Camp Mashup minggu ieu di Mountain View, CA

Campuran

Minggu ayeuna, kuring sedih dina sela-sela nalika Camp Mashup. Tanggung jawab padamelan énggal kuring narik kuring balik ti Integrasi sareng langkung seueur kana manajemen produk. Taun kamari kuring ngiringan Camp Mashup taunan anu munggaran sareng gancang ngawangun sababaraha sosobatan sareng kelompok jalma berbakat anu ngawangun program. Nyatana, kuring leres-leres janten host halaman wéb Mashup Camp sareng ngararancang logo anu aranjeunna anggo taun ayeuna.

Pindah ka kubu ieu, salah sahiji anu leres-leres diideuan ku kapinteran sareng bakat wirausaha anu parantos dikumpulkeun di rohangan anu sami. Ieu mangrupikeun jalma anu ngadorong téknologi dugi ka watesnana, ngawangun integrasi anu paling luar biasa antara jasa sareng aplikasi dina platform, basa, sareng arsitéktur anu béda. Sababaraha demo anu anjeun tingali leres-leres niupkeun anjeun.

Gawe sareng an API panyadia, éta langkung pikaresepeun sabab anjeun ngawangun fitur pikeun saha waé anu dianggo, tapi henteu pernah ngabayangkeun yén jalma-jalma bakal ngahijikeun téknologi anjeun kana produk anu aranjeunna parantos ngembangkeun cara aranjeunna.

Upami anjeun aya di Mountain View, CA, minggu ayeuna sareng batalkeun permainan golf anjeun sareng angkat ka Mashup Camp. Éta mangrupikeun hubungan anu teu cocog anu bakal ngantepkeun anjeun sajuta ideu ngeunaan kumaha cara ngagedékeun tawaran produk anjeun nyalira. Salam ka David Berlind pikeun kuring (nalika anjeunna ngagaduhan kasempetan pikeun narik napasna!). David penting pisan pikeun narik acara hébat ieu sareng ngagaduhan ramo dina pulsa Mashup.

Pasti keukeuh kuring aya di dinya!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.