan beku.

Sareng ayeuna Forrester ngarepkeun kamungkinan 28% turunna méakkeun pamasaran salami dua taun ka hareup, sababaraha 8,000+ perusahaan martech tiasa (henteu épisién) ngorondang pikeun ngungkulan diri dina persiapan.

Nanging, anu kuring percanten bakal ngajantenkeun bisnis martech tetep salami sesa pandemi ieu - sareng prakték anu saé pikeun jarak jauh ogé - nyaéta leres-leres ngadua kana kakuatan, alat, sareng asét anu aya. 

Ieu mangrupikeun lima ideu pikeun ngalestarikeun sumberdaya sareng ngajaga moméntum nganggo naon anu anjeun parantos gaduh: 

  1. Mupus bakalan sareng kakusutan: Salurkeun jero anjeun Marie Kondo, sareng balikeun deui kana daptar tugas anu parantos lami anjeun. Tungtungna perhatoskeun barang-barang anu kirang mencét anu ditunda sababaraha bulan, panginten mangtaun-taun, tapi tiasa ngajalankeun produktivitas dina jangka anu langkung pondok sareng langkung panjang. Perusahaan urang parantos metodis dikaluarkeun backlog barang-barang di operasi penjualan, kauangan, kasuksésan pelanggan, sareng daérah sanés anu ngajantenkeun kami langkung épisién, komo muka konci kasempetan énggal pikeun kamekaran. 

    Sugan anjeun gaduh sababaraha perbaikan infrastruktur dasar anu anjeun pikahoyong pikeun téknologi anjeun. Anggo waktos ieu kanggo ngungkulan éta prioritas anu langkung alit sareng ningkatkeun bisnis atanapi produk anjeun nalika penjualan mulai dipulut deui. 

  2. Ngurangan sababaraha anjeun hutang organisasi: Sapertos dina pamekaran téknologi nalika urang mayar hutang téhnis, dina organisasi urang ngahasilkeun hutang organisasi. Candak waktos ieu pikeun ngartikeun deui sareng ngalancarkeun prosés anjeun, ngabersihkeun, sareng ngahijikeun data anjeun janten anjeun gaduh wawasan anu langkung saé pikeun palanggan, produk, sareng bisnis anjeun sacara gembleng. Nyandak undak saatos prosés atanapi parobihan sumberdaya ngamungkinkeun anjeun nyandak pendekatan desain ulang lambar bersih pikeun prosés bisnis inti anjeun. Salaku conto, tim kami nembé nganggo tim kami platform data nasabah (CDP) pikeun ngatur, nga-duplikat, sareng ngabersihkeun sadaya data penjualan sareng pamasaran urang dina silo, janten urang tiasa ngajalankeun langkung seueur, teureuh anu ditargét, sareng ROI anu langkung saé.
  3. Kenalan téknologi anjeun: Saatos investasi bagian anggaran anu saé kana solusi téknologi anu leres pikeun penjualan, pamasaran, IT, sareng seueur deui, paménta sareng kendala sanés panginten tiasa ngawatesan tim anjeun tina ngamangpaatkeun pinuh platform anu anjeun mayar. Ti Slack dugi ka sistem pilihan CRM perusahaan anjeun, anggo downtime ieu janten ahli dina alat konci dina toolkit anjeun, atanapi deepen kanyaho ngeunaan alat anu kirang dipikaterang. Malah perusahaan sapertos Marketo sareng Microsoft ningali kasempetan ieu sareng ngajantenkeun latihan tingkat lanjut pikeun produkna sayogi gratis
  4. Fokus ka konsumén anu aya: Penjualan panginten tiasa laun sareng kasempetan penjualan langsung-ka-urang biasana dugi nalika pandemi (paling henteu); tapi, éta lain hartosna leungeun anjeun dihijikeun. Nalika perusahaan ngamanpaatkeun naon anu parantos dipibanda, ieu kalebet palanggan anu aya. Brainstorm kalayan penjualan, pamasaran, kasuksésan palanggan, sareng anu sanésna pikeun mendakan cara kreatif pikeun numuhkeun hubungan atanapi ningkatkeun kasatiaan di basis pelanggan anjeun. Tim kami parantos ngamimitian nyiptakeun sareng ngabagi séri pidéo tutorial pikeun ngabantosan konsumén langkung raoseun sareng resep ngagunakeun fitur-fitur anyar dina platform kami. 
  5. Gandakan kana inovasi: Anjeun parantos nguping anu pangsaéna tina anu pangsaéna sareng anjeun ngahasilkeun naon anu anjeun anggap pangsaéna. Tapi, naha éta para padamel anjeun, upami dipasihan kasempetan pikeun berinovasi, tiasa ningkatkeun produk sareng prosés langkung seueur? Salila downtime, jantenkeun prioritas pikeun perusahaan pikeun investasi dina inovasi. Luncurkeun hackathon sa-perusahaan atanapi persaingan ramah anu masihan karyawan kasempetan pikeun nganalisis, ékspérimén, sareng nyiptakeun solusi anyar. Perusahaan kami nembé ngalakukeun ieu sareng mendakan yén ku sababaraha hacks, produk kami tiasa janten langkung saé pikeun tim internal kami, sareng ka konsumén ogé. 

Henteu janten masalah kumaha dua taun ka hareup, kuring yakin pandemi ieu ngingetkeun urang - pamimpin bisnis sareng padamel sami - yén nalika timbul tantangan, maka ogé aya kasempetan. Anu masihan rohangan pikeun kasempetan-kasempetan pikeun mekar nyaéta budaya perusahaan anu ngainspirasi kabébasan, kreativitas sareng kamekaran. Karyawan kedah disarankeun pikeun nyobaan hal-hal anyar teras dirayakeun pikeun kreativitas sareng solusi na. 

Henteu janten masalah kumaha perusahaan martech anjeun mutuskeun ngamanpaatkeun naon anu dipiboga - janten fokus kana produk, alat, jalma atanapi konsumén - tujuan pamungkas nyaéta pikeun mere ilham karep, bahkan dina jaman anu nangtang. 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.